Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Piiista ez a folpakkos duma már a chat topicban is erősen off lenne... :-) :-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Piiista ez a folpakkos duma már a chat topicban is erősen off lenne... :-) :-) :-) :-)Ülök a monitor elött és szakadok a röhögéstől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Piiista ez a folpakkos duma már a chat topicban is erősen off lenne... :-) :-) :-) :-) Mén ? GSi Caravan-ra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Jut eszembe ! Ki lehet rakni betűtésztából is, csak az "i" betűt hosszabb ideig kell paradicsomlevesbe áztatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 piros szigetelöszallag :lol: Géjesí :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Sokkal jobb mint volt az biztos,de nincs az a nagy hatás amit vártam.(De elhet én érzem csak rosszul)Az biztos hogy a coupén sokkal jobb volt a fék.Viszont nem nyikorog pedig többen mondták hogy ezzel a betéttel fog.Neked milyen lett? egy olyan 500 km és rendesen fog fogni addig ne satuzz vele de ezt ugye nem te valasztod meg nekem a régi 256 os hoz valo ds2000 és az uj is nyikorog szerintem az is fog ha egyszerkétszer rendesen fékezel vele anti már jött velem parszor tudja az enyém mennyire nyikorog de ez van inkabb hangja legyen minthogy ne fogjon apropo fék tegnap a cabriot vezettem és utana atültem a sajatomba és majdnem lefejeltem a kormányt szegény sandy nem tudom hogy tud vele megállni de 3 lábbal kell taposni Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Virág elvtárs Oszt mi van az izével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 izé :lol: ha dec 10 én meg ott van akkor elkezdek rá alkudozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 izé :lol: ha dec 10 én meg ott van akkor elkezdek rá alkudozni és mi van a géjesiiivel??? :roll: szépül már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 áhhh ha az izé :lol: ott lesz még dec 10én akkor gsi megy a levesbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Te tudod, de szerintem a kockázatok és mellékhatások tekintetében 2,8-nál nem több. Tudod amit meséltem a másik bigyoról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Háromért elhozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 2kép a kész fékről. http://img.tar.hu/coupeastra/img/17806000.jpg#3http://img.tar.hu/coupeastra/img/17805999.jpg#3 fuuu ez nagyonállat...kellilyen :lol: :lol: viszont nemtudom, de nálam a brembo + ds2k kombo nekem nem nyikorog....még erős fékezésnél sem mondjuk nem mintha hiányozna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 ....viszont nemtudom, de nálam a brembo + ds2k kombo nekem nem nyikorog....még erős fékezésnél sem mondjuk nem mintha hiányozna :lol:.... 50ről hogy lehet erőset fékezni ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Háromért elhozom Mesélhetnél kicsit bővebben azért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 :lol: :lol: Nah megint jókat derűltem.. bigyó, meg izé, és ha izé.. akkor bigyó :lol: ;) Jó Virág nyelv egy OPC? re? :wink: :?: Coupé ez gyári méretü tárcsa ugye? milyen betét? (vagy csak már későn-korán van és csak nem láttam) :shock: Vmelyik nap megszereztem egy régi videót.. tavaly júli... egy tök aranyos kis szitut kivágtam belőle.. de el is szomorodtam.. akkor még kegyetlenűl jól ment a verda..gyönyörü hangja volt, ahogy harapta be a kraftot.. ehh.. hiába a majd 30e km, meg a lábam, megtette a hatását.. :D Majd még vágok ki videókat.. ha valakit érdekel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 ....Coupé ez gyári méretü tárcsa ugye? milyen betét? (vagy csak már későn-korán van és csak nem láttam) :shock:.... Jah. Szerintem DS Performance :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Ide is beírom ha .......... [glow=red:830da91d26]én meg kitörlöm :wink: :lol: :lol:[/glow:830da91d26] Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 na jó... gumit keres a felettemlévő...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Háromért elhozom Kép van róla? Kiderült már phase mennyi? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 A Sonique által kiszemelt Opc-t én is láttam, együtt néztük meg... Tény, hogy nem sérülésmentes, de én olyan egetverő hibát nem találtam rajta... ha 3-ért odaadják decemberben akkor én szó nélkül elhoznám... De mégis volt velel bibi...olyan nagyon szigetelve van a motortér, hogy nem lehetett hallani a lefújószelelpet... :-( felnyitva a mociteret már elismerően sziszeg... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 De mégis volt velel bibi...olyan nagyon szigetelve van a motortér, hogy nem lehetett hallani a lefújószelelpet... :-( felnyitva a mociteret már elismerően sziszeg... :-) :-) Gondolom ezt is kell majd könnyíteni, legalább lesz miből. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 EDS Phase 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 UHUHU értettem :salute: Ezek az fórum adminok szigoruak de nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 EDS Phase 2 Jól ment? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts