PetiGSI Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 10 év mulva a gsi már épp veterán kocsi lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 http://totalcar.hu/tesztek/opelopc05/ Mikor lesz OPC-m ?! Azt hiszem kellene keresni egy jó munkahelyet :P Vagy bankot rabolni? :roll: "Érdekes, hogy nincs a műszerek között vízhőfokmérő. A GM motorfejlesztő mérnöke szerint azért, mert ezek a motorok már nem károsodnak olyan nagy mértékben, ha hidegen forgatják őket, és az sem olyan nagy baj, ha egy erőltetett menet után leállítják a motort, anélkül, hogy a turbó lehűlne. Ezeket a motorokat 150-160 ezer kilométerre tervezték, a használat jellegétől függetlenül. Természetesen ő is azt javasolta, hogy kicsit azért járassuk az autót, mielőtt elkezdjük rugdosni. Vicces." hmm. sikerült kijátszani a fizikai törvényeit az OPCnek? :roll: mostmár tudom miért 140-150ezer km-re van az összes GSInek is visszatekerve az órája. eddig nem tudtam miért ez a büvös szám :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Első hack az lesz már látom,hogy a Vectra-ból fogják majd a müszerfalat átrakni az astrába vagy külön víz hőmérő lesz beépítve az astraba. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 vagy sok hengerfej hibás kocsi lesz eladó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Asszem Én Gsi. Tomit tuti vinném magammal autót sassolni.. nem semmi miket tud észreveni..!! Ez amúgy amit SXP linkelt? A fóti úti kereskedés? Igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Még szerencse, hogy 2 év garanciában nincs a futásteljesítmény korlátozva :twisted: Kadettba ment kb. 60e január-október közt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Ezeket a motorokat 150-160 ezer kilométerre tervezték, a használat jellegétől függetlenül. IGEN!?!?!?! Ezt nem hiszem. Mert akkor megveszem inkább a használt gsi-t egymillióért 1x évesen ráköltögetek, és lazán járok vele amiíg akarok... Vagy veszek turbósvectrát, az még jó játék lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 ....IGEN!?!?!?! Ezt nem hiszem. Mert akkor megveszem inkább a használt gsi-t egymillióért 1x évesen ráköltögetek, és lazán járok vele amiíg akarok.... Pedig úúúúúúúúúúúúúúúúúgy vártam mikor veszel OPC-t :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Csakazérti veszek ópécét, hogy irígy légy :P 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Nem tudja valaki, mennyi a gsi16v gyári adata 0-100kmh gyorsulásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Csakazérti veszek ópécét, hogy irígy légy :D 8) Na akkor hajrá :D Igazándiból nekem telejesen mindegy, hogy milyen kocsit kensz fel a szalagkorlátra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 én ma találkoztam SXP vel. megtekintettük a járgányát. hááátttt..... én nem lennék boldog autótulaj... :| sajnálom az SXP-t. én biztosan rágyujtottam volna a házát a srácra, ha egy rossz szót is mondana... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Nem tudja valaki, mennyi a gsi16v gyári adata 0-100kmh gyorsulásra? 7.7 sec 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Pedig úúúúúúúúúúúúúúúúúgy vártam mikor veszel OPC-t :P Kövezzetek meg, lehet túl maradi vok, de nekem vhogy nem jön be ez az OPC annyira.. nem tetszik.. lehet h jó meg minden, de igy képeken nem fogott meg.. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Kövezzetek meg, lehet túl maradi vok, de nekem vhogy nem jön be ez az OPC annyira.. nem tetszik.. lehet h jó meg minden, de igy képeken nem fogott meg.. 8) H vagy a G OPC ? Vagy egyik sem ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Nekem a G Astra úgy, ahogy van (és ezzel együtt a G Astra OPC) nem jön be. Szerintem sokkal "szürkébb", mint amilyen az F volt a maga korában... A "sima" H astra szintén nem nagy tűz, viszont a H Astra OPC, szerintem telitalálat!!! Egyébként most nézegettem az autókiállításon szerzett Opel árlistámat, GTC Astrához lehet rendelni 160.000-ért OPC csomagot (Sportosabb lökhárítók elöl-hátul, stb.), úgyhogy most nagyon matekozok... Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 7.7 sec 8) Nem 8.0? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Ha jól emlékszem 8,1-et írtak két régebbi újságban is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Kövezzetek meg, lehet túl maradi vok, de nekem vhogy nem jön be ez az OPC annyira.. nem tetszik.. lehet h jó meg minden, de igy képeken nem fogott meg.. 8) Egyenlőre nekem csak G OPC Turbó tetszik de nagyon a H-hoz még szoktatnom kell magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Nem 8.0? Az újságban igen, de az opelkönyvben 7.7 Én csináltam vizes úton két személlyel 8.1-t, hogy a kerék radírozta az aszfaltot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Engem meg Laci4-el ellentétben mind a G OPC mind a H OPC nagyon is mély nyomokat hagyott bennem. Szeretem az F GSI-t 1szer megadatik,hogy cseréljek nem fogok vacilálni a cserén. :roll: Szerintem meg SXP lehet,hogy jól dönt ha megteheti,hogy beujjít egy uj vasat. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Szerintem meg SXP lehet,hogy jól dönt ha megteheti,hogy beujjít egy uj vasat. :roll: Hát lehet. Elég jól ki lehet árulni egy Gsi-t alkatrészenként, lehet hogy az lesz a járható út. Hátsóhíd a fékekkel stip-stopi!!! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 én ma találkoztam SXP vel. megtekintettük a járgányát. hááátttt..... én nem lennék boldog autótulaj... :| sajnálom az SXP-t. én biztosan rágyujtottam volna a házát a srácra, ha egy rossz szót is mondana... :P Közel álltunk hozzá... sztem ez is megfordult a fejünkben :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Hát lehet. Elég jól ki lehet árulni egy Gsi-t alkatrészenként, lehet hogy az lesz a járható út. de vajon, ha ki is árulja az eladható cuccokat, a maradék autóért -amin szemmel láthatóan sz@r munkát végzett a barbár állatja- azért mennyit kap.... bele tud e ugrani egy túrós opc-be? mert amiket itthon kapni azokat sejtem milyen állapotban vannak :? vagy kimegy németbe egyért? az sem lesz olcsóbb :? Hátsóhíd a fékekkel stip-stopi!!! :P :D ejjjj a hiéna :twisted: nekem meg az angel eye, az elektromos tetőablak, meg a biztonsági öv kell :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts