Pehi Csabi Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 neked ez az elfér kategória??? :) :D :D nagyobb mint egy corsa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 neked ez az elfér kategória??? :) :D :D Ez a simán befér kategória. :) Láttam már C30SE-t is C Kadettban, az már azért lényegesen neccesebb, ott már a tűzfal is ugrik beljebb vagy 20 centit. De ennek az öthenheresnek pl nem hátul van a gyújtáselosztója és gyárilag is hosszmotor, valamint a leömlője is a jó oldalon van. ;) Én látok benne fantáziát... :lol: ...mondjuk feltöltve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 egy XE is bőven elég lesz... inkább találj nekem egy 1.8s manta kartert :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 egy XE is bőven elég lesz... inkább találj nekem egy 1.8s manta kartert :) :D Akkor inkább áthegesztetem neked igényesen a gyárit. Manta karter igencsak ritka és mint tudjuk, elég borsosan megkérik az árát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Akkor inkább áthegesztetem neked igényesen a gyárit. Manta karter igencsak ritka és mint tudjuk, elég borsosan megkérik az árát is. hát már az ára majdnemhogy mellékes lenne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 hát már az ára majdnemhogy mellékes lenne.... Aluból vagy vasból kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Aluból vagy vasból kell? alu az eredeti vasbó csinálják a másolatot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 alu az eredeti vasbó csinálják a másolatot... Beszélnék a helyedben Mc-elekkel...ugyanis nekik most lett a cégnél vizsugaras vágó és Donát ügyesen is heggeszt. :D Veszel egy tömítést, az alapján Donát készít egy sablont a vízsugarassal, mely a teknő tetejét fogja képezni. Innentől kezdve pedig csakis szabás-varrás az egész. :) Esetleg lehet még a gyári alukartelt szétvágni és szintén szabás varrással hebrákolni. Egy pü-t, telefont megér, én ezen a vonalon indulnék el. :D Nálunk is van a cégnél awi heggesztő, de gondolom nincs kedved kecsóra rohangálni mindenért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Beszélnék a helyedben Mc-elekkel...ugyanis nekik most lett a cégnél vizsugaras vágó és Donát ügyesen is heggeszt. :D Veszel egy tömítést, az alapján Donát készít egy sablont a vízsugarassal, mely a teknő tetejét fogja képezni. Innentől kezdve pedig csakis szabás-varrás az egész. :) Esetleg lehet még a gyári alukartelt szétvágni és szintén szabás varrással hebrákolni. Egy pü-t, telefont megér, én ezen a vonalon indulnék el. :D Nálunk is van a cégnél awi heggesztő, de gondolom nincs kedved kecsóra rohangálni mindenért... :D jókat írsz, még kecsora is járkálnék le miatta... ilyen amit csinál egy cég, nagyon jól néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 jókat írsz, még kecsora is járkálnék le miatta... ilyen amit csinál egy cég, nagyon jól néz ki: http://www.ralloy.com/images/RAL057xLarge.jpg Ha erről kb méreteid vannak már nyert ügyed van. Szerintem Donát is fog neked segíteni, úgyis próbálgatni akarja a vizes gépet. Írj neki! Egy kérdésem lenne: Az XE-re csak az XE teknője jó? NE lemez teknője esetleg? Vagy gyártották az XE-t lemez teknővel is? Mert ha igen, akkor egyszerű az eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Ha erről kb méreteid vannak már nyert ügyed van. Szerintem Donát is fog neked segíteni, úgyis próbálgatni akarja a vizes gépet. Írj neki! Egy kérdésem lenne: Az XE-re csak az XE teknője jó? NE lemez teknője esetleg? Vagy gyártották az XE-t lemez teknővel is? Mert ha igen, akkor egyszerű az eset. de de már van lemez teknőm újba, megvéve sőtt már van első számú prototípus is a teknő részre, méretek is vannak, minden van, csak nekem tényleg hasonló színtű cucc kell, de rájuk nem gondoltam eddig.. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 ugye a protoípus vol1.. ez már le van gyártva.. de elrontottam kicsit :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Az XE-re csak az XE teknője jó? NE lemez teknője esetleg? Vagy gyártották az XE-t lemez teknővel is? Mert ha igen, akkor egyszerű az eset. Xe-t alu karterrel gyártották, de nekem is most NE van fent mert az XEszétrepedt és sokkal jobban bírja a leérést az NE, az hajlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Ugyanígy át lehet alakítani egy gyári XE alukartert is. Elég gyakran megfordulok Vadkerten a BMW-seknél, ott szinte naponta alakítanak át így alu olajteknőket. Sőt, ettől sokkal komolyabb alu munkákat is csinálnak, mint szívósorok gyártása, váltóharangok áthegesztése, stb. Ha ilyen nehéz beszerezni ilyesmit, inkább legyártatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Az első után pedig lehetne vele üzletelni is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Ugyanígy át lehet alakítani egy gyári XE alukartert is. Elég gyakran megfordulok Vadkerten a BMW-seknél, ott szinte naponta alakítanak át így alu olajteknőket. Sőt, ettől sokkal komolyabb alu munkákat is csinálnak, mint szívósorok gyártása, váltóharangok áthegesztése, stb. Ha ilyen nehéz beszerezni ilyesmit, inkább legyártatnám. A cégnél mi is magunk gyártjuk a szívó dobozokat és hegesztjük awi-val, tehát ha kell, letudom gyártatni, de egyszerűbb, ha Donát segítségét kéri, mert közelebb van és ha bármi gebasz van (pl méret miatt próbálni kell a helyén) sokkal egyszerűbb az eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 egybe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Félő, hogy belecsúsznánk egy Másnaposok 3. forgatásba... :-D Én támogatlak, nem kell minden részletet tudniuk a csajoknak, hogy mi volt délelőtt, az én esküvőmnél is lazán belefért volna egy pályanap :) Még vezetek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Én támogatlak, nem kell minden részletet tudniuk a csajoknak, hogy mi volt délelőtt, az én esküvőmnél is lazán belefért volna egy pályanap :D Még vezetek is :D Végre valaki, akinek van töke is a csapatban! :D Ha lejön a csapat ingyért jöhet a pályára! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Ha lejön a csapat ingyért jöhet a pályára! :) De legyen egy kikötés hogy csak akkor, ha mindenkinek van esküvői dísz a kocsiján. ;) Beszarnék ha Anti menyasszonyi csokorral a motorháztetőn dobná a durvát. :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 De legyen egy kikötés hogy csak akkor, ha mindenkinek van esküvői dísz a kocsiján. :D Beszarnék ha Anti menyasszonyi csokorral a motorháztetőn dobná a durvát. :) :D :D :D Lájk! :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Gyerekek... más f@szával a csalánt.... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Gyerekek... más f@szával a csalánt.... :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Végre valaki, akinek van töke is a csapatban! :D Ha lejön a csapat ingyért jöhet a pályára! :) ez a kadettosoknál nagy érv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts