Pehi Csabi Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Milyen volt az esküvői autó? :D fehér skoda superbééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Igaz ennek örülnöm kéne, de ez még roszabb mint tavaly a McLaren F-csatornájának betiltása. Kitaláltak valamit amit azért tiltanak be mert nagy az előnyük és gyorsabbak a többieknél. Szerintem év közben ekkorát változtatni kifejezetten szemétség, igaz ők a pénzt nézik csak nehogy unalmas legyen az év vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Lanti még nem nézett fel a fórumra vagy csak nem mer bejelentkezni???? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Lanti még nem nézett fel a fórumra vagy csak nem mer bejelentkezni???? :D :D :D vagy csak nem engedik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Nem tudom melyikőtök hsz-e a jobb, mind a kettőt lájkolnám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Lanti még nem nézett fel a fórumra vagy csak nem mer bejelentkezni???? :D :D :D itt vagyok gyökerekek.. a világ egy másik részéről.. innen kb :P :lol: :lol: teraszróóó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Líbia??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 itt vagyok gyökerekek.. a világ egy másik részéről.. innen kb :D :D :D teraszróóó: http://kepfeltoltes.hu/110621/noi4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg anyááád mennyi víz bááááz ez nem balcsin van mi..... Pihend ki magad mert sürű lesz júli. 8-ig a program :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sok Boldogságot Nektek! :P Neked se legyen jobb mint nekem. :D Milyen volt az esküvői autó? :D talán egy subaru jobb lett volna, vagy egy c kadett.. de ez is megfelelt nekünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 anyááád mennyi víz bááááz ez nem balcsin van mi..... Pihend ki magad mert sürű lesz júli. 8-ig a program :D esküvő után egy kis lakatolás már ajándék lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 talán egy subaru jobb lett volna.... Hát a bubunak jó sok virág kellett volna most az elejére... :D :D De szótá volna kész lett volna addigra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Szabinál van webcam hogy hogy halad????? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Szabinál van webcam hogy hogy halad????? :D :D :D meg egy hitelkártyaterminál is... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 talán egy subaru jobb lett volna, vagy egy c kadett.. de ez is megfelelt nekünk :lol: http://kepfeltoltes.hu/110621/kocsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ki az a Laci ? :D :D :D :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 vazeg sokan nincsenek most ott ahogy nézem, szezon előtt vannak vagy mi? Mondjuk én csak örülnék ennek. Szabival most beszéltem, nyugi nincs gond éppen fürdött :D :D Asszem még sose hallottam, hogy ilyen korán fürdött volna :D Jó pihenést és szórakozást ottan türkiben, nem néz ki szarul de akkor ezek legalább nem kamuztak és tényleg úgy néz ki a hely ahogy a honlapjukon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nah itt nincs sok bukótér..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nah itt nincs sok bukótér..... :D :D :D ezek is betegek az tuti, de érdekes, hogy ők a lábfékkel játszottak főleg és a kézi is csak gyári látszólag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Lanti a gyökerek nézik és jó pihit kívánnak. Azért még haragszom...... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Lanti a gyökerek nézik és jó pihit kívánnak. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Lanti a gyökerek nézik és jó pihit kívánnak. Azért még haragszom...... :lol: :P de csak mert nem ittál eleget ezek szerint :D Ma meglettek a vadi új gyári fékek az astrára előre hátra tárcsák és betétek. Még sosem volt új fékem :D olyan jól néz ki, hogy sajnálom felrakni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 de csak mert nem ittál eleget ezek szerint :D Ma meglettek a vadi új gyári fékek az astrára előre hátra tárcsák és betétek. Még sosem volt új fékem :D olyan jól néz ki, hogy sajnálom felrakni :D Zsírozd be jól, hogy ne rozsdásodjon le... :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Zsírozd be jól, hogy ne rozsdásodjon le... :D :D :D ...de akko már grafitossal :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Tom gsi Ettől az autótól nem szabadul a klub soha, télleg merre járhat, Dinynél még nem látták...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Tegnap tornászkodott a ringen...szaltó ilyen olyan fordulattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Jópofa ez a kormány... bár az árát nem merték odaírni... :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts