Lanti Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 nem is ment el drágán az olajteknő.. 273euro... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 nem is ment el drágán az olajteknő.. 273euro... Ménem licitáltál rá??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Ménem licitáltál rá??? :) mert nem küldi magyarba és igy nincs aki leüsse, hiába lehet elküldeni demóhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Miért nem regelsz már egyet??? Aztán csurgathatod a nyálad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Miért nem regelsz már egyet??? Aztán csurgathatod a nyálad... van ebay regem, de kell paypal meg minden buziság, meg amúgy se tudok 1 szót se dojcsul... stock meg leüt/megkérdez mindent nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 van ebay regem, de kell paypal meg minden buziság, meg amúgy se tudok 1 szót se dojcsul... stock meg leüt/megkérdez mindent nekem :) Túl sokat vakarodzol ezen a témán, már rég kész lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Túl sokat vakarodzol ezen a témán, már rég kész lenne... Nem tudja még, hogy roof-chop vagy big-block legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Nem tudja még, hogy roof-chop vagy big-block legyen :D Áááá az hülyeség lenne, de az olajteknő már rég kész lehetne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Áááá az hülyeség lenne, de az olajteknő már rég kész lehetne... :) Néhány elvetemült Corsás nekiállt volna, már rég foroghatna az XE-vel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Néhány elvetemült Corsás nekiállt volna, már rég foroghatna az XE-vel :) Ja a kasztni darabokban lenne, az XE egy talicskában ( álá Dini ) ő meg pöröghetne körülötte. :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 nem is ment el drágán az olajteknő.. 273euro... és egyszer elreped mint nekem aztán lenne kurv@anyázás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Néhány elvetemült Corsás nekiállt volna, már rég foroghatna az XE-vel :D A chop hülyeség szerintem, iszonyatos melót von maga után, ha megvágod a tetőt... Viszont egy alu teknőt átlakítani azért nem olyan nagy ördöngősség... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 A chop hülyeség szerintem, iszonyatos melót von maga után, ha megvágod a tetőt... Van abban annyi zártszelvény,hogy semmi baja nem lenne tőle... :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 "smittek" enyit meg is érnek :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 mizu nincs fészbukom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Van abban annyi zártszelvény,hogy semmi baja nem lenne tőle... :) :D :D :D Nem is az alja a sok meló, hanem a tető felső vonalán is változtatni kell, az oszlopokat is meg kell vágni/húzni és ami a legdurvább: szélvédőket kell gyártatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Nem is az alja a sok meló, hanem a tető felső vonalán is változtatni kell, az oszlopokat is meg kell vágni/húzni és ami a legdurvább: szélvédőket kell gyártatni. Ma már nem olyan nagy dolog szélvédőt gyártani...az a legkevesebb az egészben.Viszont egyedi lenne,még a németeknél is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Chopppolni szép és jó...ha nem jön be akkor nem jön be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Ma már nem olyan nagy dolog szélvédőt gyártani...az a legkevesebb az egészben.Viszont egyedi lenne,még a németeknél is. :) Az biztos, hogy egyedi, de a facom szívna vele. :D Inkább tolnék abból egy V6 turbót az elejébe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Még mindig más színben kérem :D Az a vicc,hogy több külföldi fórumon győzködött mindenki,maradjon gyári sárga...itthon meg emiatt nem tudnám(tudom) eladni...Pedig hetente oda jön valaki,hogy hihetetlen jó ez a sárga...csak bevállalni nem meri senki :D Na mindegy:Ma otthagytam a szerelőnél,teljes futómű felújításra...összesen egy talpast kell cserélni :) Igazából sajnálnám eladni,úgy vagyok ezzel mint Te a cabrióval,de lehet ettöl függetlenül belevágok a renyóba....csak várok még mert lesz olcsóbb is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Az a vicc,hogy több külföldi fórumon győzködött mindenki,maradjon gyári sárga...itthon meg emiatt nem tudnám(tudom) eladni...Pedig hetente oda jön valaki,hogy hihetetlen jó ez a sárga...csak bevállalni nem meri senki :D Na mindegy:Ma otthagytam a szerelőnél,teljes futómű felújításra...összesen egy talpast kell cserélni :) Igazából sajnálnám eladni,úgy vagyok ezzel mint Te a cabrióval,de lehet ettöl függetlenül belevágok a renyóba....csak várok még mert lesz olcsóbb is :D milyen renyó az ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 milyen renyó az ? Hát nem twingo! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 milyen renyó az ? scenic 1.9dci...de nem az autó érdekes,hanem az ára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Nem fogom fel okoskodásnak csak nem értem hogyan legyek célirányos :) felhasználási kör pontos meghatározása csak leszűkíti a lehetőségeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts