Gelko Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Fel fogod használni a csavarokat amit adtam ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Fel fogod használni a csavarokat amit adtam ? hát nem valoszínű, de meg kell keresnem... BW-n adtad oda? kell vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 jó a kép... elsö angelejeset keresek :D *egybeindexeset Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 *egybeindexeset ugyugy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 hát nem valoszínű, de meg kell keresnem... BW-n adtad oda? kell vissza? Ha nem használod akkor majd igen mert a Frontera tőcsavaros...de csak ha a kezedbe kerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Ha nem használod akkor majd igen mert a Frontera tőcsavaros...de csak ha a kezedbe kerül... rendben... meglesz tuti, elhozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nem haragszom ;) csak kicsit úgy érzem mostanában kicsit megnőtt az arcod...de lehet én látom rosszul...... ;) :D :) Ebböl gondoltam,hogy otthon nincs valami rendben,és itt éled ki magad :D ui:Te ne haragudj :D sokaknak fáj az őszinteség ezért sokan nem is kedvelnek, majd veszek astrát..... Látom fogtad a lényeget :P :D :D De most komolyan.....ilyen még úgysincs errefelé, a felni szép, a katszni formája jó, ez már úgyis csak krúzolós verda lesz azt meg meg lehetne így csinálni :P Ez már mind megtörtént Lanti céjével,le van rúgva felni van alatta semmi egyéb nem kell rá(max a fehér szín :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 ez jó filmnek ígérkezik nem a f&f meséihez hasonló........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 ez jó filmnek ígérkezik nem a f&f meséihez hasonló........ Kijön a film, és felmegy a bubu ára... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Matricázol rá kis hellókittyket, meg virágokat, csillámpónit és nyancat-et. Máris nem snassz :P :P :D Egyébiránt úgy tudtam ezt családi autónak vetted, nem csajozós kombinak. :) :D A 2003elötti 406osba a középkonzol fekete,akkor jobban járok ha lecserélem az egészet...A legnagyobb problémám az hogy olyan színű fejegység beépítő keret nincs,mint amilyen az enyém gyárilag.Ha csak azt fényeztetem tuti nem lesz olyan,mint a gyári......Persze nem csajozós,de azért vannak igényeim :D Írjál Tomi023-nak! Ő foglalkozik 3D fóliával... :D Már az ablak fóliázásnál is megdőlt a távolság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 sokaknak fáj az őszinteség ezért sokan nem is kedvelnek, majd veszek astrát..... Ha tényleg őszinte lennék,neked is fájna......Egy astra ezen nem fog változtatni :P Lehet mégse az őszinteség miatt nem kedvelnek... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Csabi!!! Eltört az asus laptopnak a háza.Pont ott ahol a tartója van,a képernyőnek...Így nem nagyon lehet kinyitni....Szerinted meg lehet ezt még csinálni,esetleg másik ház? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Kijön a film, és felmegy a bubu ára... :D :P ingyenfilmeken már fent van csak nagyon sz@r a felirat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Eltört az asus laptopnak a háza.Pont ott ahol a tartója van,a képernyőnek...Így nem nagyon lehet kinyitni....Szerinted meg lehet ezt még csinálni,esetleg másik ház? :D hát volt rá példa hogy meg tudott ilyet csinálni az emberem, de nem egy kapkodó idegbeteg, kb 20 munkát vállal be 1 percre, tehát ne legyen sürgős különben el sem viszi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 ingyenfilmeken már fent van csak nagyon sz@r a felirat.... Akkor még várok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 hát volt rá példa hogy meg tudott ilyet csinálni az emberem, de nem egy kapkodó idegbeteg, kb 20 munkát vállal be 1 percre, tehát ne legyen sürgős különben el sem viszi :D Most szereztem egy 10"hp-t nagyon olcsón....ha megjön akkor ráér :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Ha tényleg őszinte lennék,neked is fájna......Egy astra ezen nem fog változtatni :D Lehet mégse az őszinteség miatt nem kedvelnek... :) :D Hát még senki nem mondta h gondja lenne velem(legalábbis elöttem) :D :P :P max a kadettal :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Most szereztem egy 10"hp-t nagyon olcsón....ha megjön akkor ráér :D akkor majszolsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 mik vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 1.8 kadett gyári rendszerrel a hátsó dob vmi má,s de semmi lexmaul stb.....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 sokaknak fáj az őszinteség ezért sokan nem is kedvelnek, majd veszek astrát..... Hát még senki nem mondta h gondja lenne velem(legalábbis elöttem) :D :P :P max a kadettal :D :D :D Most akkor mi van???? :) :D :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 ingyenfilmeken már fent van csak nagyon sz@r a felirat.... Fent van ncoren dvdripben, megnézzük hiretelen, hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Fent van ncoren dvdripben, megnézzük hiretelen, hátha. fel irat is van.. le is kapom gyorsan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 fel irat is van.. le is kapom gyorsan... legyütt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts