Lanti Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 hopp van ebayen manta olajteknő... reggel óta.. 3 licit 52euro... :) ja és még van 9nap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 ja és még van 9nap :) Akkor az olcsó lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Akkor az olcsó lesz :) nem olcsó.. ajándék!!! az én képem dojcsból http://gallery.site.hu/u/lanti/manta/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 most megcsináltad és eladód? Mé? Hát mivel egyre feljebb kúszik a benzin ár és az etanol is drágul majd, nem kevéssel, így eljutottam sajnos arra a szintre, hogy hetente egyszer veszem elő, mert nincs lóvém tankolni. Annak pedig nem sok értelme van, hogy áll a garázsban és nézegetem, hogy "jaj de szép bmw-m van, milyen jó lenne ha használni is tudnám". Szal inkább megválok tőle és újra F Astrás leszek. :) Röviden ennyi, meg még más dolgok is vannak, de azokba ne menjünk bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Hát mivel egyre feljebb kúszik a benzin ár és az etanol is drágul majd, nem kevéssel, így eljutottam sajnos arra a szintre, hogy hetente egyszer veszem elő, mert nincs lóvém tankolni. Annak pedig nem sok értelme van, hogy áll a garázsban és nézegetem, hogy "jaj de szép bmw-m van, milyen jó lenne ha használni is tudnám". Szal inkább megválok tőle és újra F Astrás leszek. :) Röviden ennyi, meg még más dolgok is vannak, de azokba ne menjünk bele. :D Én ezért vettem a Combot... aztán ha van kedv akkor ott a bubu... így lehet dugni is meg szűznek maradni is... nyilván ez sem ingyen van dolog... de azért sokkal rentábilisabb mint minden nap a játszóssal járni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Igen nekem is azért van az astra, ma megyek is a kadettért a garázsba, már alig várja, hogy induljunk velencére az idei utolsó nyári hétvégén a havazás előtt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 hopp van ebayen manta olajteknő... reggel óta.. 3 licit 52euro... :) 6licit 195euro és nem küldi magyarhonba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 6licit 195euro és nem küldi magyarhonba.... milyen sz@r lenne ha küldené és már 400-nál járna :D :D :D ...... oké monjuk akkoris megvennéd de majdnem jó vicc volt Jah ezek a képek is zsírok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Itt tartunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Én ezért vettem a Combot... aztán ha van kedv akkor ott a bubu... így lehet dugni is meg szűznek maradni is... nyilván ez sem ingyen van dolog... de azért sokkal rentábilisabb mint minden nap a játszóssal járni... :D Az a baj, se helyem, se pénzem nincs két autót tartani. Pedig az valóban megoldás lenne. Így sajnos, marad ez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 :D :lol: ;) Áááá.... és nem is egy erőgép.. nem veszi észre,hogy nem akar menni a verda?! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 sose hugyozd le részegen a kocsidat :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 :) :D :D még ha kadett akkor se szabad :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 még ha kadett akkor se szabad :) :D :D mekkora köcsög ez az ember :D (inkább ne kérd meg barátaid, hogy segítsenek autót takarítani és a bogároldót használják víz helyett), sose tennék ilyet, bár eléggé megilyedtem mikor indítás után kb 30mp-el elkezdett visítani (mint utólag kiderült) az önindító és a műszerfal meg füstölt. Volt pánik, azonnal leállítás és akusaru levétel. Megadta magát a 20 éves gyújtáskapcsoló. Most már tudom szerdán mi volt az az enyhén égett műanyag szag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Nem tud valaki 1db GSi Recaro ülést eladót? Mind1 hogy vezető oldali vagy anyós oldali és övfeszítő sem kell rá. Csak egy sima ülés, sínnel. :) Szerk.: Ha isten is és az időjárás is úgy akarja, megyek fel Lurdyhoz csütörtökön, ott átvenném. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Nem tud valaki 1db GSi Recaro ülést eladót? Mind1 hogy vezető oldali vagy anyós oldali és övfeszítő sem kell rá. Csak egy sima ülés, sínnel. :) Szerk.: Ha isten is és az időjárás is úgy akarja, megyek fel Lurdyhoz csütörtökön, ott átvenném. :D 1 vagy kettő Kadett van.....csak most így hirtelen nem tudom hol, talán Petinél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 1 vagy kettő Kadett van.....csak most így hirtelen nem tudom hol, talán Petinél :) Ha megtalálod véletlenül ( lehet hogy a Caravan hátuljában vannak, már 1éve, nem? :D ) lefotózod? Bár nem kell szépen kinézni-e, úgyis csak a szobámba lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Ha megtalálod véletlenül ( lehet hogy a Caravan hátuljában vannak, már 1éve, nem? :D ) lefotózod? Bár nem kell szépen kinézni-e, úgyis csak a szobámba lesz. :) pöttyet le vagy maradva pár dologról asszem : )))))) kombiban biztos nincsen, mert Laliék kicsit nehezen fértek volna el kifelé olaszhonba :D persze hogy lefotózom, shimán......HA megfizeted az időmet amit fotózással és az ide-oda úttal töltök :D inkább ne kérd, hogy kiszámoljam FB-n írj Vörös Petinek, hogy legyen oly kedves legyen a segítségedre lenni és hivatkozz rám :lol: ui : DE még mindig lehet hogy máshol van, ezt csak csendben jegyzem meg : o ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 pöttyet le vagy maradva pár dologról asszem : )))))) kombiban biztos nincsen, mert Laliék kicsit nehezen fértek volna el kifelé olaszhonba :D persze hogy lefotózom, shimán......HA megfizeted az időmet amit fotózással és az ide-oda úttal töltök :D inkább ne kérd, hogy kiszámoljam FB-n írj Vörös Petinek, hogy legyen oly kedves legyen a segítségedre lenni és hivatkozz rám :lol: ui : DE még mindig lehet hogy máshol van, ezt csak csendben jegyzem meg : o ) Mivel nem beszélünk nap mint nap és megmondom őszintén nem igazán követem szemmel az életed, meglehet hogy le vagyok maradva. :) Egyébiránt, arról sem volt fingom ki az a "Peti", mert van belőlük pár, de így pontosítva, már értem mire akartál kilyukadni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Mivel nem beszélünk nap mint nap és megmondom őszintén nem igazán követem szemmel az életed, meglehet hogy le vagyok maradva. :) Egyébiránt, arról sem volt fingom ki az a "Peti", mert van belőlük pár, de így pontosítva, már értem mire akartál kilyukadni. :D semmi gond, csak mondtam,hogy nagyságrendileg mi a helyzet :D szerintem leírtam a nevét, nézd meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 szerintem leírtam a nevét, nézd meg :D 1 vagy kettő Kadett van.....csak most így hirtelen nem tudom hol, talán Petinél :) Utána már leírtad, igen. :D Btw nagyon szépen köszi az infót és a segítséget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Írtam Vörös Péternek vala, nincs nála Kadett ülés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Nem tud valaki 1db GSi Recaro ülést eladót? Mind1 hogy vezető oldali vagy anyós oldali és övfeszítő sem kell rá. Csak egy sima ülés, sínnel. :) Van egy balos előrehajtós gyári GSi ülésem, szokásos helyen kicsit feslett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts