J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Na ide "tukmálja" Piiista a gsi ültetőrugóit Nem lesz jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nem lesz jó... Mééé nem amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Itt az ex kék is... most épp fehér... http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/68..._1297756510.jpg Rohadt ronda az egész eleje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Mééé nem amúgy? Jól sejtem hogy astra rugóról beszélünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Jól sejtem hogy astra rugóról beszélünk? és NEM :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 és NEM :D El is árulod titkok nagy tudója, hogy mifelé cucc? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Rohadt ronda az egész eleje... szerinted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Műszakin: :D A leömlő lejebb van mint a lökös alja Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 szerinted :D Egy gömbölyded autón élek és egyenes volnalak használata... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Jah... ki már nem tudtam állni a garázsból... lehet megnőtt a Kombínó arca az AMG merci mellett... de dobtam bele hátulra 5 db cementlapot, és már is meghúzta magát... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Még ne ültesd le, jóanyám költözik 1-2 hét múlva, jól jöhet a pakolhatóság :) ;) Egyáltalán ezt mivel lehet ültetni? Képet dobjál már fel Cementes zsákkal! :D km óra állás http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/a6_al...ptronic-4578856 Jót nézek, hogy négyszáz x ezer km-er?!?!?! :D Jah... ki már nem tudtam állni a garázsból... lehet megnőtt a Kombínó arca az AMG merci mellett... de dobtam bele hátulra 5 db cementlapot, és már is meghúzta magát... ;) :D Na... mondtam éééén :D (zsák-lap.. egyre megy :D) Hétvégén szegény Gsi-m is tesztelve lesz.. biztos az is leül pár zsák vakolattól :lol: (nem tudom mennyit merjek belerakni..meg is nézem mennyi a terhelhetősége.. 40kg/zsák :D ) Tegnap gondoltam végig, hogy kb. mennyit kellene levinni telekre háát nem 4-5 zsákkal, hanem vagy 10-15.. na.. ez nem egy kör lesz, az tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Köszi Áki! :D Piiista! A mérésről rakd már fel a papírt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Köszi Áki! :D Piiista! A mérésről rakd már fel a papírt... :) szivi :D megmértétek a combo gyorsulását??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 szivi :D megmértétek a combo gyorsulását??? :lol: Jah... meggurítottuk az Érdi emelkedőn lefele... :D :) Piiiista vitte az Astrát a Dyno padra... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Biztos hogy nem :lol: Hiba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 érdekes, hogy tegnap a morning showba arról beszéltek h keletázsia megnövekedett benzin igénye is hozzájárul az árakhoz... erre tessék ma gondoskodtak róla h kicsit visszább vegyenek :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 hmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Jah... meggurítottuk az Érdi emelkedőn lefele... :D :) ... Azt lejtőnek hívják nem? :D Amúgy arra nekem is volt néhány meggurítás már :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 eljárkálnék vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 hmm na az ilyen rohadék dögöljön meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 eljárkálnék vele csak a lurdynál a kijáratnál megint javíthatnák a soronpót/soronpókat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 http://video.cjb.hu/betiltott_durex_reklam..._indavideo.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Lantinak céé mán úgyis uncsi :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Lantinak céé mán úgyis uncsi :lol: :D :) mondjuk hátul nem tárcsafék van ami ugye gti-nél szokott lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 a rend éber őrei a hajógyárin végigbüntették az összes rosszul parkoló kocsit + a póráz nélkül sétáltatott kutyák gazdáit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts