coupe Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Akkor inkább valami kiemelést kérnék :lol: Hol járkálsz kocsival,hogy magas autó kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 szerintetek ez mennyire gáz? sajnos a zenebeépítés eléggé korlátozott ez tünik a legjobb megoldásnak.. talán 2 méllyel kicsit igényesebben http://kepfeltoltes.hu/110911/normal_99412...ltoltes.hu_.jpg Nagyon :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Hol járkálsz kocsival,hogy magas autó kell? Szőlőben :lol: Sima földúton megyek, ott nincs gond csak van egy szakasz ahol fel kell menni egy magas dombra, aztán meg félméteres fűben kell menni :lol: Omega is volt h fennakadt illetve eléggé meg lett nyomorgatva az alja....tavaly meg a szomszéd kiment a traktorral az átázott talajra és én meg nem tudtam bemenni....ha van időm járok horgászni is, ott szintén földút van.... Ez tetszik pl :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Szőlőben :D Sima földúton megyek, ott nincs gond csak van egy szakasz ahol fel kell menni egy magas dombra, aztán meg félméteres fűben kell menni :D Omega is volt h fennakadt illetve eléggé meg lett nyomorgatva az alja....tavaly meg a szomszéd kiment a traktorral az átázott talajra és én meg nem tudtam bemenni....ha van időm járok horgászni is, ott szintén földút van.... Ez tetszik pl ;) http://www.hasznaltauto.hu/auto/uaz/469/ua..._7000km-4678074 Ha lenne téli autóra pénzem, csak ilyet vennék! :P Kit érdekelne a magas padka, a nagy hó? :lol: Nekem koccan egy városi köcsög? Na és? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/uaz/469/ua..._7000km-4678074 Ha lenne téli autóra pénzem, csak ilyet vennék! :D Kit érdekelne a magas padka, a nagy hó? :lol: Nekem koccan egy városi köcsög? Na és? :lol: Játszósautónak már néztem de akkor kell egy napira is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Játszósautónak már néztem de akkor kell egy napira is :lol: Gázos, kit érdekel a fogyi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nagyon :lol: :lol: :D ...de tényleg!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Gelko?Coupe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Gelko?Coupe? :lol: Na ilyenre gondoltam h astrát 300ért :lol: Kimegyünk érte ? D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Gázos, kit érdekel a fogyi? :lol: Nem a fogyasztás hanem a komfort teljes hiánya a baj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nem a fogyasztás hanem a komfort teljes hiánya a baj :lol: Szerintem se a nivába,se a fronterába nincs komfort......Viszont ha terepjárót szeretnél,akkor vitara :lol: Csak ne lenne olyan csúnya :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Szerintem se a nivába,se a fronterába nincs komfort......Viszont ha terepjárót szeretnél,akkor vitara :lol: Csak ne lenne olyan csúnya :lol: :D :D Frontérában azért van...itt egy jópofa vitara...többször vitaráztam már nem olyan rossz...a 3 ajtós nagyon kicsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nézegettem már :lol: mondj egy jobb árat :D le van ültetve ? Elöl van ültetve, de a hátsó rugó is megvan, csak azt nem raktam be mert így használhatóbb. 499? :lol:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Na ilyenre gondoltam h astrát 300ért :lol: Kimegyünk érte ? D Van olyan, aki behozza neked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nem a fogyasztás hanem a komfort teljes hiánya a baj :lol: Pedig iszonyat feeling slaggal takarítani a belső teret. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Gelkonak Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 kár a Blazerért :D másik blazer sok baja nincs :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 szerintetek ez mennyire gáz? sajnos a zenebeépítés eléggé korlátozott ez tünik a legjobb megoldásnak.. talán 2 méllyel kicsit igényesebben http://kepfeltoltes.hu/110911/normal_99412...ltoltes.hu_.jpg övrecsatolóskazis walkman???? Más "igényes" megoldás nincs mint a linkelt kép de az sem túl szép...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 ...de tényleg!!!! demééé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 demééé :lol: Ilyen kocsiba nem kell se zene, se xe... azééééééé... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Ilyen kocsiba nem kell se zene, se xe... azééééééé... :lol: akkor mivel szórakoztassam magam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 akkor mivel szórakoztassam magam? csináld meg kopp gyárira... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 csináld meg kopp gyárira... :lol: az kicsitse szórakoztató :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 övrecsatolóskazis walkman???? Más "igényes" megoldás nincs mint a linkelt kép de az sem túl szép...... látom Zoli azért már jól érzed magad :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Gelkonak Baromi jó csak baromi drága :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts