Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

neked ez az elfér kategória??? :) :D :D

Ez a simán befér kategória. :)

Láttam már C30SE-t is C Kadettban, az már azért lényegesen neccesebb, ott már a tűzfal is ugrik beljebb vagy 20 centit. De ennek az öthenheresnek pl nem hátul van a gyújtáselosztója és gyárilag is hosszmotor, valamint a leömlője is a jó oldalon van. ;)

Én látok benne fantáziát... :lol:

...mondjuk feltöltve. :D

Megosztás:

alu az eredeti vasbó csinálják a másolatot...

Beszélnék a helyedben Mc-elekkel...ugyanis nekik most lett a cégnél vizsugaras vágó és Donát ügyesen is heggeszt. :D

Veszel egy tömítést, az alapján Donát készít egy sablont a vízsugarassal, mely a teknő tetejét fogja képezni. Innentől kezdve pedig csakis szabás-varrás az egész. :)

Esetleg lehet még a gyári alukartelt szétvágni és szintén szabás varrással hebrákolni.

Egy pü-t, telefont megér, én ezen a vonalon indulnék el. :D

Nálunk is van a cégnél awi heggesztő, de gondolom nincs kedved kecsóra rohangálni mindenért... :D

Megosztás:

Beszélnék a helyedben Mc-elekkel...ugyanis nekik most lett a cégnél vizsugaras vágó és Donát ügyesen is heggeszt. :D

Veszel egy tömítést, az alapján Donát készít egy sablont a vízsugarassal, mely a teknő tetejét fogja képezni. Innentől kezdve pedig csakis szabás-varrás az egész. :)

Esetleg lehet még a gyári alukartelt szétvágni és szintén szabás varrással hebrákolni.

Egy pü-t, telefont megér, én ezen a vonalon indulnék el. :D

Nálunk is van a cégnél awi heggesztő, de gondolom nincs kedved kecsóra rohangálni mindenért... :D

jókat írsz, még kecsora is járkálnék le miatta...

ilyen amit csinál egy cég, nagyon jól néz ki:

RAL057xLarge.jpg

Megosztás:

jókat írsz, még kecsora is járkálnék le miatta...

ilyen amit csinál egy cég, nagyon jól néz ki:

http://www.ralloy.com/images/RAL057xLarge.jpg

Ha erről kb méreteid vannak már nyert ügyed van.

Szerintem Donát is fog neked segíteni, úgyis próbálgatni akarja a vizes gépet.

Írj neki!

Egy kérdésem lenne:

Az XE-re csak az XE teknője jó? NE lemez teknője esetleg?

Vagy gyártották az XE-t lemez teknővel is?

Mert ha igen, akkor egyszerű az eset.

Megosztás:

Ha erről kb méreteid vannak már nyert ügyed van.

Szerintem Donát is fog neked segíteni, úgyis próbálgatni akarja a vizes gépet.

Írj neki!

Egy kérdésem lenne:

Az XE-re csak az XE teknője jó? NE lemez teknője esetleg?

Vagy gyártották az XE-t lemez teknővel is?

Mert ha igen, akkor egyszerű az eset.

de de már van lemez teknőm újba, megvéve sőtt már van első számú prototípus is a teknő részre, méretek is vannak, minden van, csak nekem tényleg hasonló színtű cucc kell,

de rájuk nem gondoltam eddig..

köszi

Megosztás:

Ugyanígy át lehet alakítani egy gyári XE alukartert is. Elég gyakran megfordulok Vadkerten a BMW-seknél, ott szinte naponta alakítanak át így alu olajteknőket.

Sőt, ettől sokkal komolyabb alu munkákat is csinálnak, mint szívósorok gyártása, váltóharangok áthegesztése, stb. Ha ilyen nehéz beszerezni ilyesmit, inkább legyártatnám.

Megosztás:

Ugyanígy át lehet alakítani egy gyári XE alukartert is. Elég gyakran megfordulok Vadkerten a BMW-seknél, ott szinte naponta alakítanak át így alu olajteknőket.

Sőt, ettől sokkal komolyabb alu munkákat is csinálnak, mint szívósorok gyártása, váltóharangok áthegesztése, stb. Ha ilyen nehéz beszerezni ilyesmit, inkább legyártatnám.

A cégnél mi is magunk gyártjuk a szívó dobozokat és hegesztjük awi-val, tehát ha kell, letudom gyártatni, de egyszerűbb, ha Donát segítségét kéri, mert közelebb van és ha bármi gebasz van (pl méret miatt próbálni kell a helyén) sokkal egyszerűbb az eset.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.