Sonique Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Nagyon be vagy zizizve... :-) azért 14e km astra gtc turbo és már letörték az nem gyenge Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Astra H GTC Turbo :lol: Hmm... ez nekem pont jó lenne "alkatrésznek" :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Hmm... ez nekem pont jó lenne "alkatrésznek" :twisted: neked csak a kasztni kell...adok 200at a motorért váltóval mindennel együtt :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Tegnap gondoltam megnézem milyen állapotban lehet a kuplung Nem kellett csalódnom. Felemeltem a kocsit bal kerék levegőben kuplung pedál benyom és beinditottam a kocsit. Szépen pörgött a kerék benyomott kuplungnál --> (ugyis cserés) Szia! Szerintem ebből hiba lenne bármiféle következtetést levonni.Tökéletes kuplungnál is pörögni fog a kerék. Természetes elhasználódásnál csúszzik a kuplung és már nem lehet utánna állítani(motor pörög-autó nem megy)(ekkor - elméletileg - még kevésbé szabadna pörögnie a keréknek felemelve,de az mindig fog , mert annyi surlódás mindig akad,hogy a szabadon lévő kereket megpörgesse) Ha viszont nem emel ki a kuplungod,az nem természetes tárcsa kopás. Ez esetben én a következőkre gondolnék: Kuplung bowden megnyúlás/kezdődő szakadás Kiemelővilla meghajlás Kuplungtárcsa szegecseinek szakadása Ui:Az én autom már jó,visszatérhetünk az ablakelektronika csere-berére! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 neked csak a kasztni kell...adok 200at a motorért váltóval mindennel együtt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: jött Andersen, és lapozott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 :twisted: :twisted: jött Andersen, és lapozott... Balázs!Akkor te most elbontod a Cabriót? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Állítólag Gyuláék ma raktak alá kerekeket... kíváncsi vagyok milyen lett... Aztán tavasszal for sale, addig meg fűtött garázs :twisted: Meg persze még pár apróság kiugrik belőle Amúgy az előző párbeszéd a GTCre vonatkozott... amit rendeltem, az paramétereiben hasonló, kűlsőleg viszont ugyan ez. Szerinted mennyibe fáj 2 eldurrant lufi, meg egy full amortizált front? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Állítólag Gyuláék ma raktak alá kerekeket... kíváncsi vagyok milyen lett... Aztán tavasszal for sale, addig meg fűtött garázs :twisted: Meg persze még pár apróság kiugrik belőle Amúgy az előző párbeszéd a GTCre vonatkozott... amit rendeltem, az paramétereiben hasonló, kűlsőleg viszont ugyan ez. Szerinted mennyibe fáj 2 eldurrant lufi, meg egy full amortizált front? :twisted: Amúgy mennyibe került neked ez a kedves szembejövő motoros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Az alkatrészek nagy része már megvolt otthon, vagy klubtagok segítettek. Arra várok, hogy Gyula mondjon valamit - ez csúnya lesz, mert sokáig foglaltam az emelőjét - illetve nincs még felni/gumi... Így eddig fizettem vagy 20e kemény magyar forintot, meg Tomnak jövök egy DVD-íróval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Az alkatrészek nagy része már megvolt otthon, vagy klubtagok segítettek. Arra várok, hogy Gyula mondjon valamit - ez csúnya lesz, mert sokáig foglaltam az emelőjét - illetve nincs még felni/gumi... Így eddig fizettem vagy 20e kemény magyar forintot, meg Tomnak jövök egy DVD-íróval. Akkor eddig baráti!Mondhatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Sonique Az a GTC nem is rossz vétel! Ha lenne szusim lehet belevágnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 azért 14e km astra gtc turbo és már letörték az nem gyenge Sonique ezt nézted nem OPC de... http://www.apronet.hu/browse.tdp?mit=astra...orovat=5&desc=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Sonique ezt nézted nem OPC de... http://www.apronet.hu/browse.tdp?mit=astra...orovat=5&desc=1 Nemtom... Lehet hogy nem fogja lecserelni kis rafizetessel a C20XE-t C14NZ-re. :lol: :lol: :lol: Mondjuk a coupe nem rossz. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Csak eladhatatlan... Múltkor beszéltem egy coupe tulajjal (hasonló paraméterű kocsi) 1.) szalonban új kocsiba 1.3M-ba számították volna be 2.) autópiacon kiröhögték, amikor megpróbálta elcserélni Szóval igaz, hogy ritka, meg megnézik, de csak egy szűk rétegnek lehet eladni. Ue. a Cabrio-ra is igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Csak eladhatatlan... Múltkor beszéltem egy coupe tulajjal (hasonló paraméterű kocsi) 1.) szalonban új kocsiba 1.3M-ba számították volna be 2.) autópiacon kiröhögték, amikor megpróbálta elcserélni Szóval igaz, hogy ritka, meg megnézik, de csak egy szűk rétegnek lehet eladni. Ue. a Cabrio-ra is igaz... Hát aki száguldozni akar ami kemény fogyasztással jár annak sajnos ez marad az eladásnál is. Mindíg lesznek "őrültek" hogy megvegyenek ilyen autókat pl. ÉN is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Csak eladhatatlan... Múltkor beszéltem egy coupe tulajjal (hasonló paraméterű kocsi) 1.) szalonban új kocsiba 1.3M-ba számították volna be 2.) autópiacon kiröhögték, amikor megpróbálta elcserélni Szóval igaz, hogy ritka, meg megnézik, de csak egy szűk rétegnek lehet eladni. Ue. a Cabrio-ra is igaz...Ebbe csak az a szomorú hogy az autó új árra 2000ben elég húzós volt most meg lehetettlen eladni csak nagyon olcsón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Coupe karacsonra meglephetned magad :lol: [web:f6aaa03953]http://cgi.ebay.de/schwarze-Rueckleuchten-Astra-F-Caravan-Kombi-GSI-16v_W0QQitemZ8018060372QQcategoryZ72692QQrdZ1QQcmdZViewItem[/web:f6aaa03953] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 meg esetleg evvel is :lol: [web:6309430d20]http://cgi.ebay.de/EVO-Sport-Fahrwerk-60-40mm-Opel-Astra-F-Caravan-mit-TUV_W0QQitemZ8018323599QQcategoryZ44155QQrdZ1QQcmdZViewItem[/web:6309430d20] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Weitec Sport Fahrwerk Opel Astra F Caravan 50-30mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Sonique! Szétültetlek...!!! :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 a caravan lámpa olyan 150 eur körül fog megállni ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Sonique! Szétültetlek...!!! :-) :-) Únió van, meg szabad piac.... ha nem teccik, be lehet venni a ... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Na majd holnap mászás közben legyél nagylegény...:-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 csak most előtte is meg kell inni egy söröt... úgy már jobban fogom érezni magam :twisted: Messze van még a holnap este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts