Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

most megcsináltad és eladód? Mé?

Hát mivel egyre feljebb kúszik a benzin ár és az etanol is drágul majd, nem kevéssel, így eljutottam sajnos arra a szintre, hogy hetente egyszer veszem elő, mert nincs lóvém tankolni. Annak pedig nem sok értelme van, hogy áll a garázsban és nézegetem, hogy "jaj de szép bmw-m van, milyen jó lenne ha használni is tudnám". Szal inkább megválok tőle és újra F Astrás leszek. :)

Röviden ennyi, meg még más dolgok is vannak, de azokba ne menjünk bele. :D

Megosztás:

Hát mivel egyre feljebb kúszik a benzin ár és az etanol is drágul majd, nem kevéssel, így eljutottam sajnos arra a szintre, hogy hetente egyszer veszem elő, mert nincs lóvém tankolni. Annak pedig nem sok értelme van, hogy áll a garázsban és nézegetem, hogy "jaj de szép bmw-m van, milyen jó lenne ha használni is tudnám". Szal inkább megválok tőle és újra F Astrás leszek. :)

Röviden ennyi, meg még más dolgok is vannak, de azokba ne menjünk bele. :D

Én ezért vettem a Combot... aztán ha van kedv akkor ott a bubu... így lehet dugni is meg szűznek maradni is... nyilván ez sem ingyen van dolog... de azért sokkal rentábilisabb mint minden nap a játszóssal járni... :D

Megosztás:

Én ezért vettem a Combot... aztán ha van kedv akkor ott a bubu... így lehet dugni is meg szűznek maradni is... nyilván ez sem ingyen van dolog... de azért sokkal rentábilisabb mint minden nap a játszóssal járni... :D

Az a baj, se helyem, se pénzem nincs két autót tartani. Pedig az valóban megoldás lenne. Így sajnos, marad ez. :)

Megosztás:

még ha kadett akkor se szabad :) :D :D

mekkora köcsög ez az ember :D (inkább ne kérd meg barátaid, hogy segítsenek autót takarítani és a bogároldót használják víz helyett), sose tennék ilyet, bár eléggé megilyedtem mikor indítás után kb 30mp-el elkezdett visítani (mint utólag kiderült) az önindító és a műszerfal meg füstölt. Volt pánik, azonnal leállítás és akusaru levétel. Megadta magát a 20 éves gyújtáskapcsoló. Most már tudom szerdán mi volt az az enyhén égett műanyag szag.

Megosztás:

Nem tud valaki 1db GSi Recaro ülést eladót? Mind1 hogy vezető oldali vagy anyós oldali és övfeszítő sem kell rá. Csak egy sima ülés, sínnel. :)

Szerk.: Ha isten is és az időjárás is úgy akarja, megyek fel Lurdyhoz csütörtökön, ott átvenném. :D

1 vagy kettő Kadett van.....csak most így hirtelen nem tudom hol, talán Petinél :D

Megosztás:

Ha megtalálod véletlenül ( lehet hogy a Caravan hátuljában vannak, már 1éve, nem? :D ) lefotózod? Bár nem kell szépen kinézni-e, úgyis csak a szobámba lesz. :)

pöttyet le vagy maradva pár dologról asszem : ))))))

kombiban biztos nincsen, mert Laliék kicsit nehezen fértek volna el kifelé olaszhonba :D

persze hogy lefotózom, shimán......HA megfizeted az időmet amit fotózással és az ide-oda úttal töltök :D

inkább ne kérd, hogy kiszámoljam

FB-n írj Vörös Petinek, hogy legyen oly kedves legyen a segítségedre lenni és hivatkozz rám :lol:

ui : DE még mindig lehet hogy máshol van, ezt csak csendben jegyzem meg : o )

Megosztás:

pöttyet le vagy maradva pár dologról asszem : ))))))

kombiban biztos nincsen, mert Laliék kicsit nehezen fértek volna el kifelé olaszhonba :D

persze hogy lefotózom, shimán......HA megfizeted az időmet amit fotózással és az ide-oda úttal töltök :D

inkább ne kérd, hogy kiszámoljam

FB-n írj Vörös Petinek, hogy legyen oly kedves legyen a segítségedre lenni és hivatkozz rám :lol:

ui : DE még mindig lehet hogy máshol van, ezt csak csendben jegyzem meg : o )

Mivel nem beszélünk nap mint nap és megmondom őszintén nem igazán követem szemmel az életed, meglehet hogy le vagyok maradva. :)

Egyébiránt, arról sem volt fingom ki az a "Peti", mert van belőlük pár, de így pontosítva, már értem mire akartál kilyukadni. :D

Megosztás:

Mivel nem beszélünk nap mint nap és megmondom őszintén nem igazán követem szemmel az életed, meglehet hogy le vagyok maradva. :)

Egyébiránt, arról sem volt fingom ki az a "Peti", mert van belőlük pár, de így pontosítva, már értem mire akartál kilyukadni. :D

semmi gond, csak mondtam,hogy nagyságrendileg mi a helyzet :D

szerintem leírtam a nevét, nézd meg :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.