Pehi Csabi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 még az olajfogyasztást is csökkenti :lol: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1443384066 ilyet én is tudok adni mondjuk 1000ért, kicsit hasonlít a vinyó mágnesére de ígérem nem az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 még az olajfogyasztást is csökkenti :D http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1443384066 és kábelkötegelővel is fel lehet tenni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Szerintetek fékerőelosztó nélkül hamarabb blokkol a hátsó kerék mint az első és kisebb a fékhatás? Ma szembesültem azzal, hogy a kadett alatt nincs egy db szabályzó sem. Mivel az ABS meg bekötetlenül maradt ha satuféket nyomok elindul a hátulja oldalra. Gondolom ezért akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Szerintetek fékerőelosztó nélkül hamarabb blokkol a hátsó kerék mint az első és kisebb a fékhatás? Ma szembesültem azzal, hogy a kadett alatt nincs egy db szabályzó sem. Mivel az ABS meg bekötetlenül maradt ha satuféket nyomok elindul a hátulja oldalra. Gondolom ezért akkor. Jesssz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Szerintetek fékerőelosztó nélkül hamarabb blokkol a hátsó kerék mint az első és kisebb a fékhatás? Ma szembesültem azzal, hogy a kadett alatt nincs egy db szabályzó sem. Mivel az ABS meg bekötetlenül maradt ha satuféket nyomok elindul a hátulja oldalra. Gondolom ezért akkor. bázz mióta montad h keresel olyan cuccot, tárcsás hídhoz kell ugye 3/20 as jelzésű mert kevesebb nyálot :D enged hátra...... sok madárfióka, cserélt tárcsás hídra mert az milyen jó és annyi olajat kapott mint a dobfék és már ment is a kereszt, egy ideig nekem is volt h dobfék szabályzója volt de nem mozdult a hátulja, nem is használtam sürűn..... valami pár ezerért lehet kapni állítható szabályzót talán duenen.......azt meg be kell állíttatni hogy van németül a szélesítés?(c kadetthez) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 ponn két napja linkeltem :D jóvanna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 jól kihasználható kombi csomagtér :D http://www.ausmotive.com/2009/08/29/skoda-octavia-rs-p.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 jól kihasználható kombi csomagtér :D http://www.ausmotive.com/2009/08/29/skoda-octavia-rs-p.html családi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 HELP! 16os H Astra lemezfelni, vagy 4x100, vagy 5x110, az mind1. Fel szeretném próbálni a fosomra, hogy felmegy-e a féktől előre. Ha valakinek, valakinek az ismerősének, valaki ismerősének az ismerősének van ilyen és 3percre kölcsön tudná adni, azt nagyon megköszönném. :D Ha felmegy és esetleg eladó a felni, akkor meg is venném, viszont csak 4x100ast. :lol: Hétvégén érnék rá a próbára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 HELP! 16os H Astra lemezfelni, vagy 4x100, vagy 5x110, az mind1. Fel szeretném próbálni a fosomra, hogy felmegy-e a féktől előre. Ha valakinek, valakinek az ismerősének, valaki ismerősének az ismerősének van ilyen és 3percre kölcsön tudná adni, azt nagyon megköszönném. :D Ha felmegy és esetleg eladó a felni, akkor meg is venném, viszont csak 4x100ast. :lol: Hétvégén érnék rá a próbára. :D turbo felni van elég, mondd mikor jó neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 bázz mióta montad h keresel olyan cuccot, tárcsás hídhoz kell ugye 3/20 as jelzésű mert kevesebb nyálot :D enged hátra...... sok madárfióka, cserélt tárcsás hídra mert az milyen jó és annyi olajat kapott mint a dobfék és már ment is a kereszt, egy ideig nekem is volt h dobfék szabályzója volt de nem mozdult a hátulja, nem is használtam sürűn..... valami pár ezerért lehet kapni állítható szabályzót talán duenen.......azt meg be kell állíttatni hogy van németül a szélesítés?(c kadetthez) ja kerestem de azért mert Dedeó mondta, hogy cserélni kéne mert szar, de nincs is így nem lehet szar. Akkor még úgy volt, hogy beköttetem az abs-t de még mindig nem történt meg, meg hát ha van abs attól még nem baj ha van fékerőszabályzó. Bekerül astráé azt annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 turbo felni van elég, mondd mikor jó neked :lol: Turbo felni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Turbo felni? :lol: Turbos G Astra,Calibra 5 csavaros. Pista autóján voltak felpolírozva. Dereng? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Turbos G Astra,Calibra 5 csavaros. Pista autóján voltak felpolírozva. Dereng? :D Ne zavard már össze mégjobban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ne zavard már össze mégjobban. :D Vectrát akartam írni. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Turbos G Astra,Calibra 5 csavaros. Pista autóján voltak felpolírozva. Dereng? :D Es annak mi koze a H Astra lemezfelnihez? Ha alut probalok ra azzal meg nem vagyok kijjebb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Irmscher Calibra OPC Ferrari Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Es annak mi koze a H Astra lemezfelnihez? Ha alut probalok ra azzal meg nem vagyok kijjebb... :D minek kell lemezfelni amúgy t felni még a kombin is bent van annyira kis csenevész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 pehi, donornak? :D , http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet....0i_gsi-4549893 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 pehi, donornak? :lol: , http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet....0i_gsi-4549893 te jó ég mi ez a lelakott tyúkól? Szegény autó. A kormány ua. mint az enyimében :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 te jó ég mi ez a lelakott tyúkól? Szegény autó. A kormány ua. mint az enyimében :lol: lehet csak rég láttad a bocit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 lehet csak rég láttad a bocit :D ez jó :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 minek kell lemezfelni amúgy t felni még a kombin is bent van annyira kis csenevész :D Me kell oszt kész! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Me kell oszt kész! :D akkkóóóóó nem ide kéne írni, hogy ilyen kell....tán :lol: :D :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 akkkóóóóó nem ide kéne írni, hogy ilyen kell....tán :lol: :D :) ;) Keresek próbára és ha jó kell. :D Azért nem akartam a hirdetésekbe írni, mert gondoltam hátha valakinek van itt közületek télifelni garnija, ami ilyen és megenged egy próbát. De szerintem szombaton délelőtt bemegyek az Opel szalonba. Ott csak van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts