Vktr Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Jövőre meg már E85 átalakítótszettet is fogsz tudni :D Csak rallyzni ne kezdjen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 elvitték a Zafirát :D megint csak két autóm van :P http://www.autonavigator.hu/hasznaltauto/p...5_millioig-6003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Coupe! A fa betétekre... :P http://www.vtn.hu/ Nem olcsó móka..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nem olcsó móka..... :D Mattfekete PD? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nem olcsó móka..... :D Nem... viszont állítólag komoly a minőség is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Mattfekete PD? :P Az snasz.....és elég sok mindent kellene fújni.Teljes középkonzol,műszeróra keret,a 3 szellőzővel együtt :D ja meg a fabetét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nem... viszont állítólag komoly a minőség is... :D Ha azt vesszük hogy veszek 16e egy kezdő csomagot,abban van 4 méter fólia,úgy nem rossz...csak nem tudom igazán melyik illene a kocsiba....élőben kellene látni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Az snasz.....és elég sok mindent kellene fújni.Teljes középkonzol,műszeróra keret,a 3 szellőzővel együtt :D ja meg a fabetét :P Este csinálok képet,hogy lássátok mi a problémám :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Este csinálok képet,hogy lássátok mi a problémám :D Elég lesz a belső térről... :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Ha azt vesszük hogy veszek 16e egy kezdő csomagot,abban van 4 méter fólia,úgy nem rossz...csak nem tudom igazán melyik illene a kocsiba....élőben kellene látni..... Én megkérdezném, hogy mennyiért csinálják meg... megnéztem anno a videót, azért nem árt ha van rutin... bár megcsinálható otthon is... de 1-2-t biztos újra kell csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Elég lesz a belső térről... :D :P :P köcsög :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Én megkérdezném, hogy mennyiért csinálják meg... megnéztem anno a videót, azért nem árt ha van rutin... bár megcsinálható otthon is... de 1-2-t biztos újra kell csinálni... Ha lefényeztetem az egészet,szerintem árban sokkal jobban jövök ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 köcsög :D :P :P A kompromisszum hátrányai... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Ha lefényeztetem az egészet,szerintem árban sokkal jobban jövök ki :D Hát lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 A kompromisszum hátrányai... :) Megéri...5.5 fogyasztás,digitklíma,francia kényelem :D :D :D :D De azért jövőre lehet rádobok egy 18as felnit :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Tegnap láttam a sárga kukacot már le volt ültetve meg valami felgen is volt rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Tegnap láttam a sárga kukacot már le volt ültetve meg valami felgen is volt rajta Itt van! :D Lanti! Van még egy autó amit meg kéne venned!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Ami nem a Dininél végzi, mert már nem érdemes rá, azt megveszi Lanti??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 :D Kéne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Az snasz.....és elég sok mindent kellene fújni.Teljes középkonzol,műszeróra keret,a 3 szellőzővel együtt :D ja meg a fabetét :P Matricázol rá kis hellókittyket, meg virágokat, csillámpónit és nyancat-et. Máris nem snassz :P :D :D Egyébiránt úgy tudtam ezt családi autónak vetted, nem csajozós kombinak. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nem olcsó móka..... :D Írjál Tomi023-nak! Ő foglalkozik 3D fóliával... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Ami nem a Dininél végzi, mert már nem érdemes rá, azt megveszi Lanti??? :D :P mekkora szemét vagy :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Itt van! :D Lanti! Van még egy autó amit meg kéne venned!! :P jó a kép... elsö angelejeset keresek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 ma felújítottam a 284-es fékeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts