Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
már nem kell a szám, megvágva nincs, át van konvertálva nézhetőre és beletekerhetőre

akko nem kötelező mindet felhányni a jútubra csak ami szalonképes

Elküldve
akko nem kötelező mindet felhányni a jútubra csak ami szalonképes

ja szalonképes már az egész csak a hülye jútúb visszadobta hogy túl nagy a file méret. 200 valahány megára ezt írta a köcsög.

Elküldve
ja szalonképes már az egész csak a hülye jútúb visszadobta hogy túl nagy a file méret. 200 valahány megára ezt írta a köcsög.

nekem az egyik video majdnem 1 gigia volt és nem volt gondja... asszem

Elküldve
ja meg most értem haza :D

Mostanig le-föl büntettél a Vácin a kabrijolléval? Mákod van, időben hazaértél, most kezdett el csak szakadni az eső :icon4:

Elküldve
hát hogy kapjátok be :D , de jók volt a beszólások :icon4: Átmentünk apósékhoz meg sajna pénteken temetésre megyek aztán intéztem dolgokat

pénteken szabin vagy?

utána csináljuk a C-t? :icon4:

Elküldve
pénteken szabin vagy?

utána csináljuk a C-t? :D

hát 12ra megyek agárdra de délután szerintem ráérek már, majd hívlak és megyek fekete ruciba azon nem látszik az olaj :icon4:

Elküldve
hát 12ra megyek agárdra de délután szerintem ráérek már, majd hívlak és megyek fekete ruciba azon nem látszik az olaj :D

tegnap nem akartam ezzel poénkodni, de ha már te is teszed akkor: vigyázz ne flexelj nyakkendőben mert az rohadt veszélyes! :icon4:

Elküldve
tegnap nem akartam ezzel poénkodni, de ha már te is teszed akkor: vigyázz ne flexelj nyakkendőben mert az rohadt veszélyes! :D

hát próbálja az ember úgy érteni a temetést, hogy az nem vég hanem másképp folytatás. Kicsit sok a rossz dolog az életben úgyhogy szemléletváltás kell

Elküldve
viccen kívűl sztem ráérsz origamizni ha híd fölött(bent) lesz a motor addig sztem felesleges, nah meg ott az enyiméje'

neeeem most akarom :D

Elküldve
Szegény Bence Laci mit sírt nekem, hogy mennyire utálja faragni a mantába...

utálja is... amit tudok próbálok megcsinálni, h nekem ne sírjon :D

Elküldve
Ő már nem sír, megoldotta okosba. :D

az h 5 év alatt véletlen talált egy embert aki lehet h hoz neki.. nálam ez nem a megoldotta okosba :icon4:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.