Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Esik a hóóóóó??? Menjünk pörögni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Esik a hóóóóó??? Menjünk pörögni... :) visszakaptad a combot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 visszakaptad a combot? :D szerinted??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 szerinted??? :) :D Most vitték el belőle a shittet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Most vitték el belőle a shittet... :) akkor az már haladás mert legalább ki tudják nyitni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 akkor az már haladás mert legalább ki tudják nyitni :) :D :D Pista vett konzervnyitót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Pista vett konzervnyitót :D Hát kb... adott, hogy a hátsó ajtón most épp nincs zár, csak egy szép nagy lyuk... a kulcsnak meg valahova eldifundált a fele... de tényleg... Piiista nem tudja hova lett... :) Egyszer csak nem volt... :D De szerencsére lett hozzá pótkulcs... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 asszem a c-hez megvan a megoldás... http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c.../www.vatera.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 asszem a c-hez megvan a megoldás... http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c.../www.vatera.hu/ WTF? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 asszem a c-hez megvan a megoldás... http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c.../www.vatera.hu/ Ne viccelj, ez ladához való. Keress ugyan ilyenben németet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 érdeklődött már valaki a kocsidra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 De szerencsére lett hozzá pótkulcs... :) Mint valami trabant olyan az a combó, és a kulcsmásolós nem értette hogy az immós asztra kulcsot ha lemásolja nem immósra akkor hogy fog vele menni a combó ami nem astra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 akkor az már haladás mert legalább ki tudják nyitni :D :D :D nem a kinyitással voltak gondok eddig sem....illetve DE, mert akkor tört el a kilincs :lol: apropó.....most vagy én erősödtem meg túlzottan, vagy a kombó kicsit gyengusz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 nem a kinyitással voltak gondok eddig sem....illetve DE, mert akkor tört el a kilincs :D apropó.....most vagy én erősödtem meg túlzottan, vagy a kombó kicsit gyengusz :) ergo simán berúgtad az oldalát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 nem a kinyitással voltak gondok eddig sem....illetve DE, mert akkor tört el a kilincs :D apropó.....most vagy én erősödtem meg túlzottan, vagy a kombó kicsit gyengusz :) Harmadik verzió... Te vagy gyengusz... :D Piiista! Azért ha másnak kölcsönadok valamit, nem így szokták ám visszaadni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Harmadik verzió... Te vagy gyengusz... :D Piiista! Azért ha másnak kölcsönadok valamit, nem így szokták ám visszaadni... :) ha visszaviszed belőle az üvegeket meg is tudod tankolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 ha visszaviszed belőle az üvegeket meg is tudod tankolni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Piiista! Azért ha másnak kölcsönadok valamit, nem így szokták ám visszaadni... :) Mer mit vártál? 20Xe-t az elejébe? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Mer mit vártál? 20Xe-t az elejébe? :) gondolom nem arra számított Anti, h le lesz fújva, kilakatolva......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 érdeklődött már valaki a kocsidra? Érdeklődő volt már három is ( érdekes az első két nap, hívott 3ember, azóta egy se O_o ), megnézni még nem jött egy sem. :D Mondjuk ma, szakadó esőben, melóba menet, akkorát csapattam a kocsival, qrvajóvót. Néztek is rám hülyén munkatársak, hogy mi a f*sznak örülök ennyire. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 ... Mondjuk ma, szakadó esőben, melóba menet, akkorát csapattam a kocsival, qrvajóvót. Néztek is rám hülyén munkatársak, hogy mi a f*sznak örülök ennyire. :) -Mit vigyorogsz dugni voltál? -Neeem, sokkal jobb... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Érdeklődő volt már három is ( érdekes az első két nap, hívott 3ember, azóta egy se O_o ), megnézni még nem jött egy sem. :D Mondjuk ma, szakadó esőben, melóba menet, akkorát csapattam a kocsival, qrvajóvót. Néztek is rám hülyén munkatársak, hogy mi a f*sznak örülök ennyire. :) most megcsináltad és eladód? Mé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 most megcsináltad és eladód? Mé? mert rájött h nem OPEL :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 hopp van ebayen manta olajteknő... reggel óta.. 3 licit 52euro... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts