Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :lol: :D

:D :) ;) :D :D ;)

Megosztás:

Azért az ülvefúrós jeleneted még mindig előttem van ám... hát még amikor közöltem, hogy fordítva forog a fúró is, és így igen macerás lesz kifúrni... de hát neked ez így volt kihívás... szép lassan csak átégetted a fát... :D :lol:

ilyet, bármikor produkálok.....bármikor....még külön kérni sem kell :D

Megosztás:

te meg ne írjál már, el vagy üldözve, vedd már észre :lol:

Írni nem írtam, csak smile-ztam. Egyébként van igazság abban amit Lanti mondd, értjük mi a viccet, viszont van ami már nem poén és azt kéne észrevenni mikor elég, vagy éppenséggel már sok. :D

Megosztás:

Írni nem írtam, csak smile-ztam. Egyébként van igazság abban amit Lanti mondd, értjük mi a viccet, viszont van ami már nem poén és azt kéne észrevenni mikor elég, vagy éppenséggel már sok. :D

szerintem ezt már egyszer elmagyaráztam, nem fogom újra

nem szavaknak van jelentősége, amúgy hanem amit teszel :lol:

Megosztás:

szerintem ezt már egyszer elmagyaráztam, nem fogom újra

nem szavaknak van jelentősége, amúgy hanem amit teszel :lol:

Rendben, igazából nem is akartam belefolyni ebbe a dologba. Ti dolgotok, Én csak ritkán írok, inkább csak olvasok, de általában akkor is ki vagyok cinkelve, ez van. :D

Megosztás:

Rendben, igazából nem is akartam belefolyni ebbe a dologba. Ti dolgotok, Én csak ritkán írok, inkább csak olvasok, de általában akkor is ki vagyok cinkelve, ez van. :D

értsd meg, hogy ez nem MI dolgunk

ugyanazok a betűk vannak mindenki előtt

most én mivel vagyok jobb-okosabb-stb. mint bárki más ?

még azt sem mondhatjátok, hogy a radírt, ami itt van a kezemben arra használtam, hogy fegyelmezzem azt, aki szívat

tehát, a lehetőség mindenkinek adott

szerintem

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.