Stefan Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 csak nem te veszed meg a TR-t? Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Nem. pedig megvennéd!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Csabi "szerel" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Csabi "szerel" http://kepfeltoltes.hu/110921/C360_2011-09...ltoltes.hu_.jpg Mint egy boldog óvodás :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Mint egy boldog óvodás :D :P :P ja igen, itt már jól lakott :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 pedig megvennéd!? Hát erősen gondolkoztam rajta, de előbb mást akartam amúgy is megnézni :D Csak ugye ez is attól függ mikor megy el a Veki (HA) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 az lett a családi döntés, hogy 1 millioért nem adjuk el, inkább leállitjuk egy félév-egyévre. mivel 199 ft a gáz, és 10 liter kell belőle a zafirába, így nekem havi 10-15E vel több a bejárási költségem ha Vectrával járok. Ha nem megy el minimum 1.2 ért akkor marad, és egy kis idő mulva a Vectra megy a levesbe..... aszta, LPG-s a zafíra? nekem mindig is tetszett ez az "alternatív" üa. teljesen automata rendszer van benne, észre se venni hogy mikor megy benzinnel meg mikor gázzal? meg egy pár szóra kíváncsi lennék hogy mik a tapasztalatok. CNG meg mégjobban tetszik, főleg azt értékelném ha ezeket a rohadtundorító megközelíthetetlenül büdös régi ikarus buszokat cserélnék cng-s buszokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 brutál felgen.... http://gumi.autoalkatresz.hu/auto-felni/al...i_18x7_5-294649 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 lightos... Lantival jót beszélgettünk... :D akkor lehet a focival jobban jártam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 akkor lehet a focival jobban jártam Ez biztos jól esett Lantinak... :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 brutál felgen.... http://gumi.autoalkatresz.hu/auto-felni/al...i_18x7_5-294649 ez még jó lehet egy astra gsi-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Csabi "szerel" http://kepfeltoltes.hu/110921/C360_2011-09...ltoltes.hu_.jpg az ülés eladó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Nálam a lakásfelújítás ma b@szta ki a biztosítékot pedig még el se kezdtük. Bútorok nélkül a 8 millára felértékelt lakásra adott a kivitelező 1,8 millás ajánlatot (járólapozás, csempézés, vízvezetékelés, kábelezés, falvágás, ajtóberakás, radiátorcsere). Elgondolkodtató, hogy ennyit érdemes e rákölteni főleg ha később el akarjuk adni, de az is hogy a "nagyábóli" felújításba meg érdemes e fecölni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Nálam a lakásfelújítás ma b@szta ki a biztosítékot pedig még el se kezdtük. Bútorok nélkül a 8 millára felértékelt lakásra adott a kivitelező 1,8 millás ajánlatot (járólapozás, csempézés, vízvezetékelés, kábelezés, falvágás, ajtóberakás, radiátorcsere). Elgondolkodtató, hogy ennyit érdemes e rákölteni főleg ha később el akarjuk adni, de az is hogy a "nagyábóli" felújításba meg érdemes e fecölni. :D Hát a kecódolog nem olcsó... én ezért csináltam mindent saját kezűleg... csomót spóroltam... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Hát a kecódolog nem olcsó... én ezért csináltam mindent saját kezűleg... csomót spóroltam... :D Neked sok időd van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Neked sok időd van...... mert nem kell mindig a Kadettomat szerelni... :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Én úgy érzem megoldottam,az autó vásárlást.Messze a legjobb amit megnéztem eddig...ennél jobbat biztos nem találok.1250000 a vége.Vissza hívtam a srácot,tartja nekem holnapig :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 aszta, LPG-s a zafíra? nekem mindig is tetszett ez az "alternatív" üa. teljesen automata rendszer van benne, észre se venni hogy mikor megy benzinnel meg mikor gázzal? meg egy pár szóra kíváncsi lennék hogy mik a tapasztalatok. CNG meg mégjobban tetszik, főleg azt értékelném ha ezeket a rohadtundorító megközelíthetetlenül büdös régi ikarus buszokat cserélnék cng-s buszokra. teljesen automata a rendszer, benzinnel indit, majd átkapcsol és akkor csak gázzal megy. én kb10.000 km alatt kb 10.000 Ft nyi benzint se használtam el, azaz km ként plusz 1 forint a benzin üzemeltetési költség. a motor müködése teljesen ugyanaz mint a benzines esetében, csak annyi a különbség, hogy 199Ft os gázt tankolsz :D Amugy nézz be az Astra G / LPG topikba ott van infó bővan van ott 2-3-4-5 ember akinek gázos a szekere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Én úgy érzem megoldottam,az autó vásárlást.Messze a legjobb amit megnéztem eddig...ennél jobbat biztos nem találok.1250000 a vége.Vissza hívtam a srácot,tartja nekem holnapig :P :D elvitték a sárgát? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Én úgy érzem megoldottam,az autó vásárlást.Messze a legjobb amit megnéztem eddig...ennél jobbat biztos nem találok.1250000 a vége.Vissza hívtam a srácot,tartja nekem holnapig :P :D ez király ! :P és mi a helyzet Surányban? Van már vendéged? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Én úgy érzem megoldottam,az autó vásárlást.Messze a legjobb amit megnéztem eddig...ennél jobbat biztos nem találok.1250000 a vége.Vissza hívtam a srácot,tartja nekem holnapig :P :D 7et fogyaszt??? huh... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 elvitték a sárgát? :D Még nem értek ide...pedig állítólag 1órája elindultak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 7et fogyaszt??? huh... :D Majd a chip lejjebb viszi :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Még nem értek ide...pedig állítólag 1órája elindultak :D a chipet vedd ki belőle.... mármint a dobozosat Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 a chipet vedd ki belőle.... mármint a dobozosat Már a focusba van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts