Pehi Csabi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 mind1 kinek???? Videó meg van már vágva????? már nem kell a szám, megvágva nincs, át van konvertálva nézhetőre és beletekerhetőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 már nem kell a szám, megvágva nincs, át van konvertálva nézhetőre és beletekerhetőre akko nem kötelező mindet felhányni a jútubra csak ami szalonképes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 akko nem kötelező mindet felhányni a jútubra csak ami szalonképes ja szalonképes már az egész csak a hülye jútúb visszadobta hogy túl nagy a file méret. 200 valahány megára ezt írta a köcsög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ja meg most értem haza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ja szalonképes már az egész csak a hülye jútúb visszadobta hogy túl nagy a file méret. 200 valahány megára ezt írta a köcsög. nekem az egyik video majdnem 1 gigia volt és nem volt gondja... asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ja meg most értem haza :D Mostanig le-föl büntettél a Vácin a kabrijolléval? Mákod van, időben hazaértél, most kezdett el csak szakadni az eső :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ja meg most értem haza :D odalett a cabrió és balázskán akarod behajtani? :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 hát hogy kapjátok be :D , de jók volt a beszólások :icon4: Átmentünk apósékhoz meg sajna pénteken temetésre megyek aztán intéztem dolgokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 hát hogy kapjátok be :D , de jók volt a beszólások :icon4: Átmentünk apósékhoz meg sajna pénteken temetésre megyek aztán intéztem dolgokat pénteken szabin vagy? utána csináljuk a C-t? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 pénteken szabin vagy? utána csináljuk a C-t? :D Azért ez súlyos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 pénteken szabin vagy? utána csináljuk a C-t? :D hát 12ra megyek agárdra de délután szerintem ráérek már, majd hívlak és megyek fekete ruciba azon nem látszik az olaj :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 hát 12ra megyek agárdra de délután szerintem ráérek már, majd hívlak és megyek fekete ruciba azon nem látszik az olaj :D tegnap nem akartam ezzel poénkodni, de ha már te is teszed akkor: vigyázz ne flexelj nyakkendőben mert az rohadt veszélyes! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 tegnap nem akartam ezzel poénkodni, de ha már te is teszed akkor: vigyázz ne flexelj nyakkendőben mert az rohadt veszélyes! :D hát próbálja az ember úgy érteni a temetést, hogy az nem vég hanem másképp folytatás. Kicsit sok a rossz dolog az életben úgyhogy szemléletváltás kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 ma legóztam kicsit.... (manta karter) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 nem kérek lyukas.. papír nincs teteje...kommenteket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 nem kérek lyukas.. papír nincs teteje...kommenteket :D sz@r :icon4: :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 sz@r :D :icon4: :icon4: viccen kívűl sztem ráérsz origamizni ha híd fölött(bent) lesz a motor addig sztem felesleges, nah meg ott az enyiméje' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 viccen kívűl sztem ráérsz origamizni ha híd fölött(bent) lesz a motor addig sztem felesleges, nah meg ott az enyiméje' neeeem most akarom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 nem kérek lyukas.. papír nincs teteje...kommenteket :D Szegény Bence Laci mit sírt nekem, hogy mennyire utálja faragni a mantába... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Szegény Bence Laci mit sírt nekem, hogy mennyire utálja faragni a mantába... utálja is... amit tudok próbálok megcsinálni, h nekem ne sírjon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110719/diny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg jé Diny ennyire kilátszódik a műszerfal felett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 utálja is... amit tudok próbálok megcsinálni, h nekem ne sírjon :D Ő már nem sír, megoldotta okosba. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Ő már nem sír, megoldotta okosba. :D az h 5 év alatt véletlen talált egy embert aki lehet h hoz neki.. nálam ez nem a megoldotta okosba :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 az h 5 év alatt véletlen talált egy embert aki lehet h hoz neki.. nálam ez nem a megoldotta okosba :D Sok mindenről nem tudsz... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts