Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
elvileg manapság kijön szerintem a tiédhez(9504-es) tuti a flash...

vagy azt mondogatják h megvárják a flashel a 15-ei uj xbox usb kijövetelét és utána lesz csak flashelt slim...

Köszi Lanti!

Így már vili... B)

Elküldve
Mert egy új autóban csend van.... B)

az én astámban is, sőt annó az 1.3-as kadettom is gyári rendszerrel halk volt és 110nél már baromi idegesítő volt a zúgás éppen ezért írtam amit írtam, de hagyjuk úgysem lesz igazam nem is érdekel

Elküldve
sosem értem ha valaki rákölt egy valag pénzt az autójára, szerinte király lesz akkor pár hónapon belül miért adja el?

Ez öregem egy nagyon jó kérdés! B)

Még mindig nem sikerült megfejtenem...

Elküldve
Ez öregem egy nagyon jó kérdés! B)

Még mindig nem sikerült megfejtenem...

Mert megvalósítja amit szeretett volna és már nincs min vágyakozni....vagy szarul lett megcsinálva :D

Elküldve
valaki tud esetleg nagyon jó áron új 215/40r15-s gumit?

persze pont tegnap láttam a gumisnál 4-et 50-ért, de ha gereblyézek egy kicsit a kertben is lesz talán B)

Elküldve
persze pont tegnap láttam a gumisnál 4-et 50-ért, de ha gereblyézek egy kicsit a kertben is lesz talán B)

most nem értem a fennakadásodat.. miért ne tudhatna valaki helyet ahol értelmes áron lehet találni... amúgy csak 2 kell

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.