coupe Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 ezt amugy a zafirással is kipróbálhatod, ha eleget villantasz akkor még a téligumit is odaadja :lol: :lol: 650e?És nem kell a téli gumi :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 650e?És nem kell a téli gumi :D :D ;) 550 és téligumi??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 550 és téligumi??? :lol: :lol: Az 1.6os motorral szerintem egy hétig se bírnám.....még 550ért sem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 550 és téligumi??? :lol: :lol: Ne feledjük, törött volt és gázos is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Az 1.6os motorral szerintem egy hétig se bírnám.....még 550ért sem :lol: :lol: Csak a gázpalackot kell kicserélni nitrósra, és jó lesz az... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Csak a gázpalackot kell kicserélni nitrósra, és jó lesz az... :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 látom ez nem lesz 1x... coupe ha kell én het1x hazaviszlek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 látom ez nem lesz 1x... coupe ha kell én het1x hazaviszlek :D Én meg kölcsönadom a combot... utána a zafira is megváltás lesz... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Ennek szép színe van ;) :D :D Simán megvettem volna mert mindig is egyik kedvenc autóm volt, csak nem nekem való...magasság meg minden :lol: Most versenyben van vitara, frontera....na meg hogy veszek valami f astrát 300ért és szarok bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Simán megvettem volna mert mindig is egyik kedvenc autóm volt, csak nem nekem való...magasság meg minden :lol: Most versenyben van vitara, frontera....na meg hogy veszek valami f astrát 300ért és szarok bele :lol: A 300-as fastrára pont 1 hónap alatt ráköltesz annyit, hogy megvehetted volna a sárgát... de mindig tökölsz, mindig variálsz, aztán mindig rábaszol... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 A 300-as fastrára pont 1 hónap alatt ráköltesz annyit, hogy megvehetted volna a sárgát... de mindig tökölsz, mindig variálsz, aztán mindig rábaszol... :lol: de abban van kihívás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Ha nem nagyon alkudoznak akkor én adom a téli gumit is :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 A 300-as fastrára pont 1 hónap alatt ráköltesz annyit, hogy megvehetted volna a sárgát... de mindig tökölsz, mindig variálsz, aztán mindig rábaszol... ;) Hidd el hogy nem akartam szétcseszni a sárgát :lol: a nagyon olcsó autó mellett meg az szól hogy akkor mehet a maradék pénz a házba, októberben költözés :P Amúgy meg autóválasztás terén te sem vagy okosabb mint én :D .....addig leszek hülye míg megtehetem :D - kár a Blazerért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Ha nem nagyon alkudoznak akkor én adom a téli gumit is :lol: :lol: :D Nézegettem már :D mondj egy jobb árat ;) le van ültetve ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Hidd el hogy nem akartam szétcseszni a sárgát :D a nagyon olcsó autó mellett meg az szól hogy akkor mehet a maradék pénz a házba, októberben költözés :D Amúgy meg autóválasztás terén te sem vagy okosabb mint én ;) .....addig leszek hülye míg megtehetem :P - kár a Blazerért :D Ha kész vagytok a melóval, hívhatsz, megyünk házavatóra... addig ne keress... :lol: :lol: Na milyen ház? hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Nézegettem már :D mondj egy jobb árat :D le van ültetve ? le legyen? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 le legyen? :lol: :lol: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Ha kész vagytok a melóval, hívhatsz, megyünk házavatóra... addig ne keress... :lol: :lol: Na milyen ház? hol? Kispest, saját csak eddig bérbe volt adva..... ...azért vannak a jó barátok.... :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 le legyen? :lol: :lol: Akkor inkább valami kiemelést kérnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 650e?És nem kell a téli gumi :lol: :D :D a kulcs marad... nem érdekli :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 amugy nagyon kiváncsi leszek, hogy a végén milyen autót vesz a Coupe magának..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 amugy nagyon kiváncsi leszek, hogy a végén milyen autót vesz a Coupe magának..... ez most a következő 1000oldal témája... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 kár h már leadtam a vekit.. jó alternatíva lehetett volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 hehe mit találtam.... pedig alapból milyen szép autó http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/octa..._pd_tdi-5071924 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 szerintetek ez mennyire gáz? sajnos a zenebeépítés eléggé korlátozott ez tünik a legjobb megoldásnak.. talán 2 méllyel kicsit igényesebben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts