Lanti Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 kár h nem büntették meg buttont, mert akkor sumi 3. lett volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 http://racing-bazar.hu/versenyauto/gokart/..._keszult_gokart Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 ne már... mondom magamba 1x h nem is sok az a 400e forint egy hétre.... http://sportgeza.hu/futball/2011/06/12/cri...t_a_mancitynel/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 kár h nem büntették meg buttont, mert akkor sumi 3. lett volna ja jó lett volna ha sumi 3. lesz, de mondjuk az egyik red bull pl vettel nem dobogós úgy :D , sose voltam sumi fan de most látszott hogy tudja mit kell tenni ahhoz hogy a másik hibázzon Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 ja jó lett volna ha sumi 3. lesz, de mondjuk az egyik red bull pl vettel nem dobogós úgy :D , sose voltam sumi fan de most látszott hogy tudja mit kell tenni ahhoz hogy a másik hibázzon Nem is értem most miért nem reklamálsz....pedig most Button megérdemelte volna,hogy elvegyék tőle az első helyet :P :D Hamilton mint mindig kritikán aluli volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Nem is értem most miért nem reklamálsz....pedig most Button megérdemelte volna,hogy elvegyék tőle az első helyet :P :D Hamilton mint mindig kritikán aluli volt :D hát a hamiltonos ütközés egyértelműen Button hibája volt és tuti bünti lett volna belőle ha más csapattal teszi, de az alonsos szerintem versenybaleset hisz egymás mellet voltak és egyik sem engedett. A ferrari sem reklamált utólag sem pedig ők aztán rinyagépek. Amúgy Hamiltonnak idánre szerintem leakadt az óra, nem tudja elviselni, hogy ez a sumi hasonmás Vettel idén vb első lesz sajnos. Ez már tényleg vergődés. Amúgy egy fanatilus szurkoló dolga hogy kiálljon a csapatáért :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Én nem vagyok túl nagy F1 kedvelő, sokszor untat, de ez a tegnap nagyon kemény volt. Volt minden ami kell egy izgalmas versenyhez: vizes pálya, száraz pálya, leállás, előzés, mezőnybevárás, löködösődés, büntetés, és a végén az a megcsúszás.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Én nem vagyok túl nagy F1 kedvelő, sokszor untat, de ez a tegnap nagyon kemény volt. Volt minden ami kell egy izgalmas versenyhez: vizes pálya, száraz pálya, leállás, előzés, mezőnybevárás, löködösődés, büntetés, és a végén az a megcsúszás.... :D :D Egy nascar mennyire uncsi lenne SC nélkül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Csabi.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Csabi.. :D a wall of championsos rész az jó oltogatós lett :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 a wall of championsos rész az jó oltogatós lett :D :D Az egész nagyon jó. Hupsz egy kamera, nem kéne leverni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 a wall of championsos rész az jó oltogatós lett :D :D Azért szóba került a struccozás is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Csabi.. :D na igen a verseny heve sokmindent kihoz de 5-6 év és szóba is állnak egymással :D Milyen forgalom van már csütörtökön is mindegyik pályán, golfautókkal rohangálnak, meg bringával, mocival, gyalog Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 na igen a verseny heve sokmindent kihoz de 5-6 év és szóba is állnak egymással :D Milyen forgalom van már csütörtökön is mindegyik pályán, golfautókkal rohangálnak, meg bringával, mocival, gyalog Ez a legmeglepőbb része. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 szomjazni nem fogunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Csak az ajtó középső sora kell és 2-3 üveg cola, a többi lónyálat viheted! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Csak az ajtó középső sora kell és 2-3 üveg cola, a többi lónyálat viheted! :D Azért az alsó sor jobb széle is iható, meg az ajtó felső, és jobb alsó sarka. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Azért az alsó sor jobb széle is iható, meg az ajtó felső, és jobb alsó sarka. :D Nem veszünk össze rajta: ihatod a körömlakokkat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nem veszünk össze rajta: ihatod a körömlakokkat! :D Vodka, redbull, sör. :D Rendes sör, nem az a gyümimániás fos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 szomjazni nem fogunk :D http://kepfeltoltes.hu/110615/20110615018_...ltoltes.hu_.jpg lájkolom :D , elárulom, hogy Coupe és Diny kért sörnek nevezett limonádét, ők a csajok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Coupe és Diny kért sörnek nevezett limonádét, ők a csajok :D Nem is értem miért írják rá, hogy sör, inkább cider... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 lájkolom :D , elárulom, hogy Coupe és Diny kért sörnek nevezett limonádét, ők a csajok :P coupe és az ivászat? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 coupe és az ivászat? :D :D azért mert nem a whiskys üveggel álmodik még ihat néhanéha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Remélem azért marad még nedű mire leérünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts