Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

lelkiismeretes szerelő ide vagy oda, azért ez így elég gáz...

szerintem nemgáz.

a motormosó adalék nem egy rossz dolog, kimossa az évek alatt lerakódott mocskot.

Ha egy ilyen mosástól tönkrement a motor, akkor az átmosás nélkül is tönkrement volna, mert vagy valami adalékkal kezelték hogy ne csattogjon eladáskor, vagy annyira szét volt kopva hogy az olajsár tömitett, illetve hézagolt.... azt azért sejtjük, hogy ez így nem volt megfelelő... :D

szóval ha nem mossák át, akkor 2 nappal késöbb megy tönkre kb.....

én is időnként át szoktam mosni a motort belülről, hogy kiszedje a lerakódásokat, és én nem izgulok.... :P

Megosztás:

szerintem nemgáz.

a motormosó adalék nem egy rossz dolog, kimossa az évek alatt lerakódott mocskot.

Ha egy ilyen mosástól tönkrement a motor, akkor az átmosás nélkül is tönkrement volna, mert vagy valami adalékkal kezelték hogy ne csattogjon eladáskor, vagy annyira szét volt kopva hogy az olajsár tömitett, illetve hézagolt.... azt azért sejtjük, hogy ez így nem volt megfelelő... :D

szóval ha nem mossák át, akkor 2 nappal késöbb megy tönkre kb.....

én is időnként át szoktam mosni a motort belülről, hogy kiszedje a lerakódásokat, és én nem izgulok.... :P

Lehet neked van igazad Ákos, lehet nem. Azért ha marad abból a szmötyiből a motorban, ami könnyen elképzelhető, az se tesz jót.

Mivel nem ismerjük a motor pontos állapotát az előző állapotban, így nehéz eldönteni, kinek van igaza (kezelték valamivel? dugult volt már a kosztól? maradt a szmötyiből?).

Nekem az a gáz, hogy ha én nem kérem, akkor minek öblíti? (Ettől függetlenül még lehet lelkiismeretes a szerelő :P )

Mint amikor egy kasztnisműhely kicseréli a rendszámkeretet a sajátjukra, miközben mondjuk neked a tunying volt fent, vagy klubos, aminek persze semmi baja se volt.

Megosztás:

Lehet neked van igazad Ákos, lehet nem. Azért ha marad abból a szmötyiből a motorban, ami könnyen elképzelhető, az se tesz jót.

Mivel nem ismerjük a motor pontos állapotát az előző állapotban, így nehéz eldönteni, kinek van igaza (kezelték valamivel? dugult volt már a kosztól? maradt a szmötyiből?).

Nekem az a gáz, hogy ha én nem kérem, akkor minek öblíti? (Ettől függetlenül még lehet lelkiismeretes a szerelő :D )

Mint amikor egy kasztnisműhely kicseréli a rendszámkeretet a sajátjukra, miközben mondjuk neked a tunying volt fent, vagy klubos, aminek persze semmi baja se volt.

Pontosan!

Az a kosz, amit az olaj nem szed ki a motorból tökéletesen elfér benne.

Nem szabad bántani, elszabadulva okozhat elég nagy bajokat is...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.