Phoenyxxx Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 nem tud nekem valaki skoda octavia 2-re alufelnit szerválni? 15" kéne js és csak gyári a budafoki úton van a zselé hifisek üzlete, meg vmi alkatrészes cég, ott van egy Norbi nevű ismerősöm, nagy skoda fan, ha arra jársz, nézz be hozzájuk és nyugodtan hivatkozz rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 a budafoki úton van a zselé hifisek üzlete, meg vmi alkatrészes cég, ott van egy Norbi nevű ismerősöm, nagy skoda fan, ha arra jársz, nézz be hozzájuk és nyugodtan hivatkozz rám. Nem a Búzás Norbi az, jár ki Lurdyhoz is néha ha kihozod :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 a-a Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Búzás Norbi Vajon ő ki lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Vajon ő ki lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Vajon ő ki lehet? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Akkor pesti opeles részleg miért csak a pályanapra jön el esetleg? Vadkert pl? :D Ne menjünk ebbe bele, mindenki 100 felé megy és 1000 dolga van. :D látom nem érted, vadkerten kívül szerintem más opelos rendezvényre is mennek a köcsög nagyfalusiak és pont ezt írtam: kinek mi a fontos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Vajon ő ki lehet? majd a balatonsooondon megismered :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 na ma 19227 lett a gumi, meg is rendeltem ma megint 21700 a gumi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 ma megint 21700 a gumi :D unatkozol ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 unatkozol ? :lol: :D csak nyugtázni akartam h milyen k. jól jártam :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 csak nyugtázni akartam h milyen k. jól jártam :D :D :D akkor holnap megint olcsóbb lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 akkor holnap megint olcsóbb lesz :D majd jelentkezem az infokkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 majd jelentkezem az infokkal :D alig várom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 alig várom :D majd dobok smst :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Kegyetlen a WTCC! Aki teheti nézze. Én ilyet még nem láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Kegyetlen a WTCC! Aki teheti nézze. Én ilyet még nem láttam... Fent és lent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Az mind1. A lényeg, hogy itt versenyeznek. Leírhatatlan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 ma megint 21700 a gumi :D 21530 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 21530 és? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 kéne nekem 2 karton redbull, valaki tud esetleg olcsón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Az mind1. A lényeg, hogy itt versenyeznek. Leírhatatlan... :P Jah, nagyon jó volt :D De jövőre korábban kell elindulni....10kor indultunk a Nyugatitól és fél 1re értünk ki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 http://di1-4.shoppingshadow.com/images/pi/...ifig%20Rare.jpg hmm, lopja a nikkem, nagyon hasonlóan hívják mint engem....de még mindíg nem tudom ki az a Búzás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Jah, nagyon jó volt :P De jövőre korábban kell elindulni....10kor indultunk a Nyugatitól és fél 1re értünk ki :D :D Miért nem vetted fel a kölyök klubbot? Akkor indulhattál volna hamarabb is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Jah, nagyon jó volt :D De jövőre korábban kell elindulni....10kor indultunk a Nyugatitól és fél 1re értünk ki :D :D Mondjuk, ha lesz jövőre is, az már valszeg fizetős lesz,és akkor már nem hiszem, hogy ennyi ember nekiindul... Egyébként tényleg jó kis futam volt, én ha tehetem nézem mindig a futamokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts