spzoli Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Anti betöltötte a 18éves kort whoooo <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 kevésbé kellemes <_< :angry: :P ...http://kepfeltoltes.hu/110403/P3220139_www.kepfeltoltes.hu_.jpg... Ebben igazából az volt a mókás, amikor utána odaállt a helyünkre a dragpolski, és fél órát vizslatták, hogy honnan hullhatott ki a polákból ennyi rozsda... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ebben igazából az volt a mókás, amikor utána odaállt a helyünkre a dragpolski, és fél órát vizslatták, hogy honnan hullhatott ki a polákból ennyi rozsda... :P :P tényleg... mekkora volt <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110403/gsi2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Milyen alacsony volt ez is.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Milyen alacsony volt ez is.... <_< egy karter minusz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110403/diny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Dini autója itt még legalább kinézett valahogy... <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 sanyika programoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 ezek helyesek lehetnek? injector méretek.. c20ne is 170 cc c20xe is 220 cc c20let is 304 cc z20let is 355 cc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Srácok véleményt szeretnék kérni, 195/45 R16os méretű gumit szeretnék venni. Szóba jöhetnek ( ár és név alapján ) Falken ZIEX ZE-912 Toyo PROXES T1-R Toyo PROXES 4 Yokohama s.drive Ezekről vélemény? Ha valakinek van még márka, típus tippje, nyugodtan jöhet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 ezek helyesek lehetnek? injector méretek.. c20ne is 170 cc c20xe is 220 cc c20let is 304 cc z20let is 355 cc xeből kettő van, kék nagyobbat ad asszem minimálisan bossssssszámot tudok mondani a vajhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Srácok véleményt szeretnék kérni, 195/45 R16os méretű gumit szeretnék venni. Szóba jöhetnek ( ár és név alapján ) Falken ZIEX ZE-912 Toyo PROXES T1-R Toyo PROXES 4 Yokohama s.drive Ezekről vélemény? Ha valakinek van még márka, típus tippje, nyugodtan jöhet. B) 912én nem pártolom, vízen nem volt jó nekem többivel meg nem nagyon tudsz mellényúlni szerintem :D ui: parada :DDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Dini autója itt még legalább kinézett valahogy... B) :D és hogy néztek a Bkv buszról az emberek :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 és hogy néztek a Bkv buszról az emberek B) :D "hát azt az autót meg ki vezetheti ? :) " :) :( :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 "hát azt az autót meg ki vezetheti ? :) " B) :D :) :( én is boldog vagyok,hogy Lanti ilyen képeket kotor elő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 én is boldog vagyok,hogy Lanti ilyen képeket kotor elő :D megvan a küszöbcsere, mikor a morcit hegesztem.. minden.... sőt mikor a szürkét szétvágtad azis B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 912én nem pártolom, vízen nem volt jó nekem többivel meg nem nagyon tudsz mellényúlni szerintem :D ui: parada :DDDDDDDDDDDDDD paradában sajnos nincs ilyen méret. B) ui: Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 paradában sajnos nincs ilyen méret. B) ui: Köszi :D szerintem falkent akkor vegyél ha 5-6e olcsóbb mint a t1-r... ha nem akkor főleg neked aki a vizes úton szeretné kihasználni a hátsókerék adta lehetőségeket, akkor csakis t1-r Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 szerintem vegyél continental sportcontact 3-at, az jó esőbe meg szárazon is, nekem az van a kadetton pont ebben a méretben Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 szerintem vegyél continental sportcontact 3-at, az jó esőbe meg szárazon is, nekem az van a kadetton pont ebben a méretben és még akár el is adnád B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 és még akár el is adnád B) á pont hogy vennem kell 2őt ilyenről még nem is hallotam, milyen lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 noh, bár nemsokmindenkit érdekel de megtaláltam a cééé oldalát(nehéz volt, rá van írva az oldalára:) http://eurohammerteam.com ahhoz képest h Mihályházán készült amit Gelkó is linkelt, csúnyán lefikázzák őket a kocsi történetében Meg kéne hívni blitzre B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 szerintem falkent akkor vegyél ha 5-6e olcsóbb mint a t1-r... ha nem akkor főleg neked aki a vizes úton szeretné kihasználni a hátsókerék adta lehetőségeket, akkor csakis t1-r a t1-r nem túl zajos? ez a mintázat több márkánál is hangos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 a t1-r nem túl zajos? ez a mintázat több márkánál is hangos De. B) Szinte üvölt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts