Pehi Csabi Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Lanti kérdi külön powercup nem eladó, ad helyette sfi dobozt is. Légtömemérő meg a Dinynek kéne és ad helyette szart :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Lanti kérdi külön powercup nem eladó, ad helyette sfi dobozt is. Légtömemérő meg a Dinynek kéne és ad helyette szart :lol: A sajátotokat bontsátok el... :D gondolom ezt nem a Csabi írta :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 A sajátotokat bontsátok el... :D gondolom ezt nem a Csabi írta :lol: :D csak ezek olyan laikusnak felesleges extrák... De Csabi irta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Kemény hétvégén vagyunk túl... de jelentem még élek... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Kemény hétvégén vagyunk túl... de jelentem még élek... :lol: :lol: ezt én is írhattam volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 ezt én is írhattam volna :lol: Csabi majd pls, köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Kemény hétvégén vagyunk túl... de jelentem még élek... :lol: :lol: azért esküvő lesz még? csakhogy mire számítsak... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 azért esküvő lesz még? csakhogy mire számítsak... :D :lol: :lol: mármint megyünk e pályanapra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 mármint megyünk e pályanapra? :lol: Senki nem mondta, hogy kötelező jönni... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Senki nem mondta, hogy kötelező jönni... :D :lol: hisztismirtil :lol: :D (más akasztását mindig élvezettel nézem) :D :D rájöttem mért pályanapkor lesz: nem szeretnél mégegyszer kikapni szlalomon ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 mármint megyünk e pályanapra? :lol: pályanap?? erre alkalmas autóm sincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 pályanap?? erre alkalmas autóm sincs :lol: ilyenkor mindig eszedbe jut? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 jó a színe ez meg ért a photoshophoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 tényleg jók ezek a színek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 állat felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 na így jópofa a géptető túlnyúlása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 hehe mit találtam, most is biztos nagy barátok és Massa örült mikor leszerződött a rinyagép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Nincs 1órája hogy felraktam..... És azóta még megvan? Így hirtelen aszittem ennyiért pikkpakk elmegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 És azóta még megvan? Így hirtelen aszittem ennyiért pikkpakk elmegy Kurva jó ez a szín meg minden de napira nem kéne...ez lehet a gond :lol: de ez csak az én hülyeségem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 És azóta még megvan? Így hirtelen aszittem ennyiért pikkpakk elmegy Ha fekete lenne már rég eladtam volna...de sajnos mindenki úgy gondolkodik mint Gelko...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 dolgozó lány jó ez a szín meg minden de napira nem kéne...ez lehet a gond :lol: de ez csak az én hülyeségem Szerintem egy autónál a színe másodlagos :D :lol: A műszaki tartalom a lényeg...de nem vagyunk egyformák.Az a vicc,hogy 600e alatt enyém az egyetlen olyan GSi,ami ér is valamit....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 ezt a képet kaptam a gsi kinyomócsapágy szóra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Szerintem egy autónál a színe másodlagos :D :lol: A műszaki tartalom a lényeg...de nem vagyunk egyformák.Az a vicc,hogy 600e alatt enyém az egyetlen olyan GSi,ami ér is valamit....... Én tudok valakit, aki megvenné, csak előbb a Corsáját akarná eladni (Corsa TR XE-vel). Megkérdezzem, hogy csere érdekli e? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 ezt a képet kaptam a gsi kinyomócsapágy szóra http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC02165.jpg Ezek a küszöbdarabok lehet hogy nálam vannak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts