coupe Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Tud valaki jó autó fóliást,ami nem túl drága,de jól dolgoznak???? Le kellene fóliázni,mindkét autót :D pedig nem nagyon vagyok oda érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Tud valaki jó autó fóliást,ami nem túl drága,de jól dolgoznak???? Le kellene fóliázni,mindkét autót :D pedig nem nagyon vagyok oda érte... gabofolia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 gabofolia Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 combora, Anti http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=236468 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 http://kephost.hu/kep/2011/05/sam_0095.JPG sok lesz ez már Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Tegnap sárga jött szembe a hatoson a zőőődel... :D Hát pedig nézem a bubuk rencámját lehet már sötét volt vagy olyan gyorsan mentél???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Le kellene fóliázni,mindkét autót :D pedig nem nagyon vagyok oda érte... Hővédőfólia gyerkőc miatt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Hővédőfólia gyerkőc miatt? :D Igen....nagyon zavarja a nap,és panaszkodik miatta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Hát pedig nézem a bubuk rencámját lehet már sötét volt vagy olyan gyorsan mentél???? :D Comboval álltam a dugóban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Comboval álltam a dugóban... :D Egy GSI club hungary-s matrica elkéne akkor rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Egy GSI club hungary-s matrica elkéne akkor rá :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Kicsit csalódott volt asszem, amit meg is értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Kicsit csalódott volt asszem, amit meg is értek. Végig úgy ment, mint egy idióta. Egyik "előzésénél" sem volt előrébb, mint az ellenfele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Végig úgy ment, mint egy idióta. Egyik "előzésénél" sem volt előrébb, mint az ellenfele. :D Na igen.. kicsit begőzőlt.. Vettelnek meg mekkora mákja volt már a végén?!(a baleset) Azért megnéztem volna, mi alakul belőle, ha nem kap új gumikat... Pénteken összefutottam Albival a váci úton :D Nem tudtam ki dudál.. kicsit kómás voltam. Viszont eltűnt a kis hajócska a kocsi hátuljáról vagy mégse? :D Anno 19.-én pedig elértem(tük) ezt is! :) Igaz, ez látszik is rajta.. újabb rozsdát fedeztem fel, a jobb ajtó alján... bár csak fél szemmel láttam.. lehet át kellene nézni az egész verdát.. vagy pont nem kellene :D :D Mindezt tetézte késő du. egy kis sunyi Honda.. a régebbi fajta civic.. jó recsegős hangja volt.. Vácin mentünk kifelé, majd a régi kettes elágazásától egymás mellé kerültünk.. nah gondoltam, 'mennyünk.. kicsit nyikkant,nem indúltam racsingosan nagyon.. a srác se, de vettük a lapot.. Elkezdte tolni.. 1-2, elöttem voltak, a hondás hátrébb volt, ki elé.. de ekkor már láttam, ez nem lesz jó :D igencsak kezdett közeledni..felnyomtam a vészvillogót, jobb vagy jelzésnek.. 3.. elhagytuk a belsőben a usert, mellémér.. integet "pápá".. majd szépen húz elfelé.. 1 autó.. 2-ő.. Lacika pedig 3 után,lehajtott fejjel rakja 5 be a vasat.. B) A vácin még gondoltam, biztos csak valami kis 1,4, vagy sima 1,6 recsegős kipuffal, meg ültettve... hát nem nyert.. jobban ment mint a széria vti-k...nem kicsit... vagy az enyém megy már nagyon szarul.. Látszik, nem járok gyorsulni berozsdálltam, és naiv lettem :D Mindenesetre csúnya, és megalázó volt.. (pláne,hogy integetett .. mint anno a fénykorunkban mi egyszer-kétszer Petyával, egy két szintén naiv bekostolónak :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Végig úgy ment, mint egy idióta. Egyik "előzésénél" sem volt előrébb, mint az ellenfele. :D hát ez is nézőpont kérdése. Az autóverseny arról szól, hogy előzés legyen, akárhogy nézzük hagytak helyet mind a két előzésnél neki és utána ráhúzták. Ez a nem volt előtte című dolog pont az amit kihasználnak ilyenkor, hogy megbüntettessék a másikat, csak most ők szívták meg igazán. Szerintem pont olyan pilóták kellenének sokan mint Hamilton. Lehet ütögetnék ki egymást viszont nem vonatozgatnának egymás mögött csak hogy mi halálra unjuk magunkat. Alonso is nyilatkozta, hogy sokáig már nem húzta volna a dolgot, nem volt veszíteni valója neki már eléggé távolodik a vb cím így ha össze ütköztek volna akkor is megpróbálta volna. Utálom őt mégis azt mondom ő is egy jó pilóta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 hát ez is nézőpont kérdése. Az autóverseny arról szól, hogy előzés legyen, akárhogy nézzük hagytak helyet mind a két előzésnél neki és utána ráhúzták. Ez a nem volt előtte című dolog pont az amit kihasználnak ilyenkor, hogy megbüntettessék a másikat, csak most ők szívták meg igazán. Szerintem pont olyan pilóták kellenének sokan mint Hamilton. Lehet ütögetnék ki egymást viszont nem vonatozgatnának egymás mögött csak hogy mi halálra unjuk magunkat. Alonso is nyilatkozta, hogy sokáig már nem húzta volna a dolgot, nem volt veszíteni valója neki már eléggé távolodik a vb cím így ha össze ütköztek volna akkor is megpróbálta volna. Utálom őt mégis azt mondom ő is egy jó pilóta. Én általában csak a kressekért nézem a cuccot, és szinte mindegyik futamon elalszom... (meg egy idő után 5ről elkezdek visszaszámolni, és 5 rÓÓÓÓZberg vagy páááásztor után otthagyom az egészet a f.szba) Verseny, még jó hogy ráhúzták, mert különben felnéznek a korlátra. Mivel nem volt előrébb, nem is kellett elengedni. Ez pont egy olyan pálya, ahol dolgozó lány nehéz előzni, hát nem sikerült minden. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Én általában csak a kressekért nézem a cuccot, és szinte mindegyik futamon elalszom... (meg egy idő után 5ről elkezdek visszaszámolni, és 5 rÓÓÓÓZberg vagy páááásztor után otthagyom az egészet a f.szba) Verseny, még jó hogy ráhúzták, mert különben felnéznek a korlátra. Mivel nem volt előrébb, nem is kellett elengedni. Ez pont egy olyan pálya, ahol dolgozó lány nehéz előzni, hát nem sikerült minden. :D Dinnye is elaludt volna ha nem vagyok ott :) , sokaknak ez a kaja utáni szieszta :D nem is azt mondtam, hogy el kellet volna engedniük, de ha hagynak helyet az ellenfélnek mit csodálkoznak, hogy megpróbál beférni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Dinnye is elaludt volna ha nem vagyok ott :) , sokaknak ez a kaja utáni szieszta :D nem is azt mondtam, hogy el kellet volna engedniük, de ha hagynak helyet az ellenfélnek mit csodálkoznak, hogy megpróbál beférni? én el is aludtam a második felén.. de ez nem az F1 hibája.. mindenen elalszom 30perc után :D na jó az asszony kivétel B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 na ez rat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 én el is aludtam a második felén.. de ez nem az F1 hibája.. mindenen elalszom 30perc után :D na jó az asszony kivétel :D :D Persze hogy nem alszol el.Az asszonyon még 30 percig soha nem bírtad..... B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Persze hogy nem alszol el.Az asszonyon még 30 percig soha nem bírtad..... :) :D :D aki a kicsit nem értékeli... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Küldeném Lantinak és mindenkinek aki szereti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 ha valaki talál vagy tud elta 7560-as fejegységhez leírást/bekötési rajzot akkor légyszi küldje el nekem. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts