Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Felhív egy csávó:

- Szia, XY vagyok Móvárról, érdeklődnék hogy meg van-e még az autó?

- Szia, XY vagyok, igen az autó még megvan

- Írtad a hirdetésbe hogy érdekelne autó beszámítás, pontosan milyen autóra gondoltál?

- Hát én szivem szerint Opel Astra F-et számolnék be a kocsiba, az lenne ugyanis az utód, ha elvinnék.

- Milyen legyen?

- Hogy mit parancsolsz? ( itt átfutott az agyamon, hogy rendelhetek tőle autót, elmegy lop nekem és cserélünk :) :D )

- Hát hogy mik az elvárások, csakmert autó kereskedésem van és van pár ilyen autónk...

- Jaaaaaaaaaaaa, így már értem... :D

Eddig vót érdekes a beszélgetés.

Megosztás:

Felhív egy csávó:

- Szia, XY vagyok Móvárról, érdeklődnék hogy meg van-e még az autó?

- Szia, XY vagyok, igen az autó még megvan

- Írtad a hirdetésbe hogy érdekelne autó beszámítás, pontosan milyen autóra gondoltál?

- Hát én szivem szerint Opel Astra F-et számolnék be a kocsiba, az lenne ugyanis az utód, ha elvinnék.

- Milyen legyen?

....

Hát milyen... turbóóóóóós... :) :D :D

Megosztás:

Beszélj Morral, neki úgyis van egy fölöslegesen hátha átveszi a bmw-t.....ha már attól fél, hogy átesik a teljes meghülyülés határán segíts neki egy apró lökéssel :) :D

Megosztás:

Beszélj Morral, neki úgyis van egy fölöslegesen hátha átveszi a bmw-t.....ha már attól fél, hogy átesik a teljes meghülyülés határán segíts neki egy apró lökéssel :) :D

Hát ebbe beletrafáltál ám eléggé :D

Már beszéltünk róla, de Ő egyenlőre mást szeretne :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.