Laci4 Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 -Mi az? Sárga, és szarva van? -... -Fos. :P :lol: Au... ez fájt! :D :D Sikán levágás.. nem kis mák! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Átrakod szürkeárnyalatosra, rátolod a kontrasztot, és játszol a fényességgel...kész. addig megvan csak nekem ugye 1 szinűben mint a polókon van mert abból lehet matricát csinálni ugye pl.:itt van alul sztem az méretben is jó nah meg is oldottuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 szerintetek mi lehet az OPEL-nél /C-nél a kerékanya paraméterei? valakinek ezehez valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 valakinek ezehez valami? mert? Kerékőr kéne vagy mi? én vittem 1db-ot a gyáriból és adtak csavart újat és őrt is, ha azé kell....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 mert? Kerékőr kéne vagy mi? én vittem 1db-ot a gyáriból és adtak csavart újat és őrt is, ha azé kell....... kéne 16 anya, vmi normális.. bár ahogy érzem egy darabig mégse lesz rá szükség... gsipolos képet meg lécci szedd ki.. köcc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 kéne 16 anya, vmi normális.. bár ahogy érzem egy darabig mégse lesz rá szükség... gsipolos képet meg lécci szedd ki.. köcc Nekem van 16db kerékanyám, valami újfajta krómos :D adok hozzá kerékőrt is...az ára egy üveg pia amit Antival iszunk meg mert ezt még ő vette a Senire :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Nekem van 16db kerékanyám, valami újfajta krómos :icon4: adok hozzá kerékőrt is...az ára egy üveg pia amit Antival iszunk meg mert ezt még ő vette a Senire :icon4: hmm, jól hangzik :D kép esetleg? zárt végű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 hmm, jól hangzik :D kép esetleg? zárt végű? Képet nem tartok róla...zárt végú igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Képet nem tartok róla...zárt végú igen. zsir, holnap lurdy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 zsir, holnap lurdy? :D még nem is beszéltünk a piáról :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 még nem is beszéltünk a piáról :icon4: válassz valamit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 nem a legjobb kép de esik....uccsó a kerékőr...holnapi lurdy-t nem tudom...gyorsan kellene ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 nem a legjobb kép de esik....uccsó a kerékőr...holnapi lurdy-t nem tudom...gyorsan kellene ? naugye h van kép róla... :D :icon4: köszi próbáltad a senire anno? csakmert h ford peugeot más menetemelkedésűnek rémlik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 naugye h van kép róla... :D :icon4: köszi próbáltad a senire anno? csakmert h ford peugeot más menetemelkedésűnek rémlik... fent volt a senin míg Antinál volt- tehát pörgés közben sem esett le :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 fent volt a senin míg Antinál volt- tehát pörgés közben sem esett le :icon4: oks átgondolom.... max bliccen bizniszelünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 oks átgondolom.... max bliccen bizniszelünk :D Elviszed, felpróbálod ha nem jó visszaadod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Elviszed, felpróbálod ha nem jó visszaadod.... nem az a gond, hanem h nagyonszép csilivilik e a csavarok? :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 nem az a gond, hanem h nagyonszép csilivilik e a csavarok? :D :icon4: :icon4: Nem,de a kérdésedből ítélve ráérsz és majd nekiállsz fogkrémmel dörzsölgetni ;) Ha gyorsan kell akkor délutánonként a népstadionnál átveheted ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 fent volt a senin míg Antinál volt- tehát pörgés közben sem esett le ;) sokmindent kibírt az a motor :D :icon4: :icon4: nem az a gond, hanem h nagyonszép csilivilik e a csavarok? ;) ;) ;) mennyé homasitába, Én anno Gropáéknál vettem full krómos világítós zenélőset..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 nem azzal van a baj, h nem lehet kapni hanem h nem tudtam milyen kell rá.. de most Gelko képéből meg ebayról kisakkoztam h 12x1,5 kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 nem azzal van a baj, h nem lehet kapni hanem h nem tudtam milyen kell rá.. de most Gelko képéből meg ebayról kisakkoztam h 12x1,5 kell há mér nem ezt kérdezted az elején :D :icon4: :icon4: Ez a céé kerékanya mérete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 azzal kezdtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 há mér nem ezt kérdezted az elején ;) ;) ;) Ez a céé kerékanya mérete most h megtudtam, nyugtázom is h ráérek venni, soká lesz mire kelleni fog...... :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 most h megtudtam, nyugtázom is h ráérek venni, soká lesz mire kelleni fog...... :D :icon4: :icon4: rozsdamentes kell venni az bírja a havat is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts