Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Nem is az alja a sok meló, hanem a tető felső vonalán is változtatni kell, az oszlopokat is meg kell vágni/húzni és ami a legdurvább: szélvédőket kell gyártatni.

Ma már nem olyan nagy dolog szélvédőt gyártani...az a legkevesebb az egészben.Viszont egyedi lenne,még a németeknél is. :)

Megosztás:

Még mindig más színben kérem :D

Az a vicc,hogy több külföldi fórumon győzködött mindenki,maradjon gyári sárga...itthon meg emiatt nem tudnám(tudom) eladni...Pedig hetente oda jön valaki,hogy hihetetlen jó ez a sárga...csak bevállalni nem meri senki :D

Na mindegy:Ma otthagytam a szerelőnél,teljes futómű felújításra...összesen egy talpast kell cserélni :) Igazából sajnálnám eladni,úgy vagyok ezzel mint Te a cabrióval,de lehet ettöl függetlenül belevágok a renyóba....csak várok még mert lesz olcsóbb is :D

Megosztás:

Az a vicc,hogy több külföldi fórumon győzködött mindenki,maradjon gyári sárga...itthon meg emiatt nem tudnám(tudom) eladni...Pedig hetente oda jön valaki,hogy hihetetlen jó ez a sárga...csak bevállalni nem meri senki :D

Na mindegy:Ma otthagytam a szerelőnél,teljes futómű felújításra...összesen egy talpast kell cserélni :) Igazából sajnálnám eladni,úgy vagyok ezzel mint Te a cabrióval,de lehet ettöl függetlenül belevágok a renyóba....csak várok még mert lesz olcsóbb is :D

milyen renyó az ?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.