Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
most h megtudtam, nyugtázom is h ráérek venni, soká lesz mire kelleni fog...... :D :icon4: :icon4:

ezt már viszed, ha más nem beleszórom a kocsidba a Blitzen ;)

Elküldve
Nekem van 16db kerékanyám, valami újfajta krómos :icon4: adok hozzá kerékőrt is...az ára egy üveg pia amit Antival iszunk meg mert ezt még ő vette a Senire ;)

Igen, így volt... :D :icon4:

Elküldve

Összetörtek ma a Combinóval... egy Peugeot Partner... lett egy kis pitty putty, de lábon jöttem el vele...

Srác megcsúszott a Budafokin a kanyarban, és teliberakott... :D

Elküldve
Összetörtek ma a Combinóval... egy Peugeot Partner... lett egy kis pitty putty, de lábon jöttem el vele...

Végre kezdődhet az átalakítás :icon4:

Elküldve

bazz.. hátulról? kép? teléfény? kék-fekete? :icon4:

Elküldve
Végre kezdődhet az átalakítás :icon4:

Behorpadt a doboz, meg a jobbos felni csúnyult meg, és kapott a futómű is, ahogy átugrattam a padkán...nagy felújítás azért ebből nem lesz, hacsak nem fizetik ki az egész új dobozt, de ettől azért nem tartok... :D

Elküldve
bazz.. hátulról? kép? teléfény? kék-fekete? :D

Egymás mellett mentünk a kanyarban, és én a fos futóművemmel simán abszolváltam a dolgokat, a srác meg elrakta keresztbe a Partnert, és megjött oldalról egyszer csak...

Elküldve
Egymás mellett mentünk a kanyarban, és én a fos futóművemmel simán abszolváltam a dolgokat, a srác meg elrakta keresztbe a Partnert, és megjött oldalról egyszer csak...

jó h nem lett bajod... :D

Elküldve
jó h nem lett bajod... :icon4:

Pont előbb vettem észre, hogy lehorzsolódott a jobb alkarom valahol... de azt hiszem ezt még túl fogom élni... viszont pont 5 cm-re álltam meg a füvön a villanyoszloptól... :D

Elküldve
Pont előbb vettem észre, hogy lehorzsolódott a jobb alkarom valahol... de azt hiszem ezt még túl fogom élni... viszont pont 5 cm-re álltam meg a füvön a villanyoszloptól... :D

vagy nem lökött át szembe v stb...

Elküldve

mákod volt akkor...Blitzre hozd le a combot...a 100. belépő megkapja ajándékba :icon4:

Elküldve

hát az izgi lehetett télleg a lényeg h nem lett bibi......

Niki lába egyre csúnyább :icon4:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.