Lanti Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Ne sírjál mááár. :D Ott figyel a helyem egy vwben, szállás minden lenne, csak épp pénzem nincs rá. :D elviszi a saab tali? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 elviszi a saab tali? :D :D L Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 L azért ebben több volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 azért ebben több volt :D Nem láttam, ki volt takarva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 azért ebben több volt :D Nem neki... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Khmmm...ezt ne feszegessük szerintem. :D mér nem így van? Évente egy nagy tali van mégis megy a sírás hogy messze van pedig M.o. nem olyan nagy azért. Összetartás kb nulla van ha csinálni kell valamit. stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Keméééééééééééény.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Keméééééééééééény.... Hatalmas :D jó sajnálom a srácot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 mér nem így van? Évente egy nagy tali van mégis megy a sírás hogy messze van pedig M.o. nem olyan nagy azért. Összetartás kb nulla van ha csinálni kell valamit. stb. Így van, erről van szó, csak ez igaz az itthoni talikra is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Hatalmas :D jó sajnálom a srácot :D Kb ugyanígy reagáltam volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Tegnap sárga jött szembe a hatoson a zőőődel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Tegnap sárga jött szembe a hatoson a zőőődel... :D Meg én is csak álcáztam magam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Így van, erről van szó, csak ez igaz az itthoni talikra is. :D há én a magyar talikra gondoltam :D (nem a szervezőkre mielőtt bárki is magára veszi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Meg én is csak álcáztam magam. :D Nem nehéz hiszen még nem ülhetsz elől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Meg én is csak álcáztam magam. :D Te nem látszódtál ki... :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Tegnap sárga jött szembe a hatoson a zőőődel... B) Ez majdnem olyan mint az orrom a műtét után :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 há én a magyar talikra gondoltam :D (nem a szervezőkre mielőtt bárki is magára veszi) Ezt majd egyszer megbeszéljük személyesen, nem akarok itt vitát szítani, így is szarosseggű vagyok már! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Ezt majd egyszer megbeszéljük személyesen, nem akarok itt vitát szítani, így is szarosseggű vagyok már! :D lehetne vitázni egy másik topicban..vagy itt is vagy valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Ez majdnem olyan mint az orrom a műtét után :D :D :) lesz szarkaláb eltüntetés és zsírleszívás is ? B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 lesz szarkaláb eltüntetés és zsírleszívás is ? :D :D :) B) Zsidó orrot csináltat, a szakma megköveteli nála. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 lehetne vitázni egy másik topicban..vagy itt is vagy valami :D Linket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Zsidó orrot csináltat, a szakma megköveteli nála. :D ez jobban fajt mint a mutet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Linket! :D majd keresk egy helyet....ott lehet eszmet cserelni...kivancsi vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Zsidó orrot csináltat, a szakma megköveteli nála. :D A tőke súlyt le szokták rakni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 ez jobban fajt mint a mutet :D A tőke súlyt le szokták rakni. :D :) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts