Stefan Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 De kicsoda ő? Ismerhetjük? Nagyon keveset volt kint Lurdynál. Övé volt az XE TR Corsa. Tóth Zoli (Totó). Az én fehéremet is javarészt ő rakta össze anno az NE-vel, aztán nálam került bele Demó segítségével az XE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 hátezkész :D :P Itt tényleg mindenki fordítva és fejjel lefelé ül a lovon? Aztán meg meglepődik ha csak lóf@szt kap a képébe? Téged annyira jó olvasni mindig sz@rrá röhögöm magam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Elvitték... sok sikert az újhoz remélem nem bánod meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 :P :D :D :D Új élmények??? Hát ezt ettől ne várd... :) :D csendes,keveset eszik,a futómű nagyon jó,kényelmes az ülés,jó vezetni.Ennyi a lényeg.Majd Robi péntekenként a 406 jön :P.136le nem olyan rossz,csak a kicsi csiga miatt nem annyira hátbaverős mikor betölt a turbo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Nem feltétlen az autóba voltak az élmnyek :D Pont erre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 csendes,keveset eszik,a futómű nagyon jó,kényelmes az ülés,jó vezetni.Ennyi a lényeg.Majd Robi péntekenként a 406 jön :D .136le nem olyan rossz,csak a kicsi csiga miatt nem annyira hátbaverős mikor betölt a turbo. el is hoztad? FYKI Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Mesélte a srác, hogy nem nagyon kérdezősködött meg ilyesmi. Tudja ő milyen egy XE. Ha esetleg úgy jött le, hogy nem érdekli vagy valami, akkor tévedsz. Eléggé autób*zi, szóval szerintem nem került rossz helyre :D Nekünk csak az volt furcsa,hogy meg se nézte.De kicsit se.Kijött és közölte kell.Én erősködtem,hogy elmondhassam mik a bajai,meg hogy legalább indítsuk be.Nekem ezért tünt komolytalannak.Mindentől függetlenül jó fej volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 el is hoztad? FYKI Majd este,de tegnap mentünk vele,meg Robiéval is kocsiztunk múlt pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 sok sikert az újhoz remélem nem bánod meg Most már mindegy,az biztos hogy sokkal kényelmesebb.Most ez számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Nekünk csak az volt furcsa,hogy meg se nézte.De kicsit se.Kijött és közölte kell.Én erősködtem,hogy elmondhassam mik a bajai,meg hogy legalább indítsuk be.Nekem ezért tünt komolytalannak.Mindentől függetlenül jó fej volt. Tulajdonképpen eléggé jól leinformálható volt a verda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 FREMAX féktárcsa márka szerintetek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 FREMAX féktárcsa márka szerintetek? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 :D QH-nál nem lehet xarabb, vagy igen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 valakinék kidobásra váró 16"-os gumi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 QH-nál nem lehet xarabb, vagy igen? Lehet, az annyira nem is nagy fos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 valakinék kidobásra váró 16"-os gumi??? Van ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Van ! érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 érdekel Biztos ? Voltyre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Biztos ? Voltyre :D tudtam.... még gondoltam be is írom h a niváról nem kell.... de majd jólesz valamire :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 valakinék kidobásra váró 16"-os gumi??? amit te adtál..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Tucatfelni, pont olyan mint Lantié Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Tucatfelni, pont olyan mint Lantié 14-es... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 amit te adtál..... az 215? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 tudtam.... még gondoltam be is írom h a niváról nem kell.... de majd jólesz valamire :D Mazsi majd játszik vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 az 215? 205/45 de az ballonos lesz a céé alá, vagy mi alá kell....???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts