Gelko Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ha írt sms-t,akkor kell még alkudni :D Nem szabad ennyire becsületesnek lenni :lol: ;) :D Ááá sztem ma nem alszik és majd holnap hív hogy ingyen adja :lol: Mondtam neki hogy mit várjak az eredetvizsgától ha előttem okirathamisítást követ el. Azt írta, hogy ügyvédi letétbe helyezi a pénzt amíg nem lesz meg az eredetvizsga :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ááá sztem ma nem alszik és majd holnap hív hogy ingyen adja :lol: Mondtam neki hogy mit várjak az eredetvizsgától ha előttem okirathamisítást követ el. Azt írta, hogy ügyvédi letétbe helyezi a pénzt amíg nem lesz meg az eredetvizsga :D Gondolom nem sokan akarnak venni fronterát 2500ccm motorral :D Így mindent megtesz hogy megvedd...Ezért kell ég alkudni 100e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ááá sztem ma nem alszik és majd holnap hív hogy ingyen adja :lol: Mondtam neki hogy mit várjak az eredetvizsgától ha előttem okirathamisítást követ el. Azt írta, hogy ügyvédi letétbe helyezi a pénzt amíg nem lesz meg az eredetvizsga :lol: azért nem gyenge ha valaki más autóját adja el, mert ez kb annak számít, van arc, de ha ennyire el akarja adni tényleg alkudni kell meg persze az ügyvezető is. Meg kell mondani kellemetlenségi díj, másodjára értemeneteli díj, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Gondolom nem sokan akarnak venni fronterát 2500ccm motorral :lol: Így mindent megtesz hogy megvedd...Ezért kell ég alkudni 100e :lol: 2.4cih.. igazi C be való motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 :lol: :lol: :D ez durva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 majd holnap este kilenc után egy párperccel megmondom :lol: :lol: :D nos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 nos? Már rég alszik :lol: :lol: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Már rég alszik :lol: :lol: :D :D ;) vagy épp tapossa neki a szentendrein... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Már rég alszik :lol: :lol: :D :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 vagy épp tapossa neki a szentendrein... Most megy haza a Hősök teréről... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Most megy haza a Hősök teréről... :lol: :lol: bazz, és oda se jött hozzánk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 bazz, és oda se jött hozzánk :D Más se... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Más se... :lol: :lol: másra a f.szom se kiváncsi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 másra a f.szom se kiváncsi :lol: :lol: Szerintem itt az idő, hogy felhívd Ákost... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 ...Szóvátettem... Engem biztos nem zavart volna, de azt vedd figyelembe, hogy ezt a kocsit olyan könnyű megvenni mint amilyen nehéz eladni. Amúgy szép meg biztos jó is lesz ha ráverted azt a "kis pénzt" amit mondtál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Most megy haza a Hősök teréről... :lol: :lol: Milyenvót? Mer a foci nemtúljó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 nos? ma kifizetem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Már rég alszik :lol: :lol: :D :D ;) ez amugy igaz vót, cserébe ilyeenkor már fórumozok :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 vagy épp tapossa neki a szentendrein... áááááááááá, vagy péntek, vagy hétfő-kedd mire el tudom hozni, és akkor még kellene javítani is, bár az 1-2 hetet rá fog érni.... lapátra kéne tenni a zafirát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 másra a f.szom se kiváncsi :lol: :D :lol: köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Vectra C , egykilenc, százötven lóóóóó, bőr, xenon, navi, Cosmo felszereltséggel, kettőezerhétből..... :lol: és pont olyan szine van mint a zafirának.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 áááááááááá, vagy péntek, vagy hétfő-kedd mire el tudom hozni, és akkor még kellene javítani is, bár az 1-2 hetet rá fog érni.... lapátra kéne tenni a zafirát.... 1 milliót adok érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Engem biztos nem zavart volna, de azt vedd figyelembe, hogy ezt a kocsit olyan könnyű megvenni mint amilyen nehéz eladni. Amúgy szép meg biztos jó is lesz ha ráverted azt a "kis pénzt" amit mondtál Annyira azért nem nehéz eladni sztem. ha valaki elmegy megnézni és nem nézeti át az autót akkor a hibákra sem jön rá....a terepjárók meg azért mindig mennek a piacon. Nem egetverően jó ajánlat, nézelődöm...aztán majd lesz valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Milyenvót? Mer a foci nemtúljó... lightos... Lantival jót beszélgettünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts