loree_gsi16v Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 persze, hogy én sem az orrom előttire gondolok :P asszem a moci és a hűtö közötti gumicsőnél van, kb 4 centi hosszu Redi! Próbáld meg kimérni a computer hőfok jeladóját multiméterrel. Ha jó akkor ki is zárhatod a hibát. Az értékek: 0 fok - 4.8-6.6 Kohm 20 fok - 2.2-2.8 Kohm 40 fok - 1.0-1.4 Kohm 80 fok - 270-380 ohm Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 köszi a tippet! ami hiányzik: - multiméter (asszem ezt tudok kérni) - hozzáértés - alkatrész megtalálásának és felismerésének képessége :P de megoldom, egy kicsit lenyugodtam már..... tegnap meg ma reggel nagyon sokat idegeltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 b@ssza meg a ló :evil: :evil: eszik 11-12 liter között kib@szott óvatosan használva, viszont alig megy az tuti, hogy a katalizátor ki lesz szedve, Bambi meg az Erdő Kapitánya meg Vuk igy jártak.... :? meg nemtuom mi a gyikot lenne még érdemes megnézni..... Az tényleg sok. Nekem most jött ki 8.9, de ez full dugó reggel, lájtos dugó délután. Finoman nyomva. /Igaz, ha így folytatódik a tendencia, akkor májusra elérem a 15 literes fogyasztást :evil: / Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Az tényleg sok. Nekem most jött ki 8.9, de ez full dugó reggel, lájtos dugó délután. Finoman nyomva. /Igaz, ha így folytatódik a tendencia, akkor májusra elérem a 15 literes fogyasztást :evil: /Ne törödj vele redline nekem se fogyaszt 10l alatt soha.Lehet az a baj hogy finoman használod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Ne törödj vele redline nekem se fogyaszt 10l alatt soha.Lehet az a baj hogy finoman használod. Ya, ya! Gondolom a C20XE is igényli a fordulatot, mint minden 16 szelepes. Nyomj egy próbát. :wink: És a 12 lityi sem kirívóan sok. Szerintem. :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 én reggel és este megyek munka oda-vissza 10L de annál nem több !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Ya, ya! Gondolom a C20XE is igényli a fordulatot, mint minden 16 szelepes. Nyomj egy próbát. :wink: És a 12 lityi sem kirívóan sok. Szerintem. :oops: :oops: :oops: ha mar fordulatnal tartunk. apam mindig azt mondja, hogy en szethajtom az autot, ami persze faxsag :P, de en meg mindig mondom neki, hogy o meg ellustitja a motorjat a kocsinak, es az legalabbannyira nem jo. 1.4 16v je van. de 3000fole meg eletebe nem porgette, csak amikor egyszer nagyon baszogattam, akkor 4500ig. persze nem hiszi el amit mondok :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Ha az öreg GSI16v újkori megadott gyorsulása 8 sec körül vagy alatta van... Ma voltam gyorsulni, egyik srácnál volt valami kis ablarkatapasztható gyorsulásmérő cucc, megkértem, hogy mérjük meg az enyémet. 0-60 mph-t mértünk. Felapplikálta az ablakra, aztán indulj. Elindultam, lett 8.2 sec. Visszamentem, addigra ott várt röhögve az egész társaság, hogy bénán indulok, meg nagypapásan váltok. Jó, próbálom újra, mégszarabb lett, 8.48. Visszamegyek a rajthoz, ott egyik ember szólt, hogy indulásnál ne nyomjam annyira, kicsit pörgessem tovább 1ben, váltsak gyorsabban 2-be, majd padló. 7.28 sec lett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Reális! Nekem is 7.2-7.3 az utolsó mérés :wink: (igaz még a régi HF-el) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Nincs valakinek jutányos áron bal első fényszórója? Sajnos egy kőfelverődés miatt betört :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 A többi hozzászólás elveszett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Olvasd el a közleményt , nincs napi mentésünk a fórumról, ezért durván 1,5 nap hozzászolása veszett el. Asszem elviselhető tétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Igen úgy tűnik Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 A többi hozzászólás elveszett? Elvitte a technika gonosz ördöge. :twisted: Egyébként thx a jótanácsot, inkább előre figyelek, és nem a BC-t sasolom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 A többi hozzászólás elveszett? Utánaolvastam, igen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Heh, 3 válasz egyszerre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Ide is bedobom, hátha valaki tud okosat. :P Sziasztok! Kellene egy kis help. Tegnap cseréztem gumit, és érdekes hiba keletkezett. Menet közben kivillan az etc lampicsku, utánna meg villog is folyamatosan, a motor teljesítménye meg leesik. Az etc kikapcsolása után meg megindul a motor, mintha semmi baja nem lenne. :? Ez mi lehet? Alapjárati motor? Az hun van pontosan? c20xe a motor. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Írtam az F-Astrába.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Ok, thx :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Utánaolvastam, igen. :P Már magaddal beszélgetsz ? :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Már magaddal beszélgetsz ? :D :D :P :D Lényeg hogy pörögjön a fórum. :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 :evil4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Gsi.Tomi nem kavartál be - legalábbis gyorsan kimagyaráztam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Lényeg hogy pörögjön a fórum. :D :D :lol: Mindenki engem szivat, még a zh-m is fa lett, **********... :evil: :evil: :evil: :evil: De ha így folytatom, előbb-utóbb fogok magammal beszélgetni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Sajnálom. Nem baj, ne add fel, lesz ez még így se. (legalább van egy gsi ótód :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts