Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Szóval a következő történhetett... 2 hete amikor vízpumpát cseréltünk, kiderült hogy a vezérlésem 1 foggal arrébb van téve mint kéne...nem átugrott, hanem így volt felrakva...(a nevét most nem írnám le a drága jóembernek... :wink: ) Mivel nekem 8-nál tilt, ezért ott már alaphelyzetben is necces a dolog, hátha még nem is jól van felrakva a vezérlés.. :roll: Amúgy a kipufogó oldalon az 1-es hengernél látszik legjobban a nyoma... :wink: Majd ma sokminden kiderül még.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 képeket nem csináltál?? ki volt az az egyén aki így rakta fel?? ismerjük?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Vannak páran akik ismerik, de hallomásból már mindenki... :wink: Képek folyamatosan készülnek az átalakításról... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 végre 1 értelmes ember aki rendesen ahogy illik dokumentálja a folyamatot 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Micsoda dícsérő szavak... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 ilyet is tudok. de komolyan már kérdezni akartam smsben is, hogy mi a pálya nem hallunk felöled és hogy ugye dokumentálsz pajti... de megelőztél. viva gsi owner mentalitás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Hát ugye nem mindennap csinál ilyet az ember, meg amúgy is kell valami saját anyag is a gsi.opelklub.hu -ra :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 és kiveszed a részedet a melóból, vagy csak kattintgatsz??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Inkább csak kattingatok, de majd lesz olyan ahol csinálok is... :roll: Bár a motorkivételnél segítkeztem is... :wink: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 tartorttad fél kézzel, mi??? :) :D és csak akkor csinálja patyi mester amikor ott vagy?? vagy szabin vagy?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Na jó azért minden mozdulatát nem örökítem meg, de mivel tudja, hogy kellenek a képek, ezért ha olyat talál, vagy csinál akkor felhív, hogy menjek... :wink: Igen kérlek szépen! Segítettem kivenni a mocit, mert alig fért ki a váltótól..és én is ott nyúlkáltam... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 iqbéla : 1161, Budapest, Rákosi út. 2-4 Ez az örstől az ikea mellett kifele menve a füredi úton található. A vasúti átjáró után közvetlenül a baloldalon. kb 2 perc az örstől. Nagyon hálás lennék ha épp arra jársz akkor megnéznéd, lefikáznád a p-be, és közölnéd hogy 1.2 millánál biztosan nem adnál többet érte. Én is megpróbálok kinézni ebédidőben ha atommanó ráér, remélem ki tudok menni melóhelyről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Benzin éjn meg ott lakom tőle pár utcára, ismerem a srácokat, egy kis fahházban vannak, elég korrektek. Akkor ma mielött mennék ki szlovákba beugrom és leinformálom, nem mint vevő, mert vágják, hogy gsim van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 aztec : köszi, majd írjatok ha megnéznétek mert 4-re viszem szerelőhöz és utána már nem tudom lecsekkolni a neten. Vagy csörgessetek meg és visszahívlak titeket : 0620-454-8675 a számom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Na csoki sportos opelesek. most voltam megnézni a szörnyeteget. Szvsz nagyon 1ben van, igaz nem 92es, hanem 96os, mint tudjuk, nem tudom miért vártam rosszabbat. Annyi 100, hogy elöl hátul már kapott. Hátsó lökösnek kell 1 fény, elöl a mocitetőnél látszik az íveknél, hogy eddig nemcsak a levegőt szakította :) Belülről is megsasoltam ülések OK, valami fa szerű kormány van benne. mocit nem indítattam, mert sietnem kell. Gumik/felni szvsz jó állapotban. Ha a mocija/hangja zsír, akkor oks. Igaz az árából kellene még lefele tolni min 1 100ast, ha kp 2 kilót is elengednek sztem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Sziasztok! Csak egy kérdés ezzel a GSI-vel kapcsolatban. A '96-osokban már a kárpitozás is más? Úgy értem, ez a gyári GSI kárpit egy '96-os autóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 én úgytom más :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Sziasztok! Csak egy kérdés ezzel a GSI-vel kapcsolatban. A '96-osokban már a kárpitozás is más? Úgy értem, ez a gyári GSI kárpit egy '96-os autóban? igen legalábbis ennél úgy tünt 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Tényleg furcsa... Miért kellett változtatni a ezeken a dolgokon? Szerintem egy "régebbi" GSI Astra úgy gyönyörű, ahogy van! Én is szívesebben vettem volna újabbat, de szerintem spoilerek nélkül, ilyen belsővel már nem ugyanaz. Nem akarok ezzel senkit megbántani, ez csak az én véleményem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2005 Kicsit megújult a "Tagok" menüpont a gsi.opelclub.hu-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 hát érdekes, de az én leírásom nem igen változott.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2005 hát érdekes, de az én leírásom nem igen változott.... Bocsi, hogy létezem:)) MInt írtam "picit" és ez kinézetben jelent... Atommanó elküldte a leírásod, de még nem volt erőm átszerkeszteni:)) Türelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 jaaa OK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2005 jaaa OK! :) Fríssitssséé:D)) Remélem most már jó:lol:? Aztec küldjé képet:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 a régi képeket szedd le légyszi, köszi! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts