iqbéla Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Ma láttam elsuhanni egy kék astra coupe-t. Nagyon szép egy autó..... tiszta nyál lettem egyből, ahogy elment.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Már megbocsáss,én tisztában voltam az első reagálásomnál is,hogy miről volt szó: Egy lelkes ember jelezte,hogy van a fórumon egy viszonylag új tipusú autó és a tulajdonosa, némi tuningal az autóján, akit érdekel az kérdezzen tőle. Erre te - most már kimondom - szinte fikázásnak is vehető "hangsúlyal" mintha azt montad volna ,hogy az "csak" egy gyári s..r! Nekem csak evvel volt problémám. Őt nem köti le, nem kiváncsi rá annyira. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Őt nem köti le, nem kiváncsi rá annyira. Ennyi. Ok felejtsük el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Pistának igaza van: én már kinőttem ebből Tóbiás: egyetértek, felejtsük el ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Kinőttél???Bwahahahaha!S, mit fogsz művelni a Corsáddal?Hm?? ;) Teeeeee!!!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy valóban sokan szeretnék, ha ezek az "apró" gyári extrák benne lennének a verdájukban.Mint pl. ÉN! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Bazs! Te nem vagy 100-as... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Erről jut eszembe: Bazs, képzeld, jelenleg 6.3 L/100Km... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Kinőttél???Bwahahahaha!S, mit fogsz művelni a Corsáddal?Hm?? ;) Teeeeee!!!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy valóban sokan szeretnék, ha ezek az "apró" gyári extrák benne lennének a verdájukban.Mint pl. ÉN! :wink: de akkor az már nem gyári lesz ;-) ezt ecseteltem, bazz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Erről jut eszembe: Bazs, képzeld, jelenleg 6.3 L/100Km... :twisted: az zsír, akkor belefér egy kör felém azzal a dvd-vel, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 de akkor az már nem gyári lesz ;-) ezt ecseteltem, bazz :D Abba a Coupeba nem a gyári tuningcsapat dobta bele a cuccost?Hm? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 de ebbe nem az fogja, tehát ez nem lesz gyári hagyjuk már ezt a témát, ég és föld a két dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 de ebbe nem az fogja, tehát ez nem lesz gyári hagyjuk már ezt a témát, ég és föld a két dolog Te miről beszélsz? :lol: Én annál a Coupenál tartok.A Corsád bizti királyság lesz, ha kész lesz, de nem értem, hogy azért, mert téged nem hoz lázba, mert volt már csodaszép Calid, ultragyors GSI kombid, akkor miért baj, ha egy magamfajta lelkes ifjú vágyakozva néz egy tuningcoupera.Vagy ha másnak tetszik, és szeretne esetleg többet megtudni róla. Hm? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 nem mondtam, hogy baj ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 nem mondtam, hogy baj ;-) Akkor meg ne kötözködj velem, hanem vidd el a rugóidat! :lol: :lol: ;) Na! :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 most nincs mivel elvinni, de aszontad, ráér, úgyhogy ülj a seggeden :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 most nincs mivel elvinni, de aszontad, ráér, úgyhogy ülj a seggeden :lol: :lol: :lol: Bizti ismerős a story! :roll: Itt a karácsony! :roll: Ajéndékokat kell vennem! :roll: Meg ilyenek. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Van másik vevő a rugókra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Na itt az első OPC :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Van másik vevő a rugókra ? nekem még nem mondta, hogy lenne :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 cép ótó.. grat voszinak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Hol készültek a képek?Tapolcán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hol készültek a képek?Tapolcán? Jellemző... :lol: :lol: Engem inkább az érdeklene hogy még gyári-e a motor és az is marad-e? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Szép a verda, dögös ez az OPC szín rajta, grat hozzá! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Folyt a Vectra A topikból: Akkor hogy pontos legyen az infó : Volt Opel Astra TS200 illetve Vauxhall Kadett TS200 néven is! Én még Vauxhall Kadettről nem is hallottam. Gyártottak vona???? Úgy tudtam, hogy C Kadettig Chevette, D kadettől pedig mind Astra volt. Mindig tanul újat az ember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 igen vauxhall bol soha nem volt kadett oda is leirtam hogy 200ts csak opel néven futott de Kadett as astra 200TS ként is gyartottak ma felhivtam a szentgotthardi opel -t hogy segitsenek nekem mert szeretnék hivatalosan üzembe helyezni egy astra c20let motoros kocsit .. holnapra elökereseik az embert aki evvel a részével foglalkozott holnap folyt köv remélem kiderül végre mi is az igazsag és hogy at tudom e préselni a magyar hivatalokon hogy hivatalos c20let astram legyen a karosszéria melo pedig holnap kiderül mi is lessz megyek vagy 3 helyre azt megnezeik a verdám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts