gsi.tamás Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 mi a türhető ár, ha nem vagyok indiszkrét? én 59ért tok sachsot Annál kevesebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 c20xe-nél kétfajta van, a teljes motorszámból egyértelműen kiderül, melyik kell A C20NE-nél is kettő van.Ebből volt a bukta nálam.mert elvileg süllyesztett kellett volna bele a motorszám szerint, erre mikor lebontották, nem az volt.Szal............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 a motorszámod tutira egyezik a blokkon és a forgalmiban? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Én egyszer direkt ezért elmentem eredetvizsgálóhoz, adtam neki egy kis jattot, hogy olvassa le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Átíráskor nem kellett magyarázkodnom a rendőröknek, szal csak jó lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Vasárnap végre kicseréltem a féktárcsákat meg a betéteket.Nem volt egyszerű feladat az összes tárcsát rögzítő csavar be volt gyógyulva de azért sikerült.Felrakva még jóbban néz ki a brembo max tárcsa :lol:.Mégegyszer köszönöm mélykéknek blitznek és bazsnak az alkatrész beszerzésbe nyújtott segítségüket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 2kép a kész fékről. http://img.tar.hu/coupeastra/img/17806000.jpg#3 http://img.tar.hu/coupeastra/img/17805999.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 coupe! Nagyon patent a fék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 coupe! Nagyon patent a fék!Köszi :lol: Jó sokat dolgoztunk vele de megérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Szép lett, csak óvatosan az elején nehogy megégesd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Szép lett, csak óvatosan az elején nehogy megégesd...Mit jelent az hogy az eljén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Mit jelent az hogy az eljén? Előbb-utóbb úgyis bekövetkezik ez :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hát az tőled függ, mert hiába mész el vele 1000 km-t az autópályán fék nélkül, az nem sokat ér... :-) :-) De az sem túl jó ha legurulsz a kárpátok oldalán... :-) Finoman óvatosan az elején aztán majd rájössz .-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Azért is kérdeztem mert nem olyan mint amit vártam volna tőle de akkor ezek szerint idő kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Azért is kérdeztem mert nem olyan mint amit vártam volna tőle de akkor ezek szerint idő kell hozzá. Mit hiányolsz ? Felgyorsíthatod azzal a folyamatot, hogy megjáratod avtópályán :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Mit hiányolsz ? Felgyorsíthatod azzal a folyamatot, hogy megjáratod avtópályán :wink:Sokkal jobb mint volt az biztos,de nincs az a nagy hatás amit vártam.(De elhet én érzem csak rosszul)Az biztos hogy a coupén sokkal jobb volt a fék.Viszont nem nyikorog pedig többen mondták hogy ezzel a betéttel fog.Neked milyen lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Fog az majd...nyikorogni... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Sokkal jobb mint volt az biztos,de nincs az a nagy hatás amit vártam.(De elhet én érzem csak rosszul)Az biztos hogy a coupén sokkal jobb volt a fék.Viszont nem nyikorog pedig többen mondták hogy ezzel a betéttel fog.Neked milyen lett? Hhhhhhhhhhhóhóóóóóó, majd fog :lol: :lol: ;) :D Eddig nekem sem nyikorgott, kicsit mentem pályán és már meg is jött a hangja :lol: Brummog neked is komolyabb fékezésnél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 "Brummog neked is komolyabb fékezésnél ?" Nekem gázadásnál... :-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hhhhhhhhhhhóhóóóóóó, majd fog :lol: :lol: ;) :D Eddig nekem sem nyikorgott, kicsit mentem pályán és már meg is jött a hangja :lol: Brummog neked is komolyabb fékezésnél ?Nincs semmi hangja. Viszont a lámpánál mindenki a féket nézi tetszik nekik is :D Azt hiszem én rá fogom írni az autóra hogy gsi mert jó lenne ha a suzukisok hanyagolnának.Jó dolog nyerni de nem 1.3as 1.5 ös autók ellen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 "Brummog neked is komolyabb fékezésnél ?" Nekem gázadásnál... :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Nincs semmi hangja. Viszont a lámpánál mindenki a féket nézi tetszik nekik is :lol: Azt hiszem én rá fogom írni az autóra hogy gsi mert jó lenne ha a suzukisok hanyagolnának.Jó dolog nyerni de nem 1.3as 1.5 ös autók ellen. Hümm. Na majd referálok a tapasztatokról :lol: Temperával kellene ráírni, hátha meggondolod magad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hümm. Na majd referálok a tapasztatokról :lol: Temperával kellene ráírni, hátha meggondolod magad :lol:Azt lemossa az eső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Azt lemossa az eső :lol: Akkor takarjuk le fólpakkkkal :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Akkor takarjuk le fólpakkkkal :D :D :D :D :D :D :lol: ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts