J0hnny Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 nekem a motormosással ez az elvem.. többet árt mint használ... :D Nem mindegy, hogy kivül vagy belül mosod a blokkot... Öreg mototnál a belső mosás sajnos elég nagy hiba. A külső mosást viszont én díjjazom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 amúgy valahogy bele kéne rakni egy dual ram-ot :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 indul a motorberakásra :D http://kepfeltoltes.hu/111015/gsi2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg előnyös kép, legalább nem látszik a rozsda meg a gitt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 előnyös kép, legalább nem látszik a rozsda meg a gitt :D na bekaphatod... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 .... Atyagatya :D :P kitartást! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 2 napos olajal és motoröblítő adalékkal amit nem kértem :D lelkiismeretes szerelő ide vagy oda, azért ez így elég gáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Tudjátok hogy mekkora sz..ás beletörni a zárba az autó kulcsát úgy hogy nincs pótkulcs ? :D Én már igen :P Pehinél vannak a kulcsok... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 szerintem jövőhéten szétszed.. WTF... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 lelkiismeretes szerelő ide vagy oda, azért ez így elég gáz... szerintem nemgáz. a motormosó adalék nem egy rossz dolog, kimossa az évek alatt lerakódott mocskot. Ha egy ilyen mosástól tönkrement a motor, akkor az átmosás nélkül is tönkrement volna, mert vagy valami adalékkal kezelték hogy ne csattogjon eladáskor, vagy annyira szét volt kopva hogy az olajsár tömitett, illetve hézagolt.... azt azért sejtjük, hogy ez így nem volt megfelelő... :D szóval ha nem mossák át, akkor 2 nappal késöbb megy tönkre kb..... én is időnként át szoktam mosni a motort belülről, hogy kiszedje a lerakódásokat, és én nem izgulok.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 szerintem nemgáz. a motormosó adalék nem egy rossz dolog, kimossa az évek alatt lerakódott mocskot. Ha egy ilyen mosástól tönkrement a motor, akkor az átmosás nélkül is tönkrement volna, mert vagy valami adalékkal kezelték hogy ne csattogjon eladáskor, vagy annyira szét volt kopva hogy az olajsár tömitett, illetve hézagolt.... azt azért sejtjük, hogy ez így nem volt megfelelő... :D szóval ha nem mossák át, akkor 2 nappal késöbb megy tönkre kb..... én is időnként át szoktam mosni a motort belülről, hogy kiszedje a lerakódásokat, és én nem izgulok.... :P Lehet neked van igazad Ákos, lehet nem. Azért ha marad abból a szmötyiből a motorban, ami könnyen elképzelhető, az se tesz jót. Mivel nem ismerjük a motor pontos állapotát az előző állapotban, így nehéz eldönteni, kinek van igaza (kezelték valamivel? dugult volt már a kosztól? maradt a szmötyiből?). Nekem az a gáz, hogy ha én nem kérem, akkor minek öblíti? (Ettől függetlenül még lehet lelkiismeretes a szerelő :P ) Mint amikor egy kasztnisműhely kicseréli a rendszámkeretet a sajátjukra, miközben mondjuk neked a tunying volt fent, vagy klubos, aminek persze semmi baja se volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Lehet neked van igazad Ákos, lehet nem. Azért ha marad abból a szmötyiből a motorban, ami könnyen elképzelhető, az se tesz jót. Mivel nem ismerjük a motor pontos állapotát az előző állapotban, így nehéz eldönteni, kinek van igaza (kezelték valamivel? dugult volt már a kosztól? maradt a szmötyiből?). Nekem az a gáz, hogy ha én nem kérem, akkor minek öblíti? (Ettől függetlenül még lehet lelkiismeretes a szerelő :D ) Mint amikor egy kasztnisműhely kicseréli a rendszámkeretet a sajátjukra, miközben mondjuk neked a tunying volt fent, vagy klubos, aminek persze semmi baja se volt. Pontosan! Az a kosz, amit az olaj nem szed ki a motorból tökéletesen elfér benne. Nem szabad bántani, elszabadulva okozhat elég nagy bajokat is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Ezért nem mondom hogy attól lett baja, csak előrehozta a a gondot..persze jobban esett volna ha késöbb jön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Pehinél vannak a kulcsok... :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 sose bízz egy bontósba ha azt mondja 1-2 cuccot berakok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 megjöttek végre az övek is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Pont arra használja, amire való... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Pont arra használja, amire való... :D ez legalább erre jo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 ez legalább erre jo... Lesz az jobb is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 sose bízz egy bontósba ha azt mondja 1-2 cuccot berakok.... http://kepfeltoltes.hu/111016/gsi3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ÁÓÓCSKÁVÁSÁÁT!!! :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Frank alapú hitelesek éves találkozója :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Frank alapú hitelesek éves találkozója :P https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphoto...504217067_n.jpg A fehérsapkás fehérpulcsis srác lehet a behajtó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 mekkora pofáraesés... mikor azt hiszed nyertél.. de mégse :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 mekkora pofáraesés... mikor azt hiszed nyertél.. de mégse :D :P :P :D Hááát igen az astra biztos nagyobb főnyeremény lenne. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts