Zsoltee Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Felhív egy csávó: - Szia, XY vagyok Móvárról, érdeklődnék hogy meg van-e még az autó? - Szia, XY vagyok, igen az autó még megvan - Írtad a hirdetésbe hogy érdekelne autó beszámítás, pontosan milyen autóra gondoltál? - Hát én szivem szerint Opel Astra F-et számolnék be a kocsiba, az lenne ugyanis az utód, ha elvinnék. - Milyen legyen? - Hogy mit parancsolsz? ( itt átfutott az agyamon, hogy rendelhetek tőle autót, elmegy lop nekem és cserélünk :) :D ) - Hát hogy mik az elvárások, csakmert autó kereskedésem van és van pár ilyen autónk... - Jaaaaaaaaaaaa, így már értem... :D Eddig vót érdekes a beszélgetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 de a Zolié nem ilyen te tudatlan :) :D Te is tudatlan vagy mert a Nikié a felni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Felhív egy csávó: - Szia, XY vagyok Móvárról, érdeklődnék hogy meg van-e még az autó? - Szia, XY vagyok, igen az autó még megvan - Írtad a hirdetésbe hogy érdekelne autó beszámítás, pontosan milyen autóra gondoltál? - Hát én szivem szerint Opel Astra F-et számolnék be a kocsiba, az lenne ugyanis az utód, ha elvinnék. - Milyen legyen? .... Hát milyen... turbóóóóóós... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Hát milyen... turbóóóóóós... :) :D :D A 4x4-et kihagytad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Te is tudatlan vagy mert a Nikié a felni :) inkább azt mond volt e barátunk és van e szabad hely, hogy odavigyem a cabrio kasznit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 - Hát én szivem szerint Opel Astra F-et számolnék be a kocsiba, az lenne ugyanis az utód, ha elvinnék. Beszélj Morral, neki úgyis van egy fölöslegesen hátha átveszi a bmw-t.....ha már attól fél, hogy átesik a teljes meghülyülés határán segíts neki egy apró lökéssel :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Beszélj Morral, neki úgyis van egy fölöslegesen hátha átveszi a bmw-t.....ha már attól fél, hogy átesik a teljes meghülyülés határán segíts neki egy apró lökéssel :) :D Hát ebbe beletrafáltál ám eléggé :D Már beszéltünk róla, de Ő egyenlőre mást szeretne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 A 4x4-et kihagytad! :) Turbós, mattultpiros, 4ajtós, bokorugrós :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Tudom hogy off, de qrvaszép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 mattultpiros, Nekostógassá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Nekostógassá. :D Nana, ki mondta hogy a Te autódra céloztam? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 inkább azt mond volt e barátunk és van e szabad hely, hogy odavigyem a cabrio kasznit? :D aki jól keres :) Hozzad, oldara borítva elfér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Ez Az, vagy csak replika? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Ez Az, vagy csak replika? :) Nem az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Nem az. :) Akkó jóvanakkó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Akkó jóvanakkó. :) Ez csak egy replika... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Ez csak egy replika... :D Ez nem üzemórás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Ő járt nálunk tegnap délután a szállodában... :D Sorry a képminőségért...de kicsit nagy volt a felfordulás... :) Egyedül jött, ő vezetett, semmi testőr senki... tök közvetlen kis figura... aki nem ismerné fel... Heikki Kovalainen Lotus F1 Team driver... :D:wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 beugrott köszönni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Csak egy kávéra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 beugrott köszönni? :D Megnézte a combot, mert ilyen erős autóval még nem volt dolga... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Nem mondtad neki, hogy pénteken szokott tali lenni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Nem mondtad neki, hogy pénteken szokott tali lenni? :) De mondtam... de nincs Opelje, így meg cikinek érezte, hogy kijöjjön... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Anti, http://hirdetotabla.duen.hu/ver_enyaut/rally/_ubaru_zrny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Tedd fel a cére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts