Gelko Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Lesz ez még 100e forint :lol: :lol: :D :D Akkor visszaveszem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Akkor visszaveszem :lol: Te mire jutottál?Milyen autó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Te mire jutottál?Milyen autó lesz? Holnap este megmondom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 akkor kérdezzük még meg Ákost is h mi az új vas?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 :lol: itt ez a menő?? minden holnap, meg késöbb meg ilyenek.... :lol: semmi összefüggés a Coupé vásárlása, és a Zafira eladása között. ha lenne, akkor nem hirdetném, hanem üdvözöltem volna az új tulajt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 :lol: itt ez a menő?? minden holnap, meg késöbb meg ilyenek.... :lol: semmi összefüggés a Coupé vásárlása, és a Zafira eladása között. ha lenne, akkor nem hirdetném, hanem üdvözöltem volna az új tulajt :D fonjuk össze a 3 szálat, hogy senki se értsen semmit sem :D Én értek mindent ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Holnap este megmondom... Hihetetlen,hogy itt mindenki titkolózik :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 akkor kérdezzük még meg Ákost is h mi az új vas?? Én már tudom :lol: (végre valami) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Hihetetlen,hogy itt mindenki titkolózik :lol: :D :D ;) Nem titok hogy fronterát veszek csak akkor biztos ha már elhoztam :P ami elvileg holnap lesz.... ...főleg ha megint beszopom az eredetvizsgát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 meg csak nem nálam :lol: de az én képeimmel hirdeti :lol: ezt sose értettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 én nem tudom :lol: :lol: én sem ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 addig jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 bontottam egy sört a nagy izgalomra, hogy kinek milyen autója lesz, meg szívom a vizipipát is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Na mivaaaaaaaaaaaa???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Na mivaaaaaaaaaaaa???? :lol: Mivel? :D :D ;) :P :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 bontottam egy sört a nagy izgalomra, hogy kinek milyen autója lesz, meg szívom a vizipipát is :lol: mocsok és fertő. Amúgy QP nemtom mér szóltál be a G Aszmára, állítólag nem olyan rossz az 1.7dti. Az én vackomat meg Patyi már nagyon ismeri, ma reggel a tankot bontotta le mert a szuszogó cső végig bolt repedve és körbe volt szigszalagozva, és teletanknál csöpögött a benya. Töküres volt már tank, hogy könnyebb legyen a műtét, az imént tankoltam 49.44 litert, 389Ft/literért, kész csőd 1 tank benya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 mocsok és fertő. Amúgy QP nemtom mér szóltál be a G Aszmára, állítólag nem olyan rossz az 1.7dti. Az én vackomat meg Patyi már nagyon ismeri, ma reggel a tankot bontotta le mert a szuszogó cső végig bolt repedve és körbe volt szigszalagozva, és teletanknál csöpögött a benya. Töküres volt már tank, hogy könnyebb legyen a műtét, az imént tankoltam 49.44 litert, 389Ft/literért, kész csőd 1 tank benya. Nekem nem jön be :lol: és volt is már.....Ha Patyi nagyon ismeri,az nem túl jó jel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Nekem nem jön be :lol: és volt is már.....Ha Patyi nagyon ismeri,az nem túl jó jel :lol: hát igen azért jó a fullos öreg autó mert bőven van minek elromlania rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 akkor kérdezzük még meg Ákost is h mi az új vas?? majd holnap este kilenc után egy párperccel megmondom :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Látszik azért, hogy hogy sújtja az embereket a válság... veszek én is inkább még egy autót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Na este Hősök tere??? Lifi nem tud jönni, mert melózik... Lanti Te jössz ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Na este Hősök tere??? Lifi nem tud jönni, mert melózik... Lanti Te jössz ugye? Beírtam a gugliba hogy "subaru találkozó hősök tere" és a harmadik találat az Opelforum, konkrétan ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Beírtam a gugliba hogy "subaru találkozó hősök tere" és a harmadik találat az Opelforum, konkrétan ez :lol: egyik legjobb "mini" talim a subarus volt 2 éve talán.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Na este Hősök tere??? Lifi nem tud jönni, mert melózik... Lanti Te jössz ugye? ha nem esik akkor esélyes, h megjelenek, de beszélünk még előtte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts