Atommanó Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Na Örki árulja az S2-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Na Örki árulja az S2-t... nem is drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 kedv és idő függő lelkesség a fő erősséged.....mondjuk mértem, nincs mivel gyorsulni <_< :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Ezért ez durva... 6 nap alatt... <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Ezért ez durva... 6 nap alatt... <_< :angry: Nem ismerik azt a szót, hogy közbeszerzési pályázat! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ezért ez durva... 6 nap alatt... <_< :angry: vannak elegen a melóra, ráadásul most fel vannak töltődve :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ma délután az m5 bevezetőnél hatalmas fekete füst, abszolult semmit nem lehetett látni. Mikor közelebb értem láttam h az út szélén egy kia kisteherautó ég. Az aljából ömlött a füst nagyon durván, úgy hogy a kocsi nem is látszott messzebbről. A sofőr meg messziről nézte csípőre tett kézzel. Mást nem nagyon tehetett....ilyet nem szeretnék átélni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 lehet nekem is kellett volna neveznem a skodával... ezeket az időket biztos tudja az is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 lehet nekem is kellett volna neveznem a skodával... ezeket az időket biztos tudja az is de jót mentek Pistával :angry: szép az a cabrio kadett kár, hogy a sofőr béna és ma sehogy nem ment a rajt neki :P ha majd ráérsz az uccsó audio ellenit rakd fel please <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Jó volt azért ma kint... nekem tetszett, bár olyan mezőny volt a kategóriámban, hogy még a 8 közé sem jutottam be... 9. lettem... De szép időnk volt, jó volt kint...csak most kicsit elfáradtam... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Jó volt azért ma kint... nekem tetszett, bár olyan mezőny volt a kategóriámban, hogy még a 8 közé sem jutottam be... 9. lettem... De szép időnk volt, jó volt kint...csak most kicsit elfáradtam... <_< én a közértben éreztem, hogy jó lenne már hazaérni mert elalszom a kasszánál kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 én a közértben éreztem, hogy jó lenne már hazaérni mert elalszom a kasszánál kb Jaja, kiszívott a vidéki levegő... <_< :angry: :P kicsit meg is fogott a nap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Jaja, kiszívott a vidéki levegő... :angry: :P :P kicsit meg is fogott a nap... nem szokta a paraszt a szántást <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 nem szokta a paraszt a szántást <_< :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 tuningshow 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 tuningshow 2011 http://mypic.carstyling.hu/69627/uploads/6..._1301172016.jpg na ez kemény, és a felniket is ott fújták, csak mert ott a zöld festék is, amúgy mi benne a tuning, az hogy küszöb rohad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Lanti látod, hogy tönkretetted, cserélni kellet egy csomó mindent rajta. <_< Mondjuk most így megvan 160 LE és milyen szép mondat ez: " Kevesebb biztosítás!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Érdekes, hogy majdnem mindegyik GSI frissen szervizelve, kilakatolva, új motorral stb. Akkor minek adják el? Tiszta deficit. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 280-as óra? Miből van az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 280-as óra? Miből van az? Csabiiiiiii, ne romtsd a renoméd már <_< 1et tippelhetsz :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Csabiiiiiii, ne romtsd a renoméd már <_< 1et tippelhetsz :angry: hát gyári xe-be nincs és ez se turós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 hát gyári xe-be nincs és ez se turós csak a km/h része van kicserélve... amugy turbos km-óra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 hát gyári xe-be nincs és ez se turós miért ? ui: ne hibázz azzal, hogy azt mondod : azért, mert nincs rajta szöveg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 na ez kemény, és a felniket is ott fújták, csak mert ott a zöld festék is, amúgy mi benne a tuning, az hogy küszöb rohad eddig nem sok képem van jelen az eddigi galériákban a roadhogs brigád... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 eddig nem sok képem van jelen az eddigi galériákban a roadhogs brigád... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts