Gelko Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 coupe írta: Lesz ez még 100e forint :lol: :lol: :D :D Akkor visszaveszem ;)
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Gelko írta: Akkor visszaveszem :lol: Te mire jutottál?Milyen autó lesz?
Gelko Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 coupe írta: Te mire jutottál?Milyen autó lesz? Holnap este megmondom...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 akkor kérdezzük még meg Ákost is h mi az új vas??
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 :lol: itt ez a menő?? minden holnap, meg késöbb meg ilyenek.... :lol: semmi összefüggés a Coupé vásárlása, és a Zafira eladása között. ha lenne, akkor nem hirdetném, hanem üdvözöltem volna az új tulajt :D
Gelko Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 uhuhu írta: :lol: itt ez a menő?? minden holnap, meg késöbb meg ilyenek.... :lol: semmi összefüggés a Coupé vásárlása, és a Zafira eladása között. ha lenne, akkor nem hirdetném, hanem üdvözöltem volna az új tulajt :D fonjuk össze a 3 szálat, hogy senki se értsen semmit sem :D Én értek mindent ;)
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Gelko írta: Holnap este megmondom... Hihetetlen,hogy itt mindenki titkolózik :lol: :lol: :D :D
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Lanti írta: akkor kérdezzük még meg Ákost is h mi az új vas?? Én már tudom :lol: (végre valami)
Gelko Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 coupe írta: Hihetetlen,hogy itt mindenki titkolózik :lol: :D :D ;) Nem titok hogy fronterát veszek csak akkor biztos ha már elhoztam :P ami elvileg holnap lesz.... ...főleg ha megint beszopom az eredetvizsgát :lol:
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Gelko írta: meg csak nem nálam :lol: de az én képeimmel hirdeti :lol: ezt sose értettem
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Pehi Csabi írta: én nem tudom :lol: :lol: én sem ;) :D :D
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 bontottam egy sört a nagy izgalomra, hogy kinek milyen autója lesz, meg szívom a vizipipát is :lol:
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Atommanó írta: Na mivaaaaaaaaaaaa???? :lol: Mivel? :D :D ;) :P :D :lol:
Albert Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Pehi Csabi írta: bontottam egy sört a nagy izgalomra, hogy kinek milyen autója lesz, meg szívom a vizipipát is :lol: mocsok és fertő. Amúgy QP nemtom mér szóltál be a G Aszmára, állítólag nem olyan rossz az 1.7dti. Az én vackomat meg Patyi már nagyon ismeri, ma reggel a tankot bontotta le mert a szuszogó cső végig bolt repedve és körbe volt szigszalagozva, és teletanknál csöpögött a benya. Töküres volt már tank, hogy könnyebb legyen a műtét, az imént tankoltam 49.44 litert, 389Ft/literért, kész csőd 1 tank benya.
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Albert írta: mocsok és fertő. Amúgy QP nemtom mér szóltál be a G Aszmára, állítólag nem olyan rossz az 1.7dti. Az én vackomat meg Patyi már nagyon ismeri, ma reggel a tankot bontotta le mert a szuszogó cső végig bolt repedve és körbe volt szigszalagozva, és teletanknál csöpögött a benya. Töküres volt már tank, hogy könnyebb legyen a műtét, az imént tankoltam 49.44 litert, 389Ft/literért, kész csőd 1 tank benya. Nekem nem jön be :lol: és volt is már.....Ha Patyi nagyon ismeri,az nem túl jó jel :lol:
Albert Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 coupe írta: Nekem nem jön be :lol: és volt is már.....Ha Patyi nagyon ismeri,az nem túl jó jel :lol: hát igen azért jó a fullos öreg autó mert bőven van minek elromlania rajta.
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2011 Elküldve Szeptember20, 2011 Lanti írta: akkor kérdezzük még meg Ákost is h mi az új vas?? majd holnap este kilenc után egy párperccel megmondom :lol: :lol: :D
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Elküldve Szeptember20, 2011 Látszik azért, hogy hogy sújtja az embereket a válság... veszek én is inkább még egy autót... :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Elküldve Szeptember20, 2011 Na este Hősök tere??? Lifi nem tud jönni, mert melózik... Lanti Te jössz ugye?
Albert Elküldve Szeptember20, 2011 Elküldve Szeptember20, 2011 Atommanó írta: Na este Hősök tere??? Lifi nem tud jönni, mert melózik... Lanti Te jössz ugye? Beírtam a gugliba hogy "subaru találkozó hősök tere" és a harmadik találat az Opelforum, konkrétan ez :lol:
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Elküldve Szeptember20, 2011 Albert írta: Beírtam a gugliba hogy "subaru találkozó hősök tere" és a harmadik találat az Opelforum, konkrétan ez :lol: egyik legjobb "mini" talim a subarus volt 2 éve talán.... :lol:
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Elküldve Szeptember20, 2011 Atommanó írta: Na este Hősök tere??? Lifi nem tud jönni, mert melózik... Lanti Te jössz ugye? ha nem esik akkor esélyes, h megjelenek, de beszélünk még előtte.
Recommended Posts