warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 de mivel a kaszniba gyartottak evvel a motorral be lehet épiteni c20let et astrába csak gyözd meg rola a szerveket :P Majd elmeséled, ha bent lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 EZ ÍGY még sokáig meglesz neki.Hiányolom a konkrétumot a hirdetésből.Pl. hogy gyárilag ?LE, meg ilyenek. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Picit más : ma reggel jöttem és pont a TV2-nél fordultam mikor láttam egy HPT-xxx rendszámu GSI-t rádudáltam,hogy helló erre egy középkorú hölgy intett a kocsiból vissza! :shock: Majdnem dobtam egy hátast :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Picit más : ma reggel jöttem és pont a TV2-nél fordultam mikor láttam egy HPT-xxx rendszámu GSI-t rádudáltam,hogy helló erre egy középkorú hölgy intett a kocsiból vissza! :shock: Majdnem dobtam egy hátast :wink: Amikor apámék járnak az én kocsimmal, akkor egy öltönyös urat, meg a kedves feleségét hátul egy bájos kislánnyal, no azt láthatsz a kocsiban :twisted: . Abban az időben, amikor rendszeresen jártak az autómmal, néha mondta apám, hogy megint akartak vele gyorsulni, meg hogy a rendőrök körbeautózták az autópályán, meg szembejövő gsi-sek integettek. Egy idő után ő is belejött, integetett vissza. "A legjobb ajánlatért elvihető", "Ár megegyezés szerint" és hasonló hirdetéseket fel sem hívnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 "A legjobb ajánlatért elvihető", "Ár megegyezés szerint" és hasonló hirdetéseket fel sem hívnám. majd 2 hónap múlva, mikor a kutya se jelentkezett elhozom 100ftért, mint legjobb ajánlat. :P kár hogy nem köteles odaadni de most mit hisz? hogy egymas fole licitalnak majd a vevok, hogy megkaparinthassak az o csicsa GSIjet? muhaha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 érdekes a fölső képen az 5 ajtós gsi :P no itt van még pár kép és egy video is http://sonique.fw.hu/opel200ts/Hitman%20512.wmv http://sonique.fw.hu/opel200ts/200ts2.jpg http://sonique.fw.hu/opel200ts/200ts3.jpg http://sonique.fw.hu/opel200ts/200ts4.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Gyárilag készült balkormányos verzió? Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Jobbkormányos... És Kadettnek hívták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Gyárilag készült balkormányos verzió? Umbuluék Afrikában azon az oldalon vezetnek, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Umbuluék Afrikában azon az oldalon vezetnek, nem? Angol gyarmat volt, ezért vezetnek a rossz oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Angol gyarmat volt, ezért vezetnek a rossz oldalon. Ezt magyarázd el Gregnek.Neki is rossz oldalon van a kormány az Omegában! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Nem, csak Umbulu bal kézzel nem tud dárdát hajigálni, ezért a jobbkormány :P Ballal vezet, jobb kéz kint az ablakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 :P :D Hogy ezen mekkorát röhögtem!!! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Egy complett darab :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 b@ssza meg a ló :evil: :evil: eszik 11-12 liter között kib@szott óvatosan használva, viszont alig megy az tuti, hogy a katalizátor ki lesz szedve, Bambi meg az Erdő Kapitánya meg Vuk igy jártak.... :? meg nemtuom mi a gyikot lenne még érdemes megnézni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 meg nemtuom mi a gyikot lenne még érdemes megnézni..... Pl. kompressziót? :roll: Esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Pl. kompressziót? :roll: Esetleg? Lszonda, motorhőfok jeladó. Semmi hibajelenség, szokatlan tapasztalat, csak fogyaszt mint állat amikor nem tolod neki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 motorhőfoknál a vizhőfokra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Én meg a nyári gumikkal indulok érdekesen a hideg aszfalton :wink: Kis 1helyben állás,pörgetés és már indulhatunk is :P Vagy egy alternatív megoldás a csuda kipörgésgátló :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 motorhőfoknál a vizhőfokra gondolsz? Lehet, hogy felületesek az ismereteim, de én arra gondoltam, ami a computernek adja a jelet, nem a műszerfalon látható vhm jeladójára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Lehet, hogy felületesek az ismereteim, de én arra gondoltam, ami a computernek adja a jelet, nem a műszerfalon látható vhm jeladójára. persze, hogy én sem az orrom előttire gondolok :P asszem a moci és a hűtö közötti gumicsőnél van, kb 4 centi hosszu Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Redi : Lamda szonda, Légtömeg mérő ,Motor hő jeladó (ami a vezérlőre megy 2 vezetékes durgó van rajta nem a sarus ami a műszerre megy) Esetleg még a behalt katalizátor is okozhat hasonló hibajelenségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Nekem a Lamda gyanúsnak tűnik a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Nekem a Lamda gyanúsnak tűnik a dolog. Annak a jelét megen lehet méni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts