sárgaGSI Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 sárga van fent 215/40r14 új gumi 25e a kettő mit csináljak vele :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Megnéztem a Zoliék által készített videjót blitzről, hát :D Mikor Dinyék elmennek a c-vel reggel, az a szöveg, "jé ez ennyire beleér ha alászedem", meg "csak meg ne tudja Lanti, hogy bejöttünk vele a susnyásba" stb. :icon4: :icon4: ja és még egy "ez vesz hangot is, -asszem igen, -nem baj majd kiretusálod belőle" ;) ;) ;) kár hogy nincs könnyező slime Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Megnéztem a Zoliék által készített videjót blitzről, hát :D Mikor Dinyék elmennek a c-vel reggel, az a szöveg, "jé ez ennyire beleér ha alászedem", meg "csak meg ne tudja Lanti, hogy bejöttünk vele a susnyásba" stb. :icon4: :icon4: ja és még egy "ez vesz hangot is, -asszem igen, -nem baj majd kiretusálod belőle" ;) ;) ;) kár hogy nincs könnyező slime ;):D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 ..... "ez vesz hangot is, -asszem igen, -nem baj majd kiretusálod belőle" :D :icon4: :icon4: ;) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Megnéztem a Zoliék által készített videjót blitzről, hát :D Mikor Dinyék elmennek a c-vel reggel, az a szöveg, "jé ez ennyire beleér ha alászedem", meg "csak meg ne tudja Lanti, hogy bejöttünk vele a susnyásba" stb. :icon4: :icon4: ja és még egy "ez vesz hangot is, -asszem igen, -nem baj majd kiretusálod belőle" ;) ;) ;) kár hogy nincs könnyező slime már "csak" össze kéne vágni ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 mi súllyal lehet kompenzálva az a szelep sapka, de amúgy jól néz ki szerintem, viszont szerintem régi autóknál mint pl a c, ha olyan stílusba van csinálva mint Lantié is akkor a króm ablakkeretekhez meg kilincsekhez a polir felni a király nincs króm ablakkeretem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 már "csak" össze kéne vágni :D :icon4: :icon4: link? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 link? Csabinál van dvd-n én örülök h egy képet fel tok ide linkelni uh majd ő rak fel ha tud :D :icon4: :icon4: elvégre gép elött ül egéz nap, max. nem szokta bekapcsolni ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Csabinál van dvd-n én örülök h egy képet fel tok ide linkelni uh majd ő rak fel ha tud :D :icon4: :icon4: elvégre gép elött ül egéz nap, max. nem szokta bekapcsolni ;) ;) ;) Csabiiiiiiiii... feltölteniiiiiiiiiii... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Hát ha ezt a 2x20 percet látnád elsírnád magad. Össze-vissza ki-be kapcsolta mindenki a kamerát, és sajna a minősége ahogy átkonvertálom vob-ból már romlik is nem kicsit. Tegnap megnétem őket azt se tudjam hol kezdjem kb annyi felé kell vágni, egyelőre az életkedvem is elment tőle, most keltem majd valamelyik nap csak ráveszem magam. Azt sem tudom milyen kodekkel dolgozik a kamera mert ha az általa készített vobot nézem akadozik meg ugrál akármit csinálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Hát ha ezt a 2x20 percet látnád elsírnád magad. Össze-vissza ki-be kapcsolta mindenki a kamerát, és sajna a minősége ahogy átkonvertálom vob-ból már romlik is nem kicsit. Tegnap megnétem őket azt se tudjam hol kezdjem kb annyi felé kell vágni, egyelőre az életkedvem is elment tőle, most keltem majd valamelyik nap csak ráveszem magam. Azt sem tudom milyen kodekkel dolgozik a kamera mert ha az általa készített vobot nézem akadozik meg ugrál akármit csinálok. Szerintem rendezői változatban, vágások és efektek nélkül tedd fel. Úgy a legjobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Szerintem rendezői változatban, vágások és efektek nélkül tedd fel. Úgy a legjobb. :D Pontosan! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 most megyek de mire visszajövök már feltölti a nagyobbakat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 most megyek de mire visszajövök már feltölti a nagyobbakat is Ki az a köcsög ott BMW-vel az elején? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 most megyek de mire visszajövök már feltölti a nagyobbakat is Azért ahogy felugrasz erősen versenyben van az ilyen paráztatós videókkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 most megyek de mire visszajövök már feltölti a nagyobbakat is Nem is Te lennél ha Nem Niki első körét raktad volna fel amit vaksüketDénes navigált körbe :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Azért ahogy felugrasz erősen versenyben van az ilyen paráztatós videókkal :icon4: Zseniális! :D sírva-röhögve most néztük meg kb 5x ahogy felugrik :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Na jó a másik kettőt feltöltöttem és azt írják eltávolították mert túl nagy a mérete :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Zseniális! :D sírva-röhögve most néztük meg kb 5x ahogy felugrik :icon4: Igazi Goofy replica a csávó! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Azért ahogy felugrasz erősen versenyben van az ilyen paráztatós videókkal :icon4: hát elég meglepő. ha már ott voltam megnéztem Pesta bácsijumpingját is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ha már ott voltam megnéztem Pesta bácsijumpingját is :D aki tudja csinálja jobban, nekem ennyire jött össze :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ha valaki tudja Balázska számát küldje el sms-be légyszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 ha valaki tudja Balázska számát küldje el sms-be légyszi mind1 kinek???? Videó meg van már vágva????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ez holnapra már nem lesz meg, képekről elég patika..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts