Lanti Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 ma mentem egy kört a vekivel :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 ma mentem egy kört a vekivel :D :lol: mér' megnézték???? :D :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 mér' megnézték???? :D :lol: :D a két dolog nem feltétlen kötődik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 ma mentem egy kört a vekivel :D :lol: Add el inkább a Skodát... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Add el inkább a Skodát... :D :lol: anyagi oldalról eredményesebb lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 hát a k annyát http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2...ini_tulajdonos/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 mér' megnézték???? :D :lol: :D felrakott egy rutinpályát a mélygaragéban :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 hát a k annyát http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2...ini_tulajdonos/ hát az is beteg aki szétverte meg végignézte. Fa.zkalapok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 skájlányos Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 bithument is elérte a vég :D 10 REM ** NE ESSETEK PANIKBA ** Ne szarj be! Nincs semmi gáz! 20 REM VINYOKAT LEFOGLALTAK A háttértárólókat, amin az adatokat tároltuk, elvitték a sünök! 25 REM ADATOK BIZTONSAGBAN Titkosítva voltak, így semmire nem mennek vele! 30 REM TOVABBI INFO 10FOK ALATT, ESOS IDOBEN A közeljövőben, talán még a héten (lehules es eso varhato a hetre) lesznek fejlemények! Továbbá az oldal forráskódjában van egy ilyen is hogy: <!-- Az backupokat nagy erovel, esernyovel nyomjuk vissza. - BitHUmen --> A korábbi szervermentést és állapotot rakják éppen egy másik háttértárolóra, ami a lefoglalt helyére lép majd, amint kész lesz. Az esernyővel való visszanyomás egy internetes mémre utal ( ), amit aztán a Schönherz kolisok is megemlítettek a nagysikerű indulójukban. ( - idevágó sor 1:22-nél: "majom-kutya, egy esernyővel tartom vissza") Mikellmég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 csodás Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 csodás Mindig megy a pánik, de sosem lesz semmi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Mindig megy a pánik, de sosem lesz semmi! :D én nem pánikoltam... leszarom.. amúgyis ncore-t használok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 én nem pánikoltam... leszarom.. amúgyis ncore-t használok :D Is-is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 én nem pánikoltam... leszarom.. amúgyis ncore-t használok :lol: Hát akinek van ideje ilyenre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hát akinek van ideje ilyenre... :D mármint leszarni? mert arra van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 mármint leszarni? mert arra van :D Látod... neked arra is van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Antinak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Antinak... Jelen... :lol: Viszont már láttam régebben...és nem kötött le valahogy... ez olyan semmilyen epizód lett pont... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Jelen... :lol: Viszont már láttam régebben...és nem kötött le valahogy... ez olyan semmilyen epizód lett pont... :D Kuplung csere itt is volt, meg fék, de más nem nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Kuplung csere itt is volt, meg fék, de más nem nagyon. Nagyfékem van, kuplungcsere nem rég volt... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nagyfékem van, kuplungcsere nem rég volt... :D :lol: Kipuff? :D Mi van a combóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 újabb gyöngyszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 újabb gyöngyszem miért nem tudta 7mm arrébb fúrni????? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts