Pehi Csabi Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Bent volt nekik a Kers...legalább is azt mondták/írták... csak nem használták... hát ezt szerintem rajtuk kívül senki sem tudja, hogy mi volt bent nekik. A FIA régen bevallota, hogy nem tudják követni teljesen ki mit fejleszt és az valójában mire jó. Lehet beraktak egy 5 kilós dobozt ami olyasmit csinált mint a kers, ezt mondták már előtte is meg verseny közben is, hogy valami csepegtetős rendszert használnak ami sokkal lassabban tölt mert kicsi méretre és teljesítményre is, viszont ezáltal sokkal könnyebb. A McLaren kerse ami az egyik legjobb 20 kg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 hát ezt szerintem rajtuk kívül senki sem tudja, hogy mi volt bent nekik. A FIA régen bevallota, hogy nem tudják követni teljesen ki mit fejleszt és az valójában mire jó. Lehet beraktak egy 5 kilós dobozt ami olyasmit csinált mint a kers, ezt mondták már előtte is meg verseny közben is, hogy valami csepegtetős rendszert használnak ami sokkal lassabban tölt mert kicsi méretre és teljesítményre is, viszont ezáltal sokkal könnyebb. A McLaren kerse ami az egyik legjobb 20 kg. Sőt a mclaren a legjobb, csak nem hagyják a többiek érvényesülni...? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 sumi a legjobb <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Nem is, mer démonhill <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Ha most 1:2 lenne... meleg bíró... elég baj nekünk a saját bajunk... erre még a szabályos gólt is visszafújja a bíró... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 És már is 1:2.... Geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Geraaaaaaaaaaaa.... itt rohangálok a kecóban... <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Tök kivan már, hogy mindig lőnek még 1-et...de szó mi szó... ők az ezüstérmesek... de szép ez így is... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Minnyá banol a fórum motor floodért. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Minnyá banol a fórum motor floodért. :P <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 azért nagyon jó meccs volt az autókereskedőkben egy 1.9 GTI rezsót csinálnak éppen Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 azért nagyon jó meccs volt az autókereskedőkben egy 1.9 GTI rezsót csinálnak éppen Lanti megvan arhívba... irok mailt cégesre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 mekkora xar... mozgó trafipax.... ezentúl akinek focus 6os golfo octaviája van azokat nem fogják megelőzni... nem erős autó kell, hogy csoportelső legyél, elég csak jól választani egy 1.2-est <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 én mondjuk nagyon megbüntetném.. mi van ha 200nál elhagyja... http://sportgeza.hu/forma1/2011/03/30/hami...rne_aszfaltjat/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 mekkora xar... mozgó trafipax.... ezentúl akinek focus 6os golfo octaviája van azokat nem fogják megelőzni... nem erős autó kell, hogy csoportelső legyél, elég csak jól választani egy 1.2-est <_< :angry: Múltkor egy fekete 4 ajtós Honda Civic-et láttam, úgyhogy van olyan is ami egy ideig tudja is tartani a tempót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 én mondjuk nagyon megbüntetném.. mi van ha 200nál elhagyja... http://sportgeza.hu/forma1/2011/03/30/hami...rne_aszfaltjat/ le is vert a víz, hogy elbaszta itt a vég, kiesik mert maga alá fogja hajlítani az egyik kanyarban mentek már mások is végig félig lógó vezetőszárnydarabbal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 én mondjuk nagyon megbüntetném.. mi van ha 200nál elhagyja... http://sportgeza.hu/forma1/2011/03/30/hami...rne_aszfaltjat/ Gyulladt volna ki alatta a kocsi. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Ma a nagytétényin láttam azt(vagy legalábbis nagyon hasonló és nem hiszem h annyi lenne belőle) a c gte-t amit valaki(jó lenne ha megint linkelné <_<) linkelt h eladó vmi szalonban volt lefényképezve, viszont E-s rendszáma volt ami vmi vámköteles vagy mi dinnye szerint...... Eredeti GTE becsövezve kipakolva , Eger rallyra megy hétvégén :P :P :P meg veterán expón lesz kint vasúttörténeti parkban, tulaj vagy 3szor elmonta h eredeti GTE :P Nagyon jó hangja volt :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Gyulladt volna ki alatta a kocsi. <_< magnéziumfelnikkel minden esélye megvolt rá :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 magnéziumfelnikkel minden esélye megvolt rá :angry: Mi köze a magnéziumfelniknek a szikrázó, izzó alvázburkolathoz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Gyulladt volna ki alatta a kocsi. :P :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Ma a nagytétényin láttam azt(vagy legalábbis nagyon hasonló és nem hiszem h annyi lenne belőle) a c gte-t amit valaki(jó lenne ha megint linkelné <_<) linkelt h eladó vmi szalonban volt lefényképezve, viszont E-s rendszáma volt ami vmi vámköteles vagy mi dinnye szerint...... Eredeti GTE becsövezve kipakolva , Eger rallyra megy hétvégén :P :P :P meg veterán expón lesz kint vasúttörténeti parkban, tulaj vagy 3szor elmonta h eredeti GTE :P Nagyon jó hangja volt :angry: Talán Ő az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 na Dinnye... írj nekünk valamit.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 na Dinnye... írj nekünk valamit.... :angry: jah, olyan szótlan mostanában, nem is értem miért..... <_< :P :P :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 jah, olyan szótlan mostanában, nem is értem miért..... <_< :P :P :P :P :D Vagy mégsem?? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts