Zsoltee Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Én inkább a C-be raktam volna az XE-t... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 tyű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 tyű... Mégsem adod el? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Mégsem adod el? :P Miért, meg szeretnéd vásárolni? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Miért, meg szeretnéd vásárolni? :P :D Ááá, nekem is van egy ami el szeretnék adni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Lanti! Mi az a kupa amit nyertél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Lanti! Mi az a kupa amit nyertél? :D útolag kiderítettem... legszebb/legretrobb opel.. a retro talin.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 útolag kiderítettem... legszebb/legretrobb opel.. a retro talin.... Grat! :D és milyen moci lesz a Cébe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Grat! :D és milyen moci lesz a Cébe? nem tudom még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 nem tudom még... Szerintem egy jó 2,2 vagy 2,4 CIH passzolna bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Szerintem egy jó 2,2 vagy 2,4 CIH passzolna bele. :D tuti nem fogok szívni CIH motorral.. vagy XE vagy marad amihez mindenem megvan a speren kívül vagy 1.2 dbilas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 tuti nem fogok szívni CIH motorral.. vagy XE vagy marad amihez mindenem megvan a speren kívül vagy 1.2 dbilas... Akkora szívás egy CIH? :D Nekem semmi bajom nem volt a 2,2-essel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Akkora szívás egy CIH? :D Nekem semmi bajom nem volt a 2,2-essel. :P 100 éves motorok... már egy vezérlés venni hozzá nyűg... akkor már XE-vel bohockodom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 100 éves motorok... már egy vezérlés venni hozzá nyűg... akkor már XE-vel bohockodom.... Ez is egy szempont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 tuti nem fogok szívni CIH motorral.. vagy XE vagy marad amihez mindenem megvan a speren kívül vagy 1.2 dbilas... kékfeketével mik a tervek amúgy? ok hogy XE megy bele, de mi lesz benne a varázslat? motoron, futóműben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Én inkább a C-be raktam volna az XE-t... :D jé, üdv újra itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 C-vel valami ilyesmit kellene csinálni...jó kasztniforma adott, szép kerék adott....csapatni úgy sem fog vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 jé, üdv újra itt. Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 C-vel valami ilyesmit kellene csinálni...jó kasztniforma adott, szép kerék adott....csapatni úgy sem fog vele :D http://farm7.static.flickr.com/6158/619568...b99a05784_o.jpg nincs elég fehér a lurdynál???? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 kékfeketével mik a tervek amúgy? ok hogy XE megy bele, de mi lesz benne a varázslat? motoron, futóműben? varázslat, hogy nem fog szétesni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 LAntiii!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 nincs elég fehér a lurdynál???? :D Nincs otthon sex,hogy mindenkivel kötözködsz ???????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nincs otthon sex,hogy mindenkivel kötözködsz ???????????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 elvitték a Zafirát :D megint csak két autóm van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts