FBalazs Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Nekem a G Astra úgy, ahogy van (és ezzel együtt a G Astra OPC) nem jön be. Szerintem sokkal "szürkébb", mint amilyen az F volt a maga korában... A "sima" H astra szintén nem nagy tűz, viszont a H Astra OPC, szerintem telitalálat!!! Egyébként most nézegettem az autókiállításon szerzett Opel árlistámat, GTC Astrához lehet rendelni 160.000-ért OPC csomagot (Sportosabb lökhárítók elöl-hátul, stb.), úgyhogy most nagyon matekozok... Üdv.: Mező Na persze... az nem igazán úgy van... Én egy sima kárpit miatt szívok, amúgy a szalon az OPC Line csomagot 260e körül szeretné adni fényezés, és felszerelés nélkül... Picit mintha fejetlenség lenne... És ez sajnos nem is a szalont, hanem a GM magyarországi képviseletét minősíti... másik dolog, kárpitra visszatérve: Az autószalonon 3db Cosmo felszereltségű Opel volt kinnt, furcsa módon félbőr belsővel. Ez szerepel a GM által kiadott nyomtatványokon, és weblapon, mint alapfelszereltség, viszont a szalonokban levő rendelési lista szerint még extra felszereltségként sem rendelhető. Alap a sima szövet, extra a full bőr... SUM: Vevő megtévesztése -> a fogyasztóvédelem szereti az ilyet :twisted: főleg, hogy nem a 3millás alapmodellről van szó... Reklámozzunk már olyan terméket, ami nem létezik, és többről van szó, mint egy újsághirdetés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 másik dolog, kárpitra visszatérve: Az autószalonon 3db Cosmo felszereltségű Opel volt kinnt, furcsa módon félbőr belsővel. Ez szerepel a GM által kiadott nyomtatványokon, és weblapon, mint alapfelszereltség, viszont a szalonokban levő rendelési lista szerint még extra felszereltségként sem rendelhető. Alap a sima szövet, extra a full bőr... SUM: Vevő megtévesztése -> a fogyasztóvédelem szereti az ilyet :twisted: főleg, hogy nem a 3millás alapmodellről van szó... Reklámozzunk már olyan terméket, ami nem létezik, és többről van szó, mint egy újsághirdetés... jee ujabb érv az alkudozás mellett....téged mint szegény, bátortalan, alulinformált, hzozzá nem értő leendő VÁSÁRLÓT ilyen csunyán átvertek ezért elmész pityeregni a fogyvédőkhöz....hacsak..... :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Én is meglepve olvastam, hogy a Cosmo-hoz félbőr sportülés jár! De az árjegyzékben egyértelműen erről van szó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Most kaptam levelet :twisted: Idézem: Az Opel WEB oldal tájékoztató jellegű, erről ugyanott az Adatvédelmi Politikánk menüpont ad bővebb felvilágosítást. A gépkocsi rendelésekor illetve vásárlásakor az Opel által kiadott központi rendelési útmutató a mérvadó dokumentum. Ennek alapján a márkakereskedés értékesítője tájékoztatja a vásárlót a megvenni kívánt autó felszereltségéről, majd a felek szerződésben rögzítik a megvásárolni kívánt autó adatait. Amennyiben Ön nem jelezte igényét a kereskedő fele, az alátámasztja azt a tényt, hogy elégedett a vásárlással, és egyetért a szerződésben foglaltakkal. Sajnálom, ha esetleges félreértések történtek a gépkocsi rendelésekor. Ezeket azonban - tekintettel arra, hogy a hivatalos Opel márkakereskedések önálló vállalkozások és az értékesítést teljes mértékben ők végzik - az értékesítő márkakereskedéssel kell tisztázni. idézet vége... Ismét felmerül a kérdés: Akkor az autószalonon látott modellek, ami mellett ott figyelt a specifikáció, meg az ár, gyakorlatban nem is léteznek? Ki is szervezte a kiállítást? Ha jól emlékszem nem a márkaképviseletek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Most kaptam levelet :twisted: Idézem: Az Opel WEB oldal tájékoztató jellegű, erről ugyanott az Adatvédelmi Politikánk menüpont ad bővebb felvilágosítást. A gépkocsi rendelésekor illetve vásárlásakor az Opel által kiadott központi rendelési útmutató a mérvadó dokumentum. Ennek alapján a márkakereskedés értékesítője tájékoztatja a vásárlót a megvenni kívánt autó felszereltségéről, majd a felek szerződésben rögzítik a megvásárolni kívánt autó adatait. Amennyiben Ön nem jelezte igényét a kereskedő fele, az alátámasztja azt a tényt, hogy elégedett a vásárlással, és egyetért a szerződésben foglaltakkal. Sajnálom, ha esetleges félreértések történtek a gépkocsi rendelésekor. Ezeket azonban - tekintettel arra, hogy a hivatalos Opel márkakereskedések önálló vállalkozások és az értékesítést teljes mértékben ők végzik - az értékesítő márkakereskedéssel kell tisztázni. idézet vége... Ismét felmerül a kérdés: Akkor az autószalonon látott modellek, ami mellett ott figyelt a specifikáció, meg az ár, gyakorlatban nem is léteznek? Ki is szervezte a kiállítást? Ha jól emlékszem nem a márkaképviseletek... hmmm. ez MO. mindig febaxom magam az ilyeneken. ott akarsz hagyni egy rakat penzt, es meg kioktatnak, lebaxnak, leneznek, lesz@rnak. AAAAAA :evil: :violent1: amikor vettuk anno faterom G astrajat, hasonlo szitu volt ezek utan ha en kerulok majd ilyen helyzetbe, elegansan kisetalok a szalonbol. van meg autokereskedes a varosban sok. es lehet hogy van korrekt is. ha nem opel, akkor nem opel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Kövezzetek meg, lehet túl maradi vok, de nekem vhogy nem jön be ez az OPC annyira.. nem tetszik.. lehet h jó meg minden, de igy képeken nem fogott meg.. 8)Nekem se igazán jön be a g opc astra én akkor inkább coupe turbot vennék talán még olcsóbb is és talán lehet itthon venni sérülésmentest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Szerintem az alap G astra, az szép. Vezettem is, belülről is tetszett. Mondjuk szarul ment, de az már motor kérdése. OPC-t G-ben egyszer láttam, nem fogott meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Ha az öreg GSI16v újkori megadott gyorsulása 8 sec körül vagy alatta van, akkor eláshatja magát az opel a 200 lovas Astra G Cosmo 2.0 Turbóval, mert arról 8.4-et írnak ők maguk... Ennél csak a 240 lovas GTC Vectra jobb: az 8 sec. Mondjuk az egy Vectra kombi, dehát akkor is... Direkt vannak ezek lebutítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Nem feltétlenül butítva vannak, de nézd meg a súlyukat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 ja, meg nézd meg, melyikben mi van ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Direkt vannak ezek lebutítva? kénytelenek, mert különben soksok környezetvédelmi normát igen nehezen teljesítene az autó...anélkül meg max afrikában forgalmazhaták...Umbulunak lehet jóljönne zebravadászathoz de nem ő a célközönség Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 ÉRDEKES Sedanból is volt turbós, a jelek szerint.Meg most már tudom, hogy mikor az Opelboltos ember mondotta egy alkatrészre, hogy Astra SRi-be is való, értetlenül néztem, hiszen csak Corsa A-ról hallottam ezt, de abból is csak a SR jelzést. Szal, most már ezt is tudom, hogy az Astra SRi, az a turbómocis verzió. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 huppsz 2x ment el ez nem kell ide :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Nem az SRi nem turbos valtozat valoszinü ö valami masragondolt vagy összekevert valamit vagy vauxhall astra sri re gondolhatott meg egyébként a turbos valtozat neve Astra 200T S Volt meg 200I S megy 180I S meg ilyenek és egy kis érdekességet is szeretnél a turbos astrákat itthon szentgotthárdon szerelték össze Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Nem az SRi nem turbos valtozat valoszinü ö valami masragondolt vagy összekevert valamit vagy vauxhall astra sri re gondolhatott megValszeg, mert a típusismeretem eléggé hiányos. :P :oops: és egy kis érdekességet is szeretnél a turbos astrákat itthon Szentgotthárdon szerelték össze Csak a fene a bakancsukat, hogy nem helyeztek egyet sem forgalomba! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 de mivel a kaszniba gyartottak evvel a motorral be lehet épiteni c20let et astrába csak gyözd meg rola a szerveket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Umbulunak lehet jóljönne zebravadászathoz de nem ő a célközönség :D:D:D:D:D:D:D:D :P :D :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 ÉRDEKES Sedanból is volt turbós, a jelek szerint. érdekes a fölső képen az 5 ajtós gsi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 érdekes a fölső képen az 5 ajtós gsi :P A négyajtós sokkal mókásabb :D Olyan megen van mán turbós, ha nem is 200 ts. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 A négyajtós sokkal mókásabb :D ott figyel alatta az 5 csavar turós kajibja felni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 mondjuk azt, hogy a 90es évek elején gyártott turbós opelek felnije merugye az nem csak kalibra-felni, hisz vót vektrán és asztrán is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 merugye az nem csak kalibra-felni, hisz vót vektrán és asztrán is :P asztrán? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Ott van fentebb nemdebárrrrrrrrrrrrr ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 hmm ha már az opc a téma... én mindegyiket bevállalnám.. mondjuk a G astra annyira nem jön be... akkor inkább egy full gyári GSI vagy egy H OPC :P tényleg... nem tudja vki a jövő heti lottó számokat? :D)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 GSI :D G OPC :P H OPC :D = GSi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts