Pehi Csabi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ennyi... :D :lol: De a lényeg, hogy Detti autóját is kivonnánk a kutyázásból, mert vállalhatatlanul néz ki emiatt belülről... ezért a doboz, meg hát igen, családi háznál mindig jól jön, ha vinni kell ezt azt amazt... ráadásul dízel is, keveset is fogyaszt, melóba járni is patent lesz, így a Subarut is ki tudom vonni a mindennapok dugózásából... Röviden ezért lett... egy mindenes autó jól jön mindig :D Nekem is az astrába befért egy negyed kadett a csomiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Bár a hátulját 5 cm-vel lejjebb kell varázsolni, (laprugós) mert nem fér le a szállodába a garázsba... :lol: 5 zsák cement... azt kész... :D Vagy flex :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Vagy flex :D Az a sírhant műveknek amúgy is sima ügy... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Az a sírhant műveknek amúgy is sima ügy... :D :lol: Simán, még mintát is választhatsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ennyi... :D :) De a lényeg, hogy Detti autóját is kivonnánk a kutyázásból, mert vállalhatatlanul néz ki emiatt b Erre tippeltem. :lol: Veszek magamnak egy csokit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Opeles lettem megint... :D :lol: Ákos és Piiista révén vettem egy 94-es Combo-t... 1.7 szívódééééé, isuzu... mókás teherautózni... :D porigültetni!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Opeles lettem megint... :D :lol: Ákos és Piiista révén vettem egy 94-es Combo-t... 1.7 szívódééééé, isuzu... mókás teherautózni... :D lájk : ))))))))) majd kipróbálom, de van egy kis csúszás....lehet nem megyek ma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 hopp... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...rbo_2.0-4573911 sürgős, se kedvem se helyem tárolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hát csak nagyon szegről... :D :lol: Ne tagaaaaadd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 hopp... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...rbo_2.0-4573911 sürgős, se kedvem se helyem tárolni... Corsa csere? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Corsa csere? :D leírás fyki Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 hopp... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...rbo_2.0-4573911 sürgős, se kedvem se helyem tárolni... 250000.....nem.....200000 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 leírás fyki amúgy ez szerintem baromság...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ne tagaaaaadd! :D kaparaaaa-kapaarrrrr, de hiába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 250000.....nem.....200000 :D tudod neked 1.2... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 vems nem eladó külön ? amúgy ? :D ui: szondákkal persze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 tudod neked 1.2... tudni kell jókor kiszállni....érted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 tudni kell jókor kiszállni....érted :D értem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 értem . vemset komolyan kérdeztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 vemset komolyan kérdeztem :D oké ha elbontom akkorse Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 lájk : ))))))))) majd kipróbálom, de van egy kis csúszás....lehet nem megyek ma Jóvan... holnap megyek be úgy is a városba, megjöttek a gumik, megyek Pistihez felrakatni, meg kocsitmosni, meg ide-oda... persze a bubuval, mert este az Arénánál tali lesz... Lanti? Piiista? Akárki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Jóvan... holnap megyek be úgy is a városba, megjöttek a gumik, megyek Pistihez felrakatni, meg kocsitmosni, meg ide-oda... persze a bubuval, mert este az Arénánál tali lesz... Lanti? Piiista? Akárki? :D én ráérek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 én ráérek! Menjek érted? Vagy odakocsizol...Lifit is hívom holnap, szerintem jönne ő is biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Menjek érted? Vagy odakocsizol...Lifit is hívom holnap, szerintem jönne ő is biztos... :D J1 stipistopi.. talizzuink inkább előtte valahol, nem kell idejönnöd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 J1 stipistopi.. talizzuink inkább előtte valahol, nem kell idejönnöd... oksi, akkor holnap csörgök és megbeszéljük, hogy legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts