Lanti Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Pista, tengelyeket kihozod majd? mielőtt elvész köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 A második és harmadik mondatod nem igazán értem, de már megszoktad gondolom :lol: Ha fórumoztál volna Aztec-kel akkor ez nem lenne gond. :D :D Neked meg mióta van ekkora arcod Pista ? :) Tényleg kicsit furcsa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Jánoooss, pattints róla Zsolinak képet, HA okézza, akkor lehet el is tudom hozni :) Holnap jó a kép?Vagy sürgős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Ha fórumoztál volna Aztec-kel akkor ez nem lenne gond. :) :D Istenem!Hiányzik a dekódolással töltött percek szépsége... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Tökkkéletes lenne. Mi péz egy olyan? :) Nekem 8 elviszitek vagy nem, nekem elfér a másik garázsban, holnap lövök róla képet... :D Fejtámlám nincs hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Pista, tengelyeket kihozod majd? mielőtt elvész köszi Tbálinton vannak, nem fognak elveszni, jelen állapot az amit említék vala :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Istenem!Hiányzik a dekódolással töltött percek szépsége... :) FB-n ott van, pénteken beszéltem vele egy cirka negyed órát telcsin, miután Antitól eljött :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Tbálinton vannak, nem fognak elveszni, jelen állapot az amit említék vala :) mivala? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 valaki? http://www.verdanapok.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 valaki? http://www.verdanapok.com/ szombaton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 szombaton? akár, de akkor mi csak 2körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 szomorú ez a pályanapi időpont Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 szomorú ez a pályanapi időpont Miért is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Miért is? :) mert egybeesik egy kartárs eseményével... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 mert egybeesik egy kartárs eseményével... sajnálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Rossz hatással van rád a pia. :D Egyébként Én még mindig beszámítanám a BMWbe a GSidet. :D :) Asszony nem szeretné ha bmw jönne a házhoz, pedig az volt tervben még a C előtt, hú de mérgesen nézett rám akkor. De most már megvan az utód, nem tudok változtatni, meg nekem amúgy is kell a 4 ajtó. De ha elkel a bömös, viheted ám a gsi-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 na ő biztos olyan szinten van mint én idő kapcsán, csak én többet cirkulálok :) 2.3 papíron ? Igen, papíron 2.3 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Ha fórumoztál volna Aztec-kel akkor ez nem lenne gond. :) :D Hogy ez mekkora igazság!!! :D Vicces volt.. dekóder kellett hozzá néha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 sajnálom... Hát még én... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Hát még én... :) :D :D Elszöksz egy kis csapatásra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Viccet félre téve... sajnálom, hogy így alakult a dátum... a másik verzió a BW lett volna pont amikor még a Debreceni verzió volt tervben... emiatt átetettük erre a dátumra... rá egy hét múlva jött a hír, hogy ekkorra tudják foglalni a pályát... hát puff... nekünk több verzió nem játszott sajnos... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Szóval a Te esküvőd lesz Szept 3.án Anti? :D Részvétem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Szóval a Te esküvőd lesz Szept 3.án Anti? :D Részvétem :) Saját magát idézve: a lónak is négy lába van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 szomorú ez a pályanapi időpont akkor ezt buktuk, pedig már 4 gumim is van felnin erre a nemes eseményre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts