gsi.tamás Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Gsi.Tomi nem kavartál be - legalábbis gyorsan kimagyaráztam :P Gondoltam, hogy megoldod de azért leadtam az infót! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 :-) :-):-) Este unatkoztunk Sonique-kal meg Piiistával... :-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 http://img176.echo.cx/img176/2572/img21053ig.jpg fuu de szép...naháááátt milyen csodás...miaviharez? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 és gyorsan megrendeltétek ezeket? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 miaviharez? :P bov Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 HKS mintára készült lefújószelep... :-) Meg hát... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 fuu de szép...naháááátt milyen csodás...miaviharez? :P Kávéfőző :D :D :P :D :D :D :lol: Ezt nézzétek meg : http://totalcar.index.hu/ujauto/link/tv.ph....hu/tc408_3.wmv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Anti? Nyereg már van a tárácshoz? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Kinézve igen, csak el kéne kúszni érte... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 A tárcsa végülis milyen mértű lesz? 288? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Igen 288! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 HKS mintára készült lefújószelep... :-) Meg hát... :-)És ennek is olyan szép hangja van ahogy te szoktad utánozni? :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Kicsit sántít EZ a hirdetés.Azt írja az ember, hogy a fő tartóelemek nem sérültek.De nézzétek csak meg azt a lengéscsillapítót?Meg a gépháztetőn is volt már javítva.Mindenesetre ennyit nem ér.Max. 1K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Ezt nézzétek meg :http://totalcar.index.hu/ujauto/link/tv.php3?tvurl=http://dl.totalcar.hu/tc408_3.wmv Hát ez..........Hát ez............ überbrutál! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Kicsit sántít EZ a hirdetés.Azt írja az ember, hogy a fő tartóelemek nem sérültek.De nézzétek csak meg azt a lengéscsillapítót?Meg a gépháztetőn is volt már javítva.Mindenesetre ennyit nem ér.Max. 1K. A szekszárdi 1.7TD-nek (narancssárga) ez lesz az "alapja". Ha minden igaz, a napokban fizet a biztosító, aztán megy az ember ezért a gépért... Amúgy a Cool a verda műsorban fog látványosan megépülni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 A szekszárdi 1.7TD-nek (narancssárga) ez lesz az "alapja". Ha minden igaz, a napokban fizet a biztosító, aztán megy az ember ezért a gépért... Amúgy a Cool a verda műsorban fog látványosan megépülni :twisted: De ezt a gépet v.mikor a tavasszal törték le, aztán árulta is a fiatalember, közben beszéltem egy jakabszállási úriemberrel aki hajtott erre a gépre, közben meg sikerült infót kapnom az én ÚJ vasamról is tőle.Mindenesetre NEKEM akkor sem érne meg 350e.-t.Én annyiért vettem a sajátomat.Ha az átírási költséget nem vesszük figyelembe, még mindig 4K környékén járok. Már csak a fékeket kell rendbehozni, ami szvsz ma v. holnap meg fog történni, meg egy talpasgömbőc csere, meg kis vallatás a TECH-hel, aztán jöhet a mehet! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Kicsit sántít EZ a hirdetés.Azt írja az ember, hogy a fő tartóelemek nem sérültek.De nézzétek csak meg azt a lengéscsillapítót?Meg a gépháztetőn is volt már javítva.Mindenesetre ennyit nem ér.Max. 1K. Ezt az autót nem szabad megvenni. A képet nézve az első hossz nyulvány a sárvédőnél megadta magát teljesen, ez csere. Biztos, hogy húzatópadra kell küldeni+elemek+lakatos+fényező stb. Ez csak így látatlanban élőben biztos, hogy mégrosszabb :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 ülés :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 ez vót óccsó és nincs kiszakadva Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 De nem is kagyló, nézd csak meg a jobb oldalit!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 igen, ezért írtam, hogy ez vót óccsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 jah, ugyanilyen van a miami kék kupéban is :P ezért linkeltem be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Tegnaptól 3db G Astra OPC Turbó van az országban! A metál szürke és fekete melett mostmár egy kék is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Tegnaptól 3db G Astra OPC Turbó van az országban! A metál szürke és fekete melett mostmár egy kék is van! Hallgatunk! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Tegnaptól 3db G Astra OPC Turbó van az országban! A metál szürke és fekete melett mostmár egy kék is van! no ennél biztos több van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts