Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Ma délután az m5 bevezetőnél hatalmas fekete füst, abszolult semmit nem lehetett látni. Mikor közelebb értem láttam h az út szélén egy kia kisteherautó ég. Az aljából ömlött a füst nagyon durván, úgy hogy a kocsi nem is látszott messzebbről. A sofőr meg messziről nézte csípőre tett kézzel. Mást nem nagyon tehetett....ilyet nem szeretnék átélni <_<

Elküldve
lehet nekem is kellett volna neveznem a skodával... ezeket az időket biztos tudja az is

de jót mentek Pistával :angry:

szép az a cabrio kadett kár, hogy a sofőr béna és ma sehogy nem ment a rajt neki :P

ha majd ráérsz az uccsó audio ellenit rakd fel please <_<

Elküldve

Jó volt azért ma kint... nekem tetszett, bár olyan mezőny volt a kategóriámban, hogy még a 8 közé sem jutottam be... 9. lettem...

De szép időnk volt, jó volt kint...csak most kicsit elfáradtam... <_<

Elküldve
Jó volt azért ma kint... nekem tetszett, bár olyan mezőny volt a kategóriámban, hogy még a 8 közé sem jutottam be... 9. lettem...

De szép időnk volt, jó volt kint...csak most kicsit elfáradtam... <_<

én a közértben éreztem, hogy jó lenne már hazaérni mert elalszom a kasszánál kb

Elküldve
na ez kemény, és a felniket is ott fújták, csak mert ott a zöld festék is, amúgy mi benne a tuning, az hogy küszöb rohad

eddig nem sok képem van jelen az eddigi galériákban a roadhogs brigád...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.