Rattesid Dénes Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 próbálok lejönni a szerről... :D :icon4: volt nincs folt sincs vol2..... akkor elvitték...... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 próbálok lejönni a szerről... :D :icon4: volt nincs folt sincs vol2..... ...és gondos kezek közé került hál' istennek. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 marha jó ez a kép Csabi, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 marha jó ez a kép Csabi, ja nekem is tetszik nagyon, de van Dinnyéjéről meg enyiméről is ilyen jól sikerült, majd ha kiviszem őket, úgyhogy hozd te aztán másolgatunk :D amúgy mi ez a korai kelés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 dolgozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 összehánytátok balatonszándon jah nem is azzal voltatok, amúgy jó volt...??? :icon4: Sound nagyonjó, szállás kritikán aluli, az elektromos cuccok meg azóta sz@rok amióta hozzányúlt a lakatos vagy a fényező :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Lantiiiiiiiii... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Lantiiiiiiiii... :D ismerem akié, nagy pug fanatikus az öreg Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Laller kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 pont befér alá http://hirdetotabla.duen.hu/alkatre_z/feln...e_ram_e_replica Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Laller kadett Nahát nem úgy volt, hogy nem adja el? Blitzen csinált kép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Nahát nem úgy volt, hogy nem adja el? Blitzen csinált kép :icon4: Gondolom mindenre létezik megfelelő pénzmennyiség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 alapvetően ez annyira ge#&@i volt, hogy én is mondhattam volna :D csak így tovább :icon4: gyúrok, bár még astrám nincs ;) :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Láttad volna Pé fejéát, amikor megtudta ki lesz az új tulaj...Pé is pályázott rá. :icon4: hát igen, az mélyen érintett, mert kutyának sem kellett, gondoltam, oké belevágok, mert megérdemli a kocsi hogy ismét rója az utakat, erre ... kész. Azt hiszem akkor mentem lefeküdni. :icon4: De legalább a 2. legjobb helyre került :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 hát igen, az mélyen érintett, mert kutyának sem kellett, gondoltam, oké belevágok, mert megérdemli a kocsi hogy ismét rója az utakat, erre ... kész. Azt hiszem akkor mentem lefeküdni. :icon4: De legalább a 2. legjobb helyre került :D :icon4: Lesz még ilyen gép eladó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 :D Lesz még ilyen gép eladó! :icon4: rajta is vagyok, csak el kellene passzolni a kombit, mert nem akarok megint gépparkot az udvarban :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 rajta is vagyok, csak el kellene passzolni a kombit, mert nem akarok megint gépparkot az udvarban :D Csendesebben, Móni meghallja mit tervezel... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Csendesebben, Móni meghallja mit tervezel... :icon4: már jó előre beetettem, ne legyen meglepi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 nem jön be nekem annyira a b veci, no meg hiányzik a powaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 nem jön be nekem annyira a b veci, no meg hiányzik a powaaaa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Lanti elb@szta. Vannak mostanában olyan jó fej autóeladók akik odahívják a vevőket egy időpontra aztán lehet licitálni. Na az ilyet verni meg ha sokat kéne utaznom és utána ezzel állnék szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 nem jön be nekem annyira a b veci, no meg hiányzik a powaaaa mi a baj vele? és hol van a power? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 mi a baj vele? és hol van a power? :D Van egy bizonyos elvárt súly/lóerő arány. Ismerős érzés... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Lanti elb@szta. Vannak mostanában olyan jó fej autóeladók akik odahívják a vevőket egy időpontra aztán lehet licitálni. Na az ilyet verni meg ha sokat kéne utaznom és utána ezzel állnék szemben. Vazz... ez fent van valahol ez a hirdetés? Mit vett volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 sáraga, erről a mercirőll beszéltem anno.. szerintem marha jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts