coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 a roncstelep :D :P :P :D :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Mór autót vett :D :P :P Nem bírta sokáig már BW után megvette Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 végre emelik a benyát 4 ft-al, kövi hónaptól asszony tényleg vehet bérletet Diny Csak a gázolaj ára változik...legalábbis ez jött email-be...de ez természetes,hiszen dízel autót vettem,hogy spóroljak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Csak a gázolaj ára változik...legalábbis ez jött email-be...de ez természetes,hiszen dízel autót vettem,hogy spóroljak :D http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/26/adotv/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 a roncstelep :D :P :P :D tuttam h ezért van az új project Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/26/adotv/ ezaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 felgen.. csabi... felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 felgen.. csabi... felni vmi hasonló volt már vkinek nem???? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 asszem nekem is van komplett XE Veki olajhűtőm ami nem kell Ha nem csap rá lantos az egészet átvenném lurdyban csüt este. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Ha nem csap rá lantos az egészet átvenném lurdyban csüt este. :D nekem nem kell... jo lesz csabiéé Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/26/adotv/ Jó hogy velem fizettetik ki a fuvarozók kedvezményének emelését..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 nekem nem kell... jo lesz csabiéé Csak azé kérdem, mert azt mondtad neked kettő kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 vmi hasonló volt már vkinek nem???? :D :P :P és lesz is valakinek valamire :D de kadetton láttam már és nagyon nem tetszett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Na úgy tűnik eladó az XE a Bociból, leömlővel generátorral, könnyített lendkerékkel stb 120e HUF ha váltó is kell akkor +15e HUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Na úgy tűnik eladó az XE a Bociból, leömlővel generátorral, könnyített lendkerékkel stb 120e HUF ha váltó is kell akkor +15e HUF km? megkímélt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Na úgy tűnik eladó az XE a Bociból, leömlővel generátorral, könnyített lendkerékkel stb 120e HUF ha váltó is kell akkor +15e HUF Csabi,Csabi,Csabi..... :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 km? megkímélt? :D sokáig válogatott, megkímélt, öreg emberé volt vidéken, ismerik az előéletét mert Csabi haverja szervizelte, 3000km van a vezérlésben és 100km az olajban, csak pár gumicsövet kell cserélni mert azokat nem talált a csávó és toldozgatta, de lehet azt is ad a Csabi, megvan hozzá minden csak egy bak és rakható is be, meg persze nem árt egy f20 is mert az f16 állítólag necces tud lenni, 211le az írt chippel padon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Csabi,Csabi,Csabi..... :P :P :D na megtaláltad a szmájlíkat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 na megtaláltad a szmájlíkat? Jaja és szerintem neked csúszik a kuplungod. Én már elmondtam miért nem tenném,de te tudod..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Jaja és szerintem neked csúszik a kuplungod. Én már elmondtam miért nem tenném,de te tudod..... Turbot bele :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Jaja és szerintem neked csúszik a kuplungod. Én már elmondtam miért nem tenném,de te tudod..... miért? vasárnap lefúrtam az emlékeimet is így nem emlékszem rá mit mondtál ezzel kapcsolatban. hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 sokáig válogatott, megkímélt, öreg emberé volt vidéken, ismerik az előéletét mert Csabi haverja szervizelte, 3000km van a vezérlésben és 100km az olajban, csak pár gumicsövet kell cserélni mert azokat nem talált a csávó és toldozgatta, de lehet azt is ad a Csabi, megvan hozzá minden csak egy bak és rakható is be, meg persze nem árt egy f20 is mert az f16 állítólag necces tud lenni, 211le az írt chippel padon én a tiédre gondoltam gyagya... :D .tudom milyen motor elég sokat beszéltem mostanába muhával Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Turbot bele :D :P :P hát inkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 hát inkább V6 semmi értelme :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 V6 semmi értelme :P én is mondtam neki :D de, jó lesz az :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts