coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 pláne, hogy az legalább opel :) És akkor mi van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Ákos! Rossz idő van hogy fórumozol? :) :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Ákos! Rossz idő van hogy fórumozol? :D :D :D :lol: ;) nem, a Márti még szundizik, tegnap egy picit becsiccsentettünk a 3-4 óra alvás után, megártott az apár sör :) 10000 fok van, itt már reggel fél 7 kor fürdenek a tengerbe. minnyá énis fogok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Eddig se szóltalak meg..... :) Kiszámoltuk Attilával durván 200e-ből rendbe lehet rakni,kell egy varázsgarázs neki.....és 1.2-13at tud a kocsi...A kereskedők meg nem akarnak érte 700e-sem adni,mert zörög a motor(Vagy klíma kompresszor vagy generátor)és a képeken nem látszik,hogy jégverte a gépháztető.Szerintem ha adnék érte 650e,az jó ár lenne érte.... gondolom ez az Anti renyója. ilyen téren jóötlet, szerintem a jelenlegi pénzügyi helyzetben nem mindegy hogy 7 vagy 5 liter nyál fogy naponta.... ( nem véletlenül ragaszkodom a zafirához...) egyszerü matematika.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 gondolom ez az Anti renyója. Az...bár vele még nem beszéltem mit szólna hozzá,ha Én venném meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 nem, a Márti még szundizik, tegnap egy picit becsiccsentettünk a 3-4 óra alvás után, megártott az apár sör :) 10000 fok van, itt már reggel fél 7 kor fürdenek a tengerbe. minnyá énis fogok.... Itt is meleg van,bár 5 órakor még elég hűvös volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Az...bár vele még nem beszéltem mit szólna hozzá,ha Én venném meg :) szerintem neki mindegy, csak szabaduljon tőle.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 És mi a szitu a robogókkal??? Nem jött be??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 És mi a szitu a robogókkal??? Nem jött be??? surány - robogó - budapest? az sajnos elég kaka.... sok a kilométer amit meg kell tenni, főképp nagysebességü utakon.... az autósok simán átgyalogolnak rajtad.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 surány - robogó - budapest? az sajnos elég kaka.... sok a kilométer amit meg kell tenni, főképp nagysebességü utakon.... az autósok simán átgyalogolnak rajtad.... Hát mi ezt anno is mondtuk... én ezért vettem combinot robogó helyett... ráadásul, ha esik sincs bibi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Azt az RS-t néztem már én is ( ha arról van szó ami kurva olcsón van a használtautón) vedd meg, tedd rendbe és add el nekem :D Igazság szerint elég kevés olyan autó van amit nem néztem még :) .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Hát mi ezt anno is mondtuk... én ezért vettem combinot robogó helyett... ráadásul, ha esik sincs bibi... :) Én járnék motorral,de minden reggel viszem Rékát bölcsibe Szentendrére,és érte is megyek.Még mindig motorban látom a jövőt,de csak 1,5 év múlva fog menni.Addig szerintem a jogsit is lerakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Azt az RS-t néztem már én is ( ha arról van szó ami dolgozó lány olcsón van a használtautón) vedd meg, tedd rendbe és add el nekem :D Igazság szerint elég kevés olyan autó van amit nem néztem még :) .... meg kell venni az enyémet.csak bele kell ülni és használni.4e van az olajban 20e a vezérlésben,új a féktárcsa betét hátul,holnap teljes első futómű felújítás lesz.4 álitható sárga koni,új a gyertya és az ac is,gsi rugó elöl hátul weitech.toronymerevítő.De csak 1-2 napig eladó,mert eladják a másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 meg kell venni az enyémet.csak bele kell ülni és használni.4e van az olajban 20e a vezérlésben,új a féktárcsa betét hátul,holnap teljes első futómű felújítás lesz.4 álitható sárga koni,új a gyertya és az ac is,gsi rugó elöl hátul weitech.toronymerevítő.De csak 1-2 napig eladó,mert eladják a másikat. Más színben nincs ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Más színben nincs ? :) Igy gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Mennyit szánnál egy f astrára?Persze nem olyan mint a Pistáé VOLT :lol: ;) :) jelzem : NINCS F asztrám :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 jelzem : NINCS F asztrám :) :D :D :D A patkányok is időben menekülnek a süllyedő hajóról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nem sokat :D ....Igazság szerint elég kevés olyan autó van amit nem néztem még :) .... Gellért.....értsd meg amit mondok, ne úgy fog fel hogy okoskodom és meg akarom mondani mit csinálj, csak hallgasd meg :D ugyanazt csinálod, mint az omega előtt....célirányosabban már pls, volt elég kocsid már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 A patkányok is időben menekülnek a süllyedő hajóról. :lol: jujjjjjjjjjj..... de amúgy meg :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 jelzem : NINCS F asztrám :) :D :D :D Nem akartál ilyenné válni? :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nem akartál ilyenné válni? :) :D :D rólad mikor látunk ilyen képet ? amúgy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 jelzem : NINCS F asztrám :) :D :D :D Javítva:VOLT :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 jövöre Lanti is bizti így nyomja :) :D :D főleg ha rajta lesz a telifény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Gellért.....értsd meg amit mondok, ne úgy fog fel hogy okoskodom és meg akarom mondani mit csinálj, csak hallgasd meg :lol: ugyanazt csinálod, mint az omega előtt....célirányosabban már pls, volt elég kocsid már ;) Nem is volt olyan sok... 2 ascona 2 niva 1 senator 1 kadett 1 omega és ami kiment mindig a G astra :) :D :D Nem fogom fel okoskodásnak csak nem értem hogyan legyek célirányos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 rólad mikor látunk ilyen képet ? amúgy :D Nem tudom, szerencsére nálam ilyenkor nem működnek a fényképezőgépek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts