coupe Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 majd 1x talán megérted miről beszél... :D Szerintem ezt jó értelemben írta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Szerintem ezt jó értelemben írta :D akkor örülünk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Más szín nem volt? :D már nem c projekt van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 már nem c projekt van :D nem, most egy kicsit más van, így helyes Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 nem, most egy kicsit más van, így helyes micsoda? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 no, akkor eljött a holnap 9 óra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 okt 1 éccakai drift kakucs Költöztetjük Detti nagymamáját, de utána lehet le kéne nézni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 majd 1x talán megérted miről beszél... :P Egyszer majd magyarázd már el...kérlek! :D Szerintem ezt jó értelemben írta :P Az a lényeg, hogy te érted min mosolyogtam. :D Juteszembe: tesódéknak megvan még a teniszlabdás GSi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Akárki akármit is mond, a civic type-s 2.2 düzellel murva jó autó! Barátomnak ilyen volt az előző céges autója, most egy új Honda accord type-s van néki...háááátt a civic jobban tetszett. Nagyon érezni az accordban azt a böszme nagy kasztnit. Az már más tészta, hogy a civicben a középkonzol felett lévő nagy kijelző már a 75E szervíz után szarakodott és a szervíz nem találta a hibát, ja és hogy egyszer elfelejtették a levegőszűrőt visszarakni a gépsasba...jót tett a motornak a két szervíz periódus között a direkt levegő... :D Szal az biztos, ha szánnék rá pénzt, már én sem opelban ülnék. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 no, akkor eljött a holnap 9 óra :D De miért kell egy Civicet egy Vectrával összehasonlítani????? Vectra 2x akkora van csomija stb. tök más a kettő sztem.... :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Lanti! Milyen telót vettél végül? Samsung? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 De miért kell egy Civicet egy Vectrával összehasonlítani????? Vectra 2x akkora van csomija stb. tök más a kettő sztem.... :D :P :P azért kell összehasonlitani, mert - ilyen van itthon - egy árban vannak - és mindkettőbe tudok ülni - állni - feküdni - menni és elméletileg a harcban a Vectrának kellett volna kijönnie győztesen, mert: - nagyobb - luxusabb mittómén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 De miért kell egy Civicet egy Vectrával összehasonlítani????? Vectra 2x akkora van csomija stb. tök más a kettő sztem.... :D :P :P Ugyan kategóriában tényleg nem társak, de a csomagtartója azért nem kétszerese... Inkább azt mondanám, hogy mások voltak a tervezési szempontok. :D A veci egy családi tohonya, a civic meg egy dinamikus csapottseggű. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Az a lényeg, hogy te érted min mosolyogtam. :P Juteszembe: tesódéknak megvan még a teniszlabdás GSi? :D Meg van neki....mióta megvette azt hiszem 1ABS jeladót és szelepfedél tömítést kellett cserélni rajta......Mondjuk nem használja minden nap :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Meg van neki....mióta megvette azt hiszem 1ABS jeladót és szelepfedél tömítést kellett cserélni rajta......Mondjuk nem használja minden nap :D Nem lesz eladó? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Nem lesz eladó? :D Nem hiszem :P :P :D Neked kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Nem hiszem :P :P :D Neked kellene? Csak hülyéskedek! :D Az viszont biztos, hogy jó vétel volt anno, kikímélt darab. Más projectre rakosgatom félre a pézet... :D ...és nem autóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Csak hülyéskedek! :P Az viszont biztos, hogy jó vétel volt anno, kikímélt darab. Más projectre rakosgatom félre a pézet... :D ...és nem autóra. Annak ellenére,hogy kicsit drága volt...tényleg jó vétel volt.Pedig elég nehéz volt meggyőzni,hogy ne foglalkozzon a színével :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 elég nehéz volt meggyőzni,hogy ne foglalkozzon a színével :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Lanti! Milyen telót vettél végül? Samsung? ja galaxy s i9000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 tessék, minden szalad, és leülnek F1et nézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 miután nem gyártanak már koni-t -40mm-el ezért B terv kellett... még mázli h Dinynél találtam.... Bilsten B8, brutál a szára.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Más projectre rakosgatom félre a pézet... :D ...és nem autóra. Házasodsz??? :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 robi hívta fel erre a videora a figyelmem... biztos volt már mindenhol de hátha mégse... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Házasodsz??? :D :P :P csak olajhűtőt rak bele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts