Zsoltee Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Hajráááááá Zsóóóti... :P Ne nekem, a srácnak hogy legyen elég pénze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Ne nekem, a srácnak hogy legyen elég pénze. :P Hajrá srác, legyen elég pénzed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Ha tényleg el kell adnod add oda és túlvagy rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Ha tényleg el kell adnod add oda és túlvagy rajta... Pedig az nem megy könnyen ugye Gelkó? :P Te is adtál már el Cabriot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 áhhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Pedig az nem megy könnyen ugye Gelkó? :P Te is adtál már el Cabriot. :D azért adtam el 300ért ...akkor már mindegy volt csak vigyék.mondjuk igy sem vitték könnyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 áhhh http://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphoto...9_6903106_n.jpg Frankón makróval fényképezték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Frankón makróval fényképezték? de gecijo szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Frankón makróval fényképezték? egy modellautót...mééé ne??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 egy modellautót...mééé ne??? :D bébi dzsúzzz jo h ezekhez is lehet 1000 dolgot venni.. felni csővezés cooler.. midnen xart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 egy modellautót...mééé ne??? :D jaaa azééér. há ez nekem nem jött le. Vkinek jobbfajta étteremben ismerőse esetleg? keresek egy bort amit régen még lehetett kapni 10 alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 jaaa azééér. há ez nekem nem jött le. Vkinek jobbfajta étteremben ismerőse esetleg? keresek egy bort amit régen még lehetett kapni 10 alatt... Milyet pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Budapesti újgazdag kis fiatal suttyó, ideállít biturbo Audival és attól fél hogy a 2.5es BMW neki driftelni kevés lesz és hogy szépen húz, de a 3.5es amiben ült, az jobban megy ( milyen meglepő :P ) és hogy mennyit engedek a feléből... :D Még megnéz 1-2 autót azt mondta, aztán majd visszahív jövő héten. Mondtam neki, hogy szaré hugyé, nem adom el, akkor inkább megmarad. Ebből az árból sokat alkudni nem lehet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Milyet pontosan? St. Andrea Merengő 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 ... nyugodtan elfelejtheted :D amúgy 2.5es a bömbi? akkor mér baj h 10et eszik? ezt tudtad amikor megvetted nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 St. Andrea Merengő 2006 mondjuk itt még mindig 9ezer felszolgálva http://www.bakonyhotel.hu/hu/gasztronomia/borlap borboltba meg 14-15.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 nyugodtan elfelejtheted :D amúgy 2.5es a bömbi? akkor mér baj h 10et eszik? ezt tudtad amikor megvetted nem? Amikor megvettem még nem volt baj, 1éve. Nem volt 400Ft a benzin és nem volt 50Ftos + ÁFA az etanolon... :D Egyébként nem mindenáron akarok tőle szabadulni, mert hétvégi autónak ideális. Viszont pályázni és hosszabb útra menni vele nem éri meg, mert leeszi a hajam, a rövid difi áttétel miatt. Tehát mindennapi közlekedésre nem nagyon alkalmas. Télen el leszek vele, negyed gázzal lehet keresztben közlekedni akárhol, aztán majd meg kiderül. A hirdetést nem veszem le, ha valaki ajánl érte annyit amennyit szeretnék érte kapni elviheti, ha nem, akkor marad. :P Szerk.: Ja és akkor még nem volt tervben ez az egykulcsos adórendszer sem, ami nem csak az Én fizetésem rövidítette meg pár tízezerrel... Szerk2.: Hoppá, baleseti adó, minden autósnak, KGFB kb 30%al drágul, juhú! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 bébi dzsúzzz jo h ezekhez is lehet 1000 dolgot venni.. felni csővezés cooler.. midnen xart... hát hajrá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 mondjuk itt még mindig 9ezer felszolgálva http://www.bakonyhotel.hu/hu/gasztronomia/borlap borboltba meg 14-15.. Ismerem a tulaját... :D Ha gondolod, megkérem, hogy plííííííz... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 hogy ez miért nem volt számodra világos Lurdy óta azt nem tudom már mér lett volna világos, abból a két mondatból kellet volna leszűrnöm amit mondtunk egymásnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 már mér lett volna világos, abból a két mondatból kellet volna leszűrnöm amit mondtunk egymásnak? szal igen. most úgy tűnik hogy goto Óbuda Pistától 6 sarokra de el ne mondjátok neki mert nem akarok megint délben ébredni a flórián téri kocsmában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 ja és köszi Diny! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 ja és köszi Diny! má megint... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 ja és köszi Diny! nincs mit :D most akkor te ezt megvetted??? tied a KÉK FEKETE??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts